Inter - Juventus maci Nerden izliyebilirim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Öyle bir maç mı var bugünİlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter - Juventus maci Nerden izliyebilirim
İnter - Roma maçını soruyorsan , Ntvspor veriyor . He Ntvspor yoksa sizde ,
Şuraya bak belki o kanallardan biri vardır sizde
Yorum
-
Inter Roma demek istedin galiba?İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter - Juventus maci Nerden izliyebilirim
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Del Piero ve Totti futbolu bıraksa da şu ligi izlemeyi bıraksam.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İbra ?İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDel Piero ve Totti futbolu bıraksa da şu ligi izlemeyi bıraksam.
.
Bende sırf Del Piero ve İbrahimovic için izliyorum
.
Yorum
-
Samet,
İbrahimoviç kalmaz daha fazla.
Şu adamı İngiltere premier liginde izlemeyi çok istiyorum. Liverpool formasıyla
Bak O'nun içinde izlenir İtalya ligi. İnsan değil o adam. Hele o Lazio maçında attığı insanlık dışı pas.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Adriano attı. İnter 1-0 önde. Maç zevkli geçeceğe benziyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Güzel maç oluyor .
Stankoviç 'in şutu , Adriano 'ydu sanırım onun ortası tam derslik . Keşke gol olsaydı ... Onun dışında İnter 'in İbrahimoviç ile bir tane daha yüzde yüzlük pozisyonu var . Golde ise Cicinho 'nun yerlerde yatması , Adriano'ya gollük pozisyon şansı doğurdu . İnter özellikle maçın başında görüldüki bu maça iyi çalışmış .
Şuana kadar oynanan oyundada hak eden taraf onlar ...
Yorum
-
Cem , yenilmeyi buna bağlıyorum deme sakınİlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolacak şey değil ya 2.goldeki ofsaytı yan hakem nasıl görmedi ya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum