Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İHO’nun şutlanıp yerine kravatlı İHO’nun geldiği rezil geçen yarım sezondaki uzun süredir ilgi duymadığım Trabzonspor’a karşı heyecanla umutlarımı canlandıran. Ersun sonrası ilk yarı fırsat bulamadığı her maçta oynamasını arzu ettiğim, gözümün ce kalbimin sahada olmasını istediği içimi umut ve gururla dolduran gençten farklı biri var artık.

Hem oyun hem kafa olarak fabrika ayarlarına dönmesi lazım.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fırsat bulsalar Meydan'da asacaklar çocuğu ya,altı üstü 3-1 kazanılan bir maçta iki kötü top sürmüş.

Bu kadar rezil bir taraftar topluluğu düşman başına,size rağmen alt yapıdan çıkan her futbolcu yıldız futbolcudur,bu kadar hain ruhlu,içi fesat ve kendi adamının canına okumak için fırsat bekleyen taraftar yoktur.
      Yerli fetisizminden nasil bir zevk alıyorsunuz bilmiyorum fakat hayatta baska keyif alinacak seyler de var bu adama bel baglayanin doğuştan kafasi güzeldir cok net vasat alti bir oyuncu

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yerli fetisizminden nasil bir zevk alıyorsunuz bilmiyorum fakat hayatta baska keyif alinacak seyler de var bu adama bel baglayanin doğuştan kafasi güzeldir cok net vasat alti bir oyuncu
        Ya boş yapma,Yusuf kadar takıma faydan olsa,yanına yaklaşılmaz.
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1 mac haric 7 mac'da forma giydi hatirladigim kadari ile. + Milli Maclar.
          3 tane olumlu hareketini yazabilecekmisin ?

Allah yardimcisi olsun elbet'de isi zor. Fakat oda kendine ceki düzen vermesi lazim.
          Ekstra calismalar vs. Gidisat iyi degil
          3 değil 5 yazsam fikrin değişecek mi?Alt yapıdan çıkıp,başka bir yerlere gidip gelmeden bu kadar faydalı olan kaç futbolcu tanıyorsun?
          Sizlerin bu çocuk üzerinde oluşturduğu baskı Trabzonspor'a ne kazandırıyor?

Zevk mi alıyorsunuz bu durumdan?Kaldı ki her futbolcunun formsuz ve şanssız dönemi de olabilir.Bu çocuklar gelişme çağında,burası her şeyin alt yapıdan dört dörtlük öğretilip,alt yapıda her şeyin öğretildiği bir yer değil.
          Sabır lazım.Bu çocukların en çok ihtiyacı olduğu şey bu.
          • Memento mori

Yorum

Ya boş yapma,Yusuf kadar takıma faydan olsa,yanına yaklaşılmaz.
            sen yusufsporu tut birader , özevlat sevdası gözlerini kör etmiş. 10 maçtır yerlerde dökülen takımı 10 kişi oynatan adamın futbolunu savunuyor hala. azıcık iyiliğini istesen şu takımın yusuf kesik yesin gitsin çalışsın dersin

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sen yusufsporu tut birader , özevlat sevdası gözlerini kör etmiş. 10 maçtır yerlerde dökülen takımı 10 kişi oynatan adamın futbolunu savunuyor hala. azıcık iyiliğini istesen şu takımın yusuf kesik yesin gitsin çalışsın dersin
              Benim bu başlıkta Yusuf ilk 11 oynamalı dediğim mesajımı bul,ben Yusufsporlu olacağım.
              Konu Yusuf değil,konu alt yapıdan gelen her futbolcudan harikalar yaratmasını bekleyen hastalıklı zihniyet.

Kardeşim Arjantin'den bile bir tane Maradona çıkıyor,50 yıl son Messi geldi.

Siz Trabzonspor alt yapısından her çıkan adamın yıldız olmasını bekliyorsunuz.Olmayınca da kin ve nefretle öldürmeye kalkıyorsunuz.
              Rahat bırakın bu çocukları,boğmayın.

Yusuf gibi alt yapıdan gelip,direkt olarak katkısı olan kaç futbolcumuz oldu?
              • Memento mori

Yorum

Fırsat bulsalar Meydan'da asacaklar çocuğu ya,altı üstü 3-1 kazanılan bir maçta iki kötü top sürmüş.

Bu kadar rezil bir taraftar topluluğu düşman başına,size rağmen alt yapıdan çıkan her futbolcu yıldız futbolcudur,bu kadar hain ruhlu,içi fesat ve kendi adamının canına okumak için fırsat bekleyen taraftar yoktur.
                Agir elstiriler yaninda sizin gibi her elestiriyi hainlik goren bi takim taraftar profili de az degil...Her elstiride bu sekilde sacma sapan savunmaya geciyorsunuz... Sizin zihniyetinizdeki taraftara gore Yusuf Erdogan in Zeki Yavru nun Baris Memis in vs... kaybolup gitmelerinin sebebi tarafttar ama bana gore ise yeteneksizlikleri... Bir kac ekstrem kjs haric kimse iyi oynayan bi oyuncuya bos yere elestiri yapmiyor... Yusuf kotu ve gittikce kotuye gidiyor... Siz Yusuf Erdogan orneginde oldugu gibi koru korune savunmaya devam edin ama gercek bu malesef.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Agir elstiriler yaninda sizin gibi her elestiriyi hainlik goren bi takim taraftar profili de az degil...Her elstiride bu sekilde sacma sapan savunmaya geciyorsunuz... Sizin zihniyetinizdeki taraftara gore Yusuf Erdogan in Zeki Yavru nun Baris Memis in vs... kaybolup gitmelerinin sebebi tarafttar ama bana gore ise yeteneksizlikleri... Bir kac ekstrem kjs haric kimse iyi oynayan bi oyuncuya bos yere elestiri yapmiyor... Yusuf kotu ve gittikce kotuye gidiyor... Siz Yusuf Erdogan orneginde oldugu gibi koru korune savunmaya devam edin ama gercek bu malesef.

Eleştiri olmadan gelişme olmaz,bu hayatın gerçeği ama kim ne amaçla yapıyor,bak yukarda yazılan mesajlara bak,adam neredeyse Yusuf kötü oynadı ve haklı çıktı diye bir yerlerine kına yakacak.
                  Bu ne şimdi?

Ben böyle ruh hastası bir kitle görmedim,gerçek söylüyorum.Amaç ne,Yusuf kaybolur giderse bu kan emicilere kan mı veriliyor?

Eleştirilsin,ben çok eleştirdim.Burak ile takılma,Sosa ile takıl dedim.Basit işleri yap,zoruna gerek olduğunda kredin olsun dedim.
                  Ama bazıları bu çocukları boğmaya geliyor.
                  Yusuf'un şu ana kadar yaptıkları ile Trabzonspor en az 10 trilyon karda,ayıptır.
                  Bu çocukları yıpratarak elimize ne geçiyor?

En son sasone tarafından düzenlendi; 09.10.2018, 22:14.
                  • Memento mori

Yorum

Eleştiri olmadan gelişme olmaz,bu hayatın gerçeği ama kim ne amaçla yapıyor,bak yukarda yazılan mesajlara bak,adam neredeyse Yusuf kötü oynadı ve haklı çıktı diye bir yerlerine kına yakacak.
                    Bu ne şimdi?

Ben böyle ruh hastası bir kitle görmedim,gerçek söylüyorum.Amaç ne,Yusuf kaybolur giderse bu kan emicilere kan mı veriliyor?

Eleştirilsin,ben çok eleştirdim.Burak ile takılma,Sosa ile takıl dedim.Basit işleri yap,zoruna gerek olduğunda kredin olsun dedim.
                    Ama bazıları bu çocukları boğmaya geliyor.
                    Yusuf'un şu ana kadar yaptıkları ile Trabzonspor en az 10 trilyon karda,ayıptır.
                    Bu çocukları yıpratarak elimize ne geçiyor?
                    Dedigim gibi boyle 2 3 adam var yok...Ben Yusuf ilk ciktiginda onun icin maclari izleyen adamim. Ilm ciktigindaki mental yapisiyla simdiki arasinda cok fark var, gelisecegine geriliyor... Mesut a benzetilen adamdan her topu kaleye vurmaya calisan adama evrildi... Agir elestirileri kale almaya gerek yok ama esksiklerini dile getiren ve yol gosterici elestirilere reaksiyon verilmemeli. Kktu oynadiginda kotu diyebilmeliyiz ama her sartta savunmaya calisiyoruz ve bence kotuluk ediyoruz.

Yorum

• Olur böyle dönemler.Genç topçu her türlü toparlayacak. Ona , bu uzun maratonda ihtiyacımız bir hayli fazla.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Teknik, taktik vs işlerden ziyade zihinsel olarak gelişmeleri lazım. Hem Yusuf hem Abduş için. Bu onları büyük futbolcu yapacak inşallah.
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Benim bu başlıkta Yusuf ilk 11 oynamalı dediğim mesajımı bul,ben Yusufsporlu olacağım.
                          Konu Yusuf değil,konu alt yapıdan gelen her futbolcudan harikalar yaratmasını bekleyen hastalıklı zihniyet.

Kardeşim Arjantin'den bile bir tane Maradona çıkıyor,50 yıl son Messi geldi.

Siz Trabzonspor alt yapısından her çıkan adamın yıldız olmasını bekliyorsunuz.Olmayınca da kin ve nefretle öldürmeye kalkıyorsunuz.
                          Rahat bırakın bu çocukları,boğmayın.

Yusuf gibi alt yapıdan gelip,direkt olarak katkısı olan kaç futbolcumuz oldu?
                          algı yaratıyorsunuz . adam oynamasını istemiyor kulübün iyiliği için . çünkü KÖTÜ OYNUYOR. bunu anlayın artık

Yorum

• Bn ısrarla hatalı kullanıldığını daha ilk günden beri söylüyorum

yusuftan kanat ve 10 numara OL-MAZZZZZZZ..

yusufun ısrarla 8 numara yada Sahte forvete evrilmesi gerekiyor.. yoksa o fizik ve yeteneğe yazık OLACAK

hocaların bunu görmemesini anlamıyorum.. bir kere yusuf topla beraber diribling yapan kafasını kullanan ve fiziğini kullanan birisi değil..

FIFA , FM 18 bile çocuğu midfield olarak görürken bizimkiler ısrarla kanat ve 10 numara görmesi yanlış

Yorum

• yüksek rakamlar veren varsa hemen elden çıkarılmalı yusuf ve takım için en iyisi bu olur kanımca yoksa burada bu kafayla birşey olacağı yok

Yorum

• şu an bildiğin tam bir el freni. yedek takılmaya devam etsin şimdilik.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim