İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Beşiktaş, Celta Vigo, Genk, Schalke 04, Lyon, Ajax, Anderlecht, Manchester United.
Kura çekimi saat 15.00’te başlayacak.En son Osman Seran tarafından düzenlendi; 17.03.2017, 01:09.
Yorum
-
BJK-Schalke olsun...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
beşiktaş şampiyon olursa
lig 3.sü ŞL elemesi mi oynar?
edit: cevaplar için tşk
3. eleme oynuyormuşEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 17.03.2017, 20:39.
Yorum
-
Tahminim Manchester'e kim çıkarsa çıksın kuvvetle muhtemel elenir. Bir İngiliz takımının en son ne zaman Uefa'yı aldığını hatırlamıyorum. Zira kendi ligleri onlarca misli para ederken bu kupayı sallamıyorlar.
Bjk ise Lyon hariç her takımı eleyebilir. Celta Vigo ve Ajax'ta çok zorlanır.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Hayır 2. Bile direk gitmiyorİlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş şampiyon olursa
lig 3.sü ŞL elemesi mi oynar?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Hayır 2. Bile direk gitmiyorİlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş şampiyon olursa
lig 3.sü ŞL elemesi mi oynar?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
chelsea, 3-4 yil önceİlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahminim Manchester'e kim çıkarsa çıksın kuvvetle muhtemel elenir. Bir İngiliz takımının en son ne zaman Uefa'yı aldığını hatırlamıyorum. Zira kendi ligleri onlarca misli para ederken bu kupayı sallamıyorlar.
Bjk ise Lyon hariç her takımı eleyebilir. Celta Vigo ve Ajax'ta çok zorlanır.
o uefada sampiyon olursa demek istemistirİlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır 2. Bile direk gitmiyor
ozaman 3. s.l. ön elemesi oynarEn son selcuk tarafından düzenlendi; 17.03.2017, 13:23."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Dün tv de söyledilerİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechelsea, 3-4 yil önce
o uefada sampiyon olursa demek istemistir
ozaman 3. s.l. ön elemesi oynar
İki takım gidiyormuş
Uefa şampiyonu direk gitmiyormus normalde karışık bir hesap varmış statüye bakmak lazım"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
ozaman yanlis söyledilerİlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün tv de söylediler
İki takım gidiyormuş
Uefa şampiyonu direk gitmiyormus normalde karışık bir hesap varmış statüye bakmak lazım
statüyü bayaga iyi biliyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
ilk maçlar 13 Nisan Perşembe, günü oynanacak.En son Osman Seran tarafından düzenlendi; 17.03.2017, 15:18.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum