Yusuf şu toplara yüksel biraz ya, o boyla ne kafa golleri atman lazım ama varsa yoksa şut deneme. Talisca, kafa golü olmadan geldi bjk ye, kafacı oldu çıktı adam şenol sayesinde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
O is zekinin de destegiyle yerliler yabancilar diye gruplasmaya sebep olacak .İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''trabzon'un çocukları'' adlı başlıkla fotoğraf atmayı bırak yusuf. itici duruyor.
Azılı ihocu Sadettin demisti dersiniz.61
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf şu toplara yüksel biraz ya, o boyla ne kafa golleri atman lazım ama varsa yoksa şut deneme. Talisca, kafa golü olmadan geldi bjk ye, kafacı oldu çıktı adam şenol sayesinde.bu ikisini yapsa 3 level birden atlar. bu ikisi onun genel oyununu tamamlayacak ve kabuğunu kırdıracak özellikler zira ben forvete dönüşebileceğini düşünüyorum.İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza sahasına girmiyor girse iyi olur en azından kalabalık olur. Duran toplarda da sosanın kullanmasından yanayım da taktik icabı biri bir taraftan diğeri bir taraftan kullanıyor herhalde
yusuf'ta hocalarıda bunun farkındadır muhtemelen belki farklı özelliklere yoğunlaşmışlardır bir sonra ki adım onlardır. ne olursa olsun bu ikisini yapmazsa oyunu kesinlikle ilerlemez.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
-
aynen bunu yazmak için geldim. ne gerekiyorsa onu oynadı bugün.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeklediğim gibi geri gelerek oynadi. Bu 8 numara oynasin demek değil tabi ki, sosa'nin yokluğunda bu sorumluluğu almasi gerekiyordu. kötü gözükmeyi kafaya takmadan takimin ihtiyaci neyse onu karşilamak en doğru harekettir.
ayrıca hugo'nun attığı golde anthony'e attı pas değerini yansıtıyorsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Belki kızılacak ya da ağır gelecek ama demek istiyorum.
Bu Trabzonun çocukları paylaşımı beni irite ediyor.
Semih'in dedikleri, Zeki'nin hal hareketleri vs beni bu düşünceye itiyor.
Yapma Yusuf yapma.
"Trabzonspor'un Çocukları" de, "Trabzonspor'un Gençleri" de ama Trabzonun Çocukları deme kardeşim.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum