Livorno olarak ilk yarıyı 1-0 önde kapatmıştık Lazio deplasmanında, kazanabilseydik Lazio'yu kötü bir duruma itebilirdik. Ne yazık ki maç baya kötü sonuçlandı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dün akşamki Ronaldinho
Ve dün akşamki Beckham
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu adam teyzeme bile gol attrır ha..İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. golde verdiği pası iyi izleyin Ronaldinho'nun.Enfes enfes...Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Rossi'nin golüyle Roma 1-0 önde.

Luca Toni fena oynamıyor.
Doni kırmızı kart yedi. Ceza sahası dışında topa elle dokundu.En son ilhan tarafından düzenlendi; 09.01.2010, 19:15.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İnter söktü aldı maçı 4-3 yeniyorlar Siena'yı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İnter tam yenildi derken maçı aldı..
Yorum
-
Roma'ya Toni yaramış.
Çok canlar yakar. Dün Totti yoktu. Olsaydı maç daha farklı olurdu.
* * *
İnter-Siena maçı ne maç olmuş beee
Seri A maçımıydı o yahu? Premier lig maçı tadında olmuş valla. 
Pandev son golün asistini yapmış bu arada.
En son ilhan tarafından düzenlendi; 10.01.2010, 11:12.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum