Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Sosa kötü oynadığında sebebi etrafındaki oyuncuların kötü olması olurken, Yusuf kendi mevkisi dışında oynamasına rağmen kötü oynayınca sebebi Yusuf'un boş bir topçu olması muhabbetleri beni çooook güldürüyor
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu hali sürpriz değil
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Söylenilen rakamlar doğruysa gönderilmeli. Zira takımın durumu çok kötü ve Yusuf değerini daha fazla arttıramaz bu takımda. Satıp borcumuzu azaltmak gerekir bana göre.

Yorum

• Acaba diyorum yönetim Yusuf'u daha rahat satabilmek için mi bilerek oynama deyip taraftarların önüne atıyor. ? Olabilir mi ?
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• Dün kanatta oynaması performansını düşürdü bana göre ama ruhen de sahada değildi kendisi .
            .

Yorum

• Yusuf'u satan,Trabzonspor'un geleneğini ve geleceğini satar.
              Tarih bu ihaneti unutmaz.
              • Memento mori

Yorum

• Fatih Tekke ve Gökdeniz gibi oyuncuların satıldığı yerde Yusuf kim ki?

Gayette satılabilir iyi bir paraya.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Tekke ve Gökdeniz gibi oyuncuların satıldığı yerde Yusuf kim ki?

Gayette satılabilir iyi bir paraya.
                  Fatih Tekke ve Gökdeniz,Trabzonspor'a kupalar kazandırıp,şamoiyonluk yarışına soktular.Binlerce çocuğa Trabzonspor sempatisi aşıladılar,yetenekleri ile Trabzonlu çocuklara futbolcu olma hevesi kazandırdılar,alt yapıdaki çocuklara motivasyon kaynağı oldular.

Trabzonspor'a çok şey katıp,sonra kendi keselerini düşündüler.
                  Para için satılmadılar.
                  • Memento mori

Yorum

• inşallah satılır ve kendini geliştirir yoksa burada kaybolup gidecek...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke ve Gökdeniz,Trabzonspor'a kupalar kazandırıp,şamoiyonluk yarışına soktular.Binlerce çocuğa Trabzonspor sempatisi aşıladılar,yetenekleri ile Trabzonlu çocuklara futbolcu olma hevesi kazandırdılar,alt yapıdaki çocuklara motivasyon kaynağı oldular.

Trabzonspor'a çok şey katıp,sonra kendi keselerini düşündüler.
                      Para için satılmadılar.
                      Vay be hemen hükmü vermişsin. Kendi keseleri için gitmişler.

Yusuf önce kalkmış totosunu indirsin sonra kıyaslamaya başlarız.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vay be hemen hükmü vermişsin. Kendi keseleri için gitmişler.

Yusuf önce kalkmış totosunu indirsin sonra kıyaslamaya başlarız.
                        Kendi keseleri için gittiler mi dedim?Önce Trabzonspor'a kazandırdılar,sonra kendi keselerini düşündüler dedim.
                        Yusuf veya A.Kadir'in kalkmış bir popoları yok,çocuklar ellerinden geleni yapıyor ama onları bir taktik ve sistemin parçası yapacak Hoca yok başta,geri gitmelerinden korkuyorum.
                        • Memento mori

Yorum

• Yusuf'un bizdeki maksimumu bu kadar. Kurarsın çatır çatır top oynayan, Yusuf'un yorulmayacağı bir kadro ozaman Yusuf 30 falan olur belki. O noktaya uluşamayacağımız için şuan telaffuz edilen rakamlar iki taraf için de bulunmaz nimet

Yorum

• 15 milyon euro he....

adamlar paralarının değerini hiç bilmiyorlar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              15 milyon euro he....

adamlar paralarının değerini hiç bilmiyorlar
                              Acaba? Adamlar paralarının değerini mi bilmiyorlar yoksa biz elimizde ki cevherin kıymetini mi bilmiyoruz?

Sen adamı verimli olabileceği yerde oynat bakalım ne oluyor ondan sonra. Ayrıca elin Avrupalisi emin olun parasının kıymetini bizden iyi biliyor. Bilmeyen bir taraf varsa o da biziz kulübü 5 senede 150 m euro borclandirip 0 kupa ile de karşılığını aldık.

Yorum

• Bileklerine olan hakimiyeti, oyun görüşü iyi değil bu yüzden kanatta oynamayı benimsemeli.

Sağ açık pozisyonu tam ona göre savunmanın arkasına daha çok koşu yapmalı, yüksek toplarda tehdit yaratmalı.

Tabi bireysel düşünmemeli. Sağdan içeri katettiği pozisyonda Abdülkadir elverişli pozisyondaydı, atmadı. Bunu yapmamalı.

Yusuf için de fazla eleştirel olunmamalı keza oyun tempomuz, pas sürekliliğimiz ve rakip alandaki kalabalıklığımız düşük seviyelerde.

Dolayısı ile bu Abdülkadir gibi onun da oyununa olumsuz yansıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim