Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf şu toplara yüksel biraz ya, o boyla ne kafa golleri atman lazım ama varsa yoksa şut deneme. Talisca, kafa golü olmadan geldi bjk ye, kafacı oldu çıktı adam şenol sayesinde.

Yorum

• Ceza sahasına girmiyor girse iyi olur en azından kalabalık olur. Duran toplarda da sosanın kullanmasından yanayım da taktik icabı biri bir taraftan diğeri bir taraftan kullanıyor herhalde
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• ''trabzon'un çocukları'' adlı başlıkla fotoğraf atmayı bırak yusuf. itici duruyor.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ''trabzon'un çocukları'' adlı başlıkla fotoğraf atmayı bırak yusuf. itici duruyor.
          O is zekinin de destegiyle yerliler yabancilar diye gruplasmaya sebep olacak .
          Azılı ihocu Sadettin demisti dersiniz.
          61

Yorum

• Müthiş oynadığı için sinlendirildi sanırım..

Yorum

• selfi'ye yabancı oyuncuları da katmış. böyle bir şey yazacaktım yoksa yazdım mı hatırlamıyorum. her defasında bir yabancıyı al doğru mesaj odur.

Yorum

• Önemli eksiklerimizin olduğu haftada ağırlığını koyması lazım artık.

Yorum

• Yarın maçı alacak adam. Goller bekliyorum.

Yorum

• Ligde ilk golünü yanlış hatırlamıyorsam Rize'ye atmıştı, gol yüküne katkı anlamında yeniden çıkış maçı olur umarım.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yusuf şu toplara yüksel biraz ya, o boyla ne kafa golleri atman lazım ama varsa yoksa şut deneme. Talisca, kafa golü olmadan geldi bjk ye, kafacı oldu çıktı adam şenol sayesinde.
                      İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ceza sahasına girmiyor girse iyi olur en azından kalabalık olur. Duran toplarda da sosanın kullanmasından yanayım da taktik icabı biri bir taraftan diğeri bir taraftan kullanıyor herhalde
                      bu ikisini yapsa 3 level birden atlar. bu ikisi onun genel oyununu tamamlayacak ve kabuğunu kırdıracak özellikler zira ben forvete dönüşebileceğini düşünüyorum.

yusuf'ta hocalarıda bunun farkındadır muhtemelen belki farklı özelliklere yoğunlaşmışlardır bir sonra ki adım onlardır. ne olursa olsun bu ikisini yapmazsa oyunu kesinlikle ilerlemez.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bir gol daha neden olmasın..

(UEFA)

Yorum

• Beklediğim gibi geri gelerek oynadi. Bu 8 numara oynasin demek değil tabi ki, sosa'nin yokluğunda bu sorumluluğu almasi gerekiyordu. kötü gözükmeyi kafaya takmadan takimin ihtiyaci neyse onu karşilamak en doğru harekettir.

Yorum

• Kötü oynadığını düşünmüyorum biraz şanslı olsa 2 gol atabilirdi...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beklediğim gibi geri gelerek oynadi. Bu 8 numara oynasin demek değil tabi ki, sosa'nin yokluğunda bu sorumluluğu almasi gerekiyordu. kötü gözükmeyi kafaya takmadan takimin ihtiyaci neyse onu karşilamak en doğru harekettir.
                              aynen bunu yazmak için geldim. ne gerekiyorsa onu oynadı bugün.

ayrıca hugo'nun attığı golde anthony'e attı pas değerini yansıtıyor
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Belki kızılacak ya da ağır gelecek ama demek istiyorum.

Bu Trabzonun çocukları paylaşımı beni irite ediyor.

Semih'in dedikleri, Zeki'nin hal hareketleri vs beni bu düşünceye itiyor.

Yapma Yusuf yapma.

"Trabzonspor'un Çocukları" de, "Trabzonspor'un Gençleri" de ama Trabzonun Çocukları deme kardeşim.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim