Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    içimde 2 yara vardır biri tekke biri gökdeniz...
    tekkenin psikolojik sorunları vardı kendi haketti kendine olanları ama gökdeniz öyle değil... ahh gökdeniz ahh şikeci aziz milli takıma bile aldırmıyor adamı fenee gitmedi diye
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Gökdeniz atmış golünü Atletico'ya..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Borussia Monchengladbach 3 penaltı atışı kullandığı maçta Lazio ile evinde 3-3 berabere kaldı. İşte 6 gollü maçın özeti
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• tottenham lyon maçını izleyin golleri çok güzel

gareth bale kendini aşmaya devam ediyor ...

Yorum

• plzen bu akşam şikecilere çakacak inşallah...

Yorum

• Bu aksam renkimizi tasiyan Viktoria Plzen takimina basarilar dilerim.
              .

Francesco
              Totti

Yorum

• Şikeciler geçecek sanırım bu turu
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Viktoria Plzen'da bir numara yok.
                  Abartmışlar...
                  Fener'in elemesi çok normal.
                  Hamiş

Yorum

• Bate gibi bu takımıda sağolsun fener basını göklere cıkarmış..Gördükki Bate gibi korkak,acemi ve çok ağır bir takım.Şikecilerde bu şans olduktan sonra,PLzen'den sonra su anda Uefa'daki en kötü takım olan Bükreş kesin Chelsea'yi eler ve bunların rakibi olur,berbat futbol oynayıp bunları yarı finale yolcu eder..

Yorum

• Bu Plzen nasıl eledi Napoliyi? Yedek çıktılar desem as kadro çıkmış napoli 2 maçta 5 gol atmışlar.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Plzen nasıl eledi Napoliyi? Yedek çıktılar desem as kadro çıkmış napoli 2 maçta 5 gol atmışlar.
                        As kadro ile cıktılar..İlk macta Napoli'nin 25 tane sutu var ama fener şansı devreye girince,Plzen'in cektigi 4 sutun 3'ü gol oldu ve tur atladılar..

Yorum

• Rus ve Ukrayna ligleri tatilde herhalde iki ligin takımları tanınmayacak haldeler.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• UEFA kuralları tekrar gözden geçirmeli . Tottenham kendi sahasında 3-0 yendi , inter de evinde 3-0 yendi . Uzatmalarda 1-1 biten maçın ardından Tottenham çeyrek finalist oldu . Uzatmalarda herşeyin 0 dan başlaması gerekiyor , ben hayatımda bu kadar saçma bir kural görmedim .

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              UEFA kuralları tekrar gözden geçirmeli . Tottenham kendi sahasında 3-0 yendi , inter de evinde 3-0 yendi . Uzatmalarda 1-1 biten maçın ardından Tottenham çeyrek finalist oldu . Uzatmalarda herşeyin 0 dan başlaması gerekiyor , ben hayatımda bu kadar saçma bir kural görmedim .
                              Onu geçtim de Bayern 3-1 yendi deplasmanda evinde 2-0 yenildi ama yinede turu geçti saçma geldi bana

Yorum

• Bate, Plzen gibi zayıf doğu avrupa takımlarını eleyen fener Lazio önünde boynu bükük ayrılacaktır.

Lazio evinde oynayacağı maç seyircisiz olması handikap ama olimpiyat stadları rakipler için cennet. Bunun dezavantajını yaşamayacaklar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim