Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bence bu adam bişeler yapar.

Yorum

Resmi sitede görmeden inanmam diyen arkadaşlar resmi sitede de yayınlandı bu transfer. Fakat sahada görmeden inanmam diyenler birkaç hafta daha bekleyecek galiba...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

takıma son zararlarını verıolar ama oynasın bı bakalım belkı ii cıkarr kısmet trabzonspor ne hallerde Ya RABBİM !!
        BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

takımda göreceğim günü iple çekiyorum;merak ettim acaba nasıl biri.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Bu sezon ne yapar bilemem ama çok ii bi sol açık o kesin.
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Hadi Said;finalide kazanıp şampiyon olarak gel bari.
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Moawad şov sürüyor

Karadeniz ekibinin son dakika atağıyla ön sözleşme imzalattığı Moawad, Afrika Kupası´nda kelimenin tam anlamıyla şov yapıyor.
                9.2.2008

Karadeniz ekibinin son dakika atağıyla ön sözleşme imzalattığı Moawad, Afrika Kupası’nda kelimenin tam anlamıyla şov yapıyor. Takımı Mısır’ın Fildişi’ni 4-1 yenerek finale adını yazdırdığı karşılaşmada da oldukça başarılı bir performans sergileyen deneyimli oyuncu, maçın en iyileri arasına girdi. Trabzonspor’un el sıkıştığı Mısırlı’nın 10 Şubat’ta Kamerun ile oynanacak final mücadelesinden sonra birkaç gün izin yapıp, ardından Trabzon’a geleceği bildirildi.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Hiç izlemedim, ama Afrika Kupasında finale çıkan Mısır takımının banko oyuncularından olduğuna göre fena değildir galiba. Bekleyip göreceğiz bakalım.

Yorum

walla adam bomba gibi.inş.burda da o hırsla,kendini beğendirme arzusuyla oynar.çok kaliteli bir oyuncu..
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sezon ne yapar bilemem ama çok ii bi sol açık o kesin.
                      sol açık mı
                      sol bek mi
                      bilen izleyen tanıyan bir izah ederse menmun olurum
                      ama bilen açıklasın bu forumdan izlenimlerle değil.
                      her kafadan bir ses çıkıyor inşallah sol açıktır.

Yorum

• İlk olarak S.F.K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sol açık mı
                        sol bek mi
                        bilen izleyen tanıyan bir izah ederse menmun olurum
                        ama bilen açıklasın bu forumdan izlenimlerle değil.
                        her kafadan bir ses çıkıyor inşallah sol açıktır.
                        Mısır maçlarında 3-5-2 nin sol kanadı gibi oynuyordu. Çok da kolay çalım yiyor. Defanstan çok ortasaha gibin Ama son maçta yediği çalımları Keita'ya bağlayabiliriz
                        All gave some;
                        Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

Sol açık oynar bek oynayamaz bu adam tam bi hücum oyuncusu gerçi bzde marcelinho sol açık oynadı bu adamıda kaleye koyablirler
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Bence Adı SEYİT oLsun..
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

merak ettım ii ce gelseede gorsekk ne oldugunu gercı sezon sonu bıtıo sözleşmesii kalıtelı cıkarsa alırlar heralde
                              BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

Şaka maka adamın transfer edildiği haberini aldığımızda koca internetten bir resmini dahi bulamadık diye inceden dalgamızı bile geçmiştik ama adam gitti bir şekilde Afrika Kupası kaldırdı yahu

Özet görüntülerde bir iki kez görebilme şansımız oldu ama ben kendisi hakkında bir yorum yapabilmek için bizde oynayacağı bir kaç maçı beklemek durumunda kalacağım sanırım..
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X