Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    0-0 avantajlı bi skor değil..
    Avantajlı skor. Osmanlıspor gibi bir takım, Avrupa arenasında kendisiyle kıyaslanamayacak kadar büyük tecrübeye sahip bir takımla deplasmanda berabere kalıyor. Bunun daha avantajlısı galibiyet oluyor zaten
    ( ゚д゚)

Yorum

• deplasmanda 0:0 nasil avantaj olarak sayiyor bu spor muhabilerleri cok ilginc. rakip 1 gol atsa sen 2 atmalisin. hatta gollü beraberlik bile yetiyor rakibe.
      ülkemizde gercekten futbol anlayisi bilgisi yok

Yorum

• 0-0 berabere kalacağıma 2-1 yenilmeyi tercih ederim. 0-0 bir sonraki maç için sinir bozucu bir skor.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          0-0 berabere kalacağıma 2-1 yenilmeyi tercih ederim. 0-0 bir sonraki maç için sinir bozucu bir skor.
          en güzeli net 3-0 yenilmek maçın başında bir gol, devre biterken bir gol sonra ikinci yarı rakip tedirgin olur diye hayal kuruyorsun, maçın hemen başında golünü yedikten sonra rahatlıyorsun. sonra bütün maç yat anasını satayım, efil efil oyna.

Yorum

• bu musa degilmiydi okadar bu forumda övülen

2 mactir osmanliyi yakan kisi, regattenle beraber
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Geçen baktım da 2015 yılında Dnipro denen takım final oynamış.

Ölmeden Trabzonsporu Uefa Avrupa Liginde finalde görebilsem bana yeterdi.

Yorum

• Osmanlı ritminden bu kadar uzakken 0-0 gayet iyi bir sonuç. MRA'ya korkak demek de ayrı bir komedi. Topu tüfeği alıp gitmenin futbol olmadığını ilk devrede yeterince görmüş olduk bence. Osmanlı formda olsa daha iyi sonuçlarla dönebilirdi.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu musa degilmiydi okadar bu forumda övülen

2 mactir osmanliyi yakan kisi, regattenle beraber
                  2 maçtır formsuz övmeye devam edebilir miyim?

Yorum

• bu pozisyon gol olsa takım yakmak nedir uygulamalı gösterecekti tolgay.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 maçtır formsuz övmeye devam edebilir miyim?
                      bence standart formu bu, sizin baktiginiz maclarinda kariyerinin en iyi maclarini oynamistir

bende bayaga osmanli maci izledim, daha vasat üstü yakalayamadim onu
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• şikebahce dua etsin 2yi 3ü yiyebilirdi istanbulda bence 60% tur atlarlar, besiktasin isi garanti 100%, osmanli bence iyi bir sonuc elde etti olympiakos deplasmani bu her sene avrupada oynayan takim bence Ankarada mac ortada olur 50%ye 50%

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Osmanlı ritminden bu kadar uzakken 0-0 gayet iyi bir sonuç. MRA'ya korkak demek de ayrı bir komedi. Topu tüfeği alıp gitmenin futbol olmadığını ilk devrede yeterince görmüş olduk bence. Osmanlı formda olsa daha iyi sonuçlarla dönebilirdi.
                          90 dakika saldırsın demedim
                          fakat maçın hikayesi 75'ten sonra değişti
                          izlemediysen komedi diyebilirsin

Yorum

• Yorum

• 2 sene önce Napoli maçı on birimiz.Bu nedir lo.

Yorum

• Apoel'in Bilbao'yu elemesi büyük süpriz.. Zenit'te 3-0 öndeydi 90'da yedi ve elendi , çok acı olsa gerek..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim