Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ya Bu Jabİyİ Zİya Lanetİ BaŞimiza Bela Ettİ DÜnyanin Parasini Aliyo Katki Sifir
    biz trabzonluyuz yatam sustururuz ya kan kustururuz

Yorum

ben keçeli hakkındaki görüşlere katılmıyorum bence fena topçu değil,yavaş yavaş kendini buluyor bence potansiyeli var,ama jabi gibi sorumsuz topçulara asla forma vermemek lazım.

Yorum

Son yıllarda ara transferde aldığımız adamlar iyi çıkıyor inşallah Sayed de bu istatistiğe olumlu olarak katkı yapar.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

umarım şu sol kanattaki sıkıntıyı gidermeye yetersin...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

içimdeki ses yararlı olacak diyo

notayed in elindeki atkıyı nerden bulabilirim mükemmel bence

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

Adamı kimse karşılamamış mı yahu... bari Ayman'ı yollasalardı bea, yazıktır Koskoca Afrika Şampiyonu takımdan geliyor adam düştüğü hallere bak
              #7 King of Kings

Yorum

• Bu hafta oynada göreLim bakaLım
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

içimdeki ses yararlı olacak diyo

notayed in elindeki atkıyı nerden bulabilirim mükemmel bence

Elindeki atkıyı geldi birisi verdi sanırım oda gazeteciydi ;ben tam o foto çekilirken oradaydım yerel gazeteciler dışında kulubden özellikle kimse yokdu valla orada;
                  ben o fotodan önce birazcık konuşmka istedim atkım vardı durdu bu sebeble ingilizce biraz soru sordum iyi oynayacagımızı umdugumuzu söyledim Trabzonspor taraftarı hem çok vefalıdır hemde çok büyükdür dedim kendisinee yarım yamalak anladı sanırım çünkü yanında beraber geelen genç bi uşak vardı uda ingilizcesi zayıf dedi yani ama böyle baya bir yabancı çekingen duruyordu inşaallah uyum soruunu yaşamaz temiz bi uşağa benziyi ama gerçekten böyle temiz biirisine benziydı.

Yorum

İlk olarak S&YReis28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elindeki atkıyı geldi birisi verdi sanırım oda gazeteciydi ;ben tam o foto çekilirken oradaydım yerel gazeteciler dışında kulubden özellikle kimse yokdu valla orada;
                    ben o fotodan önce birazcık konuşmka istedim atkım vardı durdu bu sebeble ingilizce biraz soru sordum iyi oynayacagımızı umdugumuzu söyledim Trabzonspor taraftarı hem çok vefalıdır hemde çok büyükdür dedim kendisinee yarım yamalak anladı sanırım çünkü yanında beraber geelen genç bi uşak vardı uda ingilizcesi zayıf dedi yani ama böyle baya bir yabancı çekingen duruyordu inşaallah uyum soruunu yaşamaz temiz bi uşağa benziyi ama gerçekten böyle temiz biirisine benziydı.
                    yattara'yla bi hafta takılsın açılır merak etmeyin

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

Insallah sol kanattaki sorunumuzu cözer...kurtar bizi kecelinhodan

Yorum

İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yattara'yla bi hafta takılsın açılır merak etmeyin

Fazla takılmasın ama onuda yoldan cıkarır DD:

Yorum

İlk olarak blue_sea_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fazla takılmasın ama onuda yoldan cıkarır DD:
                          çömlekçi heee

Yorum

valla bir sey söylemeden edemicem bu adamı begenmeyen arkadaslara sözüm ben afrika kupasını yakından takip ettim sunu söyluyeyim bize cok faydalı olucak.sota geldigi zamanda cesitli seyler söylendi yazıldı is yapmaz dendi oda kim ŞATO mu dendi ,bence izlemeden ismi duyulmadı diye bir oyuncuyu kötülemeyin ,en azından Afrika'nın en büyüğü Mısır milli takımının banko 11 oyuncusundan biri.Trabzonspor'umuza Hayırlı olsun.

Yorum

inşalalh iyi olur ,mısır gibi şampiyon olmuş bir takımın kadrosunda banko oynuyor,umarım faydası dokunur,
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

Şunlardaki havaya bakın özellikle Ayman Artık buranın kralı biziz der gibi
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X