Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İzlemiştim o maçları, yeni hatırladım. Hiç beğenmemiştim bunları. Finale iyi kalabilmişler. Biz o ara ligi tokatlarken fenerin kötü zamanlarıydı. O halde yenemediler bir de. Daha iyi takımlar varken bunların final oynaması enteresan olmuş. İnsan umutlanıyor gelecek sezonlar için.
    eleme maçları stratejisi çok farklı oluyor hocam

2 maçlık özel planlar işleyebiliyor

bu arada teknik direktörleri glasner in de iyi bir geçmişi var

proje takımı olan lask da 1.97 puan ortalaması tutturmuş

Mitarbeiterprofil von Oliver Glasner: ➤ aktueller Verein ➤ Ex-Vereine ➤ Bevorzugte Formation ➤ Stationen als Spieler ➤ News ➤ Statistiken

bu arada ligde hedeften uzaklaştıktan sonra tahminim bütün konsantrasyonu avrupa ligine vermiş olabilirler,haliyle ligdeki durumuda yanıltıcı olabilir
    TEKKEBALL

Yorum

• Frankfurt taraftarına bir parantez açmak gerekiyor. Herkes nasıl koordineli gelmiş gerçekten hayranlık duydum adamlara.
      venceremos!

Yorum

• manchester united final yapabilir bu sene.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ludogorets, Roma'yı 2-1 yenmiş.

Roma'nın golünü Shomurodov atmış

Yorum

• akşam çok değişik sonuçlar alınmış.

herkes herkes yenebiliyor demek ki biz hariç.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• kupa atalantanın

(UEFA)

Yorum

• Aral Şimşir takımının Maccabi Tel Aviv'le oynadığı maçta "Filistin'e özgürlük" diye bağırdığı için UEFA tarafından disiplin soruşturmasına tabi tutuluyormuş. Aslan parçası. Maccabi Tel Aviv ekibi maçtan sonra tünelde adama saldırmışlar ayrıca.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Ekitike çöpçüsü yerine Bathsuayi olsa Frankfurt elemişti. Sağ bek Kristensen yerine Malheiro olsa yine durum çok farklı olurdu.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Kulusevski sezonun fair play hareketini yaptı az önce. Kesin ödül alır. Frankfurt kalecisi sakatken hücum etti, Tottenham topu kaptı. Kulusevski önü boş gidebilirken gitmeyip oyunu durdurdu.

Frankfurt oyun başlayınca önde pres yaptı, 30 sn sonra yerdeki Tottenhamlıyı zorla kaldırmaya çalıştı
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Cherki attı Lyon 10 kişi öne geçti. 3-2.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Tottenham maçını izleyemedim.. penaltı için var ın uydurduğu penaltı diyorlar.. doğru mu
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tottenham maçını izleyemedim.. penaltı için var ın uydurduğu penaltı diyorlar.. doğru mu
                            Bence penaltı ama terse de bir tane vermesi gerekirdi.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Lacazatte attı 2-4. Lyon uzatmalara 1 kişi eksik girdiği turu rahat geçti. Yazık manuya.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lacazatte attı 2-4. Lyon uzatmalara 1 kişi eksik girdiği turu rahat geçti. Yazık manuya.
                                Bu manu ya da gelen vuruyor giden vuruyor.. takımın her yerinden sorun akıyor
                                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim