Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mevcut durum garanti altında bu sene 13. sıraya düşme ihtimalimiz yok.
    Bu iyi haber. Yoksa onca sene bekleyip de tam şampiyon olduğumuz sene Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynasaydık çok kötü bir durum olurdu.

Yorum

• Kerzhakov hattrick yapti ilk yari Anderlecht 0-3 Zenit
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Liverpool, Anfiel Road'da Steaua Bükreş'i 4-1'lik skorla geçti...
        Nuri Şahin'li Dortmund Karpaty Lilvy deplasmanından 4-3 galip ayrıldı. Penaltıdan Nuri bir gol kaydetti.
        İlk grup maçlarında süpriz Aris - Atletico Madrid maçından geldi. Avrupa Süper Kupa sahibi Atletico deplasmanda Yunan temsilcisi Aris'e 1-0 mağlup oldu.

Yorum

• Nuri Sahin penaltidan gol atti ama bir frikiki de direkte patlati ama Milli formayi giyemiyor. Bu cocuga yapilan büyük haksizlik.
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• - Bate Borisov İşte Benim Takımım Ya
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Juventus Buffon gelmediği sürece saçma sapan goller yemeye devam edecektir.

İnanılmaz derecede Buffon yokluğunu hissediyorlar.

Man City 1 - Juventus 1
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Bate Borisov İşte Benim Takımım Ya
                Kuzeyin hırçın takımı Bate Borisov 3-0 yapmışlar bir de penaltı kaçırmışlar forumda bu takıma başlık açmak lazım.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kuzeyin hırçın takımı Bate Borisov 3-0 yapmışlar bir de penaltı kaçırmışlar forumda bu takıma başlık açmak lazım.
                  - Bu Takımın İyi Bi İncelenmesi Lazım , Ben Bu Kadar İnatçı Bi Takım Görmedim ..

- Takip ediyorum Öyle Kolay Yenilmiyorlar..

- 4-0 Oldu...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Rade Prica 2 gol atmış..Ziya Hoca istiyordu bunu..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Bu Takımın İyi Bi İncelenmesi Lazım , Ben Bu Kadar İnatçı Bi Takım Görmedim ..

- Takip ediyorum Öyle Kolay Yenilmiyorlar..

- 4-0 Oldu...

Başarılarının sırrı Hocaları Viktor Goncharenko bence kendisi 33 yaşında ve Bate takımı onun yönetimiyle son yıllarda büyük çıkış yakaladı, birkaç kez maçlarını izleme şansım olmuştu öyle yetenekli oyuncuları yok ama takım oyunu konusunda çok iyiler,mücadeleciler, sert oynuyorlar oyun tempoları da gayet iyi Bate'den önce bu genç Hoca'yı takip etmek lazım
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rade Prica 2 gol atmış..Ziya Hoca istiyordu bunu..
                        Adamım David Degen de Getafe'ye 2 gol atmış.
                        Bordomavi.net

Yorum

• Delpiero 45566 yaşında olsa bile aynı güzellikle frikik atar. Juve serbest vuruş kazanınca penaltı kazanmış gibi oluyor. Adam topun başına geçiyor ve nokta atışlar. Sahada 90 dakika yürüyor ama hep oyunda kalıyor. Çünkü herkes biliyor; 2-3 ara pasla, 1-2 uzaktan şutla ya da duran topla işi bitirir.

Adam Johnson'a bakarken benden başka kimsenin aklına Gabriç geldi mi? Sol ayaklı ama adam sağdan yardırarak gidiyor.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adamım David Degen de Getafe'ye 2 gol atmış.
                            İlk golü gördüm aynı Maicon tarzı bir goldü..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Dortmund 0:1 Sevilla

hak etmedigi maglubiyet ald dortmund.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başarılarının sırrı Hocaları Viktor Goncharenko bence kendisi 33 yaşında ve Bate takımı onun yönetimiyle son yıllarda büyük çıkış yakaladı, birkaç kez maçlarını izleme şansım olmuştu öyle yetenekli oyuncuları yok ama takım oyunu konusunda çok iyiler,mücadeleciler, sert oynuyorlar oyun tempoları da gayet iyi Bate'den önce bu genç Hoca'yı takip etmek lazım
                                - Vay Be Amma Gençmiş , Helal Olsun Gerçekten..

- Hatırlıyorum 2008 -2009Yılında Şampiyonlar Liginde Real Madrid Juventus ve S.Petersburg Grubunda Çata Çat Maçlar Oynamışlardı..

- Yenilmeyi Hiç Sevmiyorlar , Öyle Fark Yediklerinide Görmedim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim