Beklediğimiz gibi başlamadı maalesef.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
Artik bir beklenti var ve rakipler Yusuf'a hazirlaniyor. Haliyle ilk sezonund oldugu gibi kolay olmayacak, kendine kanitlama zamani budur.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Yusuf hem teknik hem akıllı bir oyuncu, gole yakın noktalarda en doğru pası, en doğru şutu kullanabiliyor. Ama merkezde maalesef kayboluyor çünkü atletik özellikleri zayıf kalıyor. Topu kontrol edemiyor mesela çünkü pozisyon alamıyor, yoruluyor, markajdan çıkmak için çok çaba harcamak zorunda kalıyor.
Geriden top getirecek, dribbling yapacak fizikte ve beceride değil pek. Orta ikili o kadar çalışkan, o kadar becerikli olmalı ki Yusuf topla ceza sahası önünde buluşmalı sadece. Ama böyle bir yapımız yok maalesef.
Bu özellikleriyle bakınca sanki kanatta daha verimli olur diye düşünmeye başladım.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
çok alakasız bir sarı kart gördü belki de fener maçı öncesi kırmızı görürüm diye tutuk kaldı daha erken çıkması lazımdı
ayrıca dikkatimi çeken bir diğer detay bu çocuk daha kaç yaşında suratı hep asık oyuncuların instagramdan attığı fotolara bakıyorum hep bir karış surat ağır abi gibi mi durmaya çalışıyor nemrut bir fıtratı mı var anlamadım adamı gülerken görmedim oyununa, gelecek vaadeden büyük bir topçu olmasına lafım yok ama bana çok antipatik geliyor...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum