Top önüne düşecek de plase yapacak da gol olacak. Ne rakibini geçebildi, ne doğru düzgün pası var. Sen daha olmadın kardeşim. Az daha çalış, güçlen, hızlan.
bi kere çocuğu kendileri için gelir kapısı olarak görmeleri çok alenen ortada. ikincisi sociedad haberlerini ailesinin çıkardığını düşünüyor Erdal Hoş ve benim de aklıma yattı. yurt dışı haberlerinde kaynak gösterilen yer türkiye çünkü.
Yusuf’u eleştirdiğim çok maç olmuştur ama dünkü maçta eleştirmek ayıp olur. Sağa geçti sola geçti denilmiş. Abicim kanat değil bu adam değil. Oynayamıyor yetenekleri elimden alınıyor sanki kenara geçince bunu anlamak için daha kaç maç oynaması lazım orada? 10 numara veya gizli forvet oynayıp gol attığı zaman salyalar akıtmayı biliyoruz ama oynayamayınca neden oynamadı diye hiç bakmıyoruz?
Biz mi baska Yusuf izliyoruz anlamıyorum.
Top buna gelince geriliyorum 5 hareketinden 3u boş topu aliyor onundeki adama atmiyorda 3 kisinin 5 kisinin arasina giriyor zirvaliyor biseyler kaptiriyor topu.
Daha dur bu ne özgüven dun ...tun bugun koktun derler senin gibisine
daha fazla sorumluluk almak istedi özellikle son maçta toptan kaçmadı ama istediğini uygulayamadı zira çeviklik ve hızlanma konusunda eksiklikleri var.
son yıllarda alt yapıdan iki cevher çıkarttık ama ikisinide kendi mevkisinde oynatmıyoruz sonrada şapkadan tavşan çıkartsınlar diyoruz.
aklı başında bi adam yusuf'un forvetin dibinde oynaması gerektiğini bilir, gizli forvet,sahte forvet adı ne olursa olsun ama oynaması gereken yer forvetin dibidir hatta forvete evrimleştirmemiz lazım.
sonra hocaları maç içinde bi sağ kanat bi sol kanat yapınca yusuf balon yaaa oluyor asıl balon sizin futbol zekanız.
takımın ve kendisinin selameti için gitmesini artık ben de mantıklı buluyorum. Sosa takımda kalacak artık, bu kesin. o yüzden 2 tane aynı adamı takımda bulundurmanın hiç bir manası yok. çünkü gelen teknik adam ikisini de oynatma gerekliliği hissediyor. 15-20 aralığındaki her teklife gönderilmeli.
bunların dışında yusuf topla olan münasebetini kesmeli artık tek hamleli bir oyuncu olma yolunda ilerlemeli. türk futbolunda son zamanlarda kendisi gibi toplara özgüvenli vuran pek az isim var. top kontrol ve kafa vuruşu özelliğinde az biraz ilerleme kaydedebilirse oynayabileceği mevki 9 gibi bir şey. muhtemelen firmino gibi bir adamla oynasa, senede 13-14 golden aşağı mümkün değil atmaz.
En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 13.08.2018, 19:03.
Dün korneri kullandıktan sonra ofsayttan çıkamadığın pozisyon umarım dalgınlığına gelmiştir. Yok vurdumduymazlıksa ya da oyunu okuyamamaksa(tekrar topun ona gelebileceği ihtimali) vay hâline, vay halimize.
Kanat oyuncusu olmadığın için çok birşey yapmanı beklemiyordum zaten maçta ama bu tür küçük nüanslar önemlidir. Dün hemen hemen bütün porsiyonlar da top kontrolünü yapamadın ve ağır kaldın.
Kendini toparlaman lazım. Çok daha iyisi olduğunu daha önce gösterdin, yine göster.
En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 13.08.2018, 20:52.
Yorum