insallah basarili olur africa kupasinda bir keren izledim orda da 60. dakkika da oyundan cikti. ama hizli oyuncu ve ortalari da güzel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı oLsun. Takıma umarım yararLı olur..
İlk ve Tek Transfer.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
- Alıntı
Yorum
-
Celaleddin de gitti!
Devre arasında istediği transferleri yapamayan Trabzonspor'dan ayrılan 7. oyuncu Celaleddin oldu...
7.2.2008
Trabzonspor, kendisine kulüp bulmasını istediği futbolculardan Celaleddin’i Vestel Manisaspor’a verdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Celaleddin Koçak’ın bonservisiyle birlikte Vestel Manisaspor’a verildiği bildirildi. Trabzonspor’da, devre arasında Ceyhun, Yusuf, Fredrik Risp, Tomas Jun, Ufuk ve Ufukhan ile birlikte 7 futbolcu başka takımlara verilmiş oldu.
bunu bir yere yazmasam çatlayacaktımmm son dakika haberlerinde 5 kişi haberi vermiş demekki celodan nefret eden baya bi kesim var hatta hepimiz nefret ediyordukk neysee ohh be kurtuldukk darısı diğerlerinin başına celalettine manisa ve yılmaz vural ile hayırlı kümeye düşmelerTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Ya bu adamın adını söyleyemiyorum ben
Hayırlı olsun..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Sayed Moawad
Arkadaşlar dün bu futbolcuyu canlı olarak Mısır-Fildişi maçında izledim.
Nasıl transfer yapıyorlar hala anlamadım. Bizim ihtiyacımız hücum gücünün arttırılması değilmi ? Bu adam hücum yönü sıfır net bir sol bek. Ayman'ın daha hızlısı ve topa biraz daha insaflı gireni. Teknik yok, pas yüzdesi düşük, doğru düzgün orta da yapamadı. Adam markajı iyi sayılır ama bu kadar.
Defansın solunda adamlara kene gibi yapışır o kadar. Forvete desteği olamaz. Net söylüyorum dünkü Mısır takımının ilk 11'inin yararlılık bakımından 10. adamı, zaten ikinci yarı oyundan alındı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri defansa destegi yok diyor biri hucuma destegi yok diyor çıksın sahaya görelim ondan sonra yapalım yorumlarımızı."Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
- Alıntı
Yorum
-
Tipik Defans
Kim defansa desteği yok diyorsa maçları doğru analiz etmiyor demektir. Bu adam dün özellikle Fildişi'nin yıldızlarından Kader KEITA'ya ilk yarıda doğru düzgün adım attırmadı. İkinci yarı Moawad çıkınca Keita kendine geldi ve olabildiğince başarılı oldu. Yani Moawad boş adam değil ama bizim ihtiyacımız olan mevkii de ve özelliklerde değil. Bol bol sarı kart görür ama rakibin sağ kanad bindirmelerine engel olacaktır. Moawad'dan hücuma katkı beklemeyin ama orta sahayı hızlı geçmemize katkı sağlayabilir, pasları yerini bulduğunda tabii
- Alıntı
Yorum
Yorum