Ziya Doğan hocamız kullanamadı maalesef tıpkı Marcelinho'yu kullanamadığı gibi .
evet gerçekten de öyleydi çok kaliteli bir futbolcuydu, ben özellikle malaga da oynadığı dönemlerde keşke biz alabilsek derdim ve sonuçta aldıkta...
ama ziya doğanın mantelitesine uymadı tıpkı marcelınho ve miroslav szymkowiak gibi...
son 4 yorumu okuyunca mudahale etmek durumunda hıssettım kendımı (z.dogan a laf edıldımı kendımı tutamıyorum nedense) ....kım kımı harcamıs acaba bana surda bır kısı ıspat etsın ben burda bu takımı bırakıyorumm..tum bmn de sahıt...
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...!бордовый-голубой Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Bu oyuncuya başlık açmak Trabzonspor'a emek vermiş futbolculara ihanet etmektir. Trabzonspor'a sırf para için gelmiş bir oyuncudur bizden sonra gittiği tüm kulüplerde başarısız olmuştur futbolu kafasında bitirmiş karaketi zayıf bir oyuncuyu star ilan etmenin lüzumu yok çok gereksiz bir başlık olduğunu düşünüyorum ve kapatılmasını rica ediyorum yöneticilerden.
Ben de ZD'ın savunulmasına şaşırıyorum.Bundan dolayı TS'u tutmaktan vazgeçecek değilim zira benim için ZD yorgan yakmaya bile değmeyecek bir td vakasıdır.Musampa bir yana Symek bile futbol hayatının en verimli çağında futbol hayatını sonlandırmak durumunda kalmıştır.Symek TS'dan ayrılırken ZD'ın o meşhur futbol taktiğini ise '' Defanstan forvete şişirilen topları seyretmekten başımız dönüyordu,TS'da kalmamın bir anlamı yoktu'' şeklinde özetlemişti.
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Ben de ZD'ın savunulmasına şaşırıyorum.Bundan dolayı TS'u tutmaktan vazgeçecek değilim zira benim için ZD yorgan yakmaya bile değmeyecek bir td vakasıdır.Musampa bir yana Symek bile futbol hayatının en verimli çağında futbol hayatını sonlandırmak durumunda kalmıştır.Symek TS'dan ayrılırken ZD'ın o meşhur futbol taktiğini ise '' Defanstan forvete şişirilen topları seyretmekten başımız dönüyordu,TS'da kalmamın bir anlamı yoktu'' şeklinde özetlemişti.
sakın szymek ın ts den ayrılmasını da zıya dogan a baglama gulerım
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...!бордовый-голубой Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum