Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kiki Kizito Musampa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    idmani tomas jun ve jefferson la beraber yapiyor
    jefferson takımla çalışıyor.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Şu adam ilk 18 e bile giremiyoya pes doğrusu...
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• hayırlı olsun dedik öyle cıkmadı oda trabzonspor a tatil icin transfer olmus
        Laiklik Adam Olmaktır.

Yorum

• musampa şuandanet olarak nerdeeeeeeeee
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            musampa şuandanet olarak nerdeeeeeeeee
            akçaabatta körfez köfte de
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• dün akşam ziya tv8 de konuşdu musampaya birçok deneme verdim denedim onu ama olmadı teste tabi ttuum kondüsyon olarak takmıın en kötüsü dedii bir maçda son olarak seni forvet arkası oynatayım istersen sol kanatta oyna demiş musampa ben 90 dakka çıkaramam demiş antalya kampında gelmeyip diskoda kavga çıkarınca kadro dışı bıraktım dediiiii

Yorum

• Artık Ziya doğan bana pek inandırıcı gelmiyo..ayrıca geçen sene Musampayı oynattığı bikaç maçta bence iyi bir performans ortaya koydu..ama Ziya hoca onun yerine Mustafa keçeliyi tercih etti..İnşallah Musampa dan yaralanma yoluna giderler...
                BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• Bana birisi anlatsın, neden Trabzonsporda 5-15M$ lık dünya çapında ismini duyurmuş yıldızlar yok, Trabzonda oynamak neden istemiyorlar? Trabzonspor'daki dolarların rengi de yeşil
                  Trabzon halkından ve misafir perverliğinden mi şikayet ediyorlar.? hiç sanmam. Trabzon birçok avrupa kentinden daha büyük. Kikideki kariyere ve tecrübeye sahip bir oyuncu yok kadroda.. Bu adam neden bu şekilde davranıyor.. Bir futbolcu için oynamamak intahar gibi bir şey olmalı diye düşünüyorum. Psikolojik problemleri var bence.
                  Bu adamı en kısa zamanda terapiye gönderip kazanmalı Trabzonspor. Hem Kiki hemde Trabzonspor için Kazan Kazan formülü budur..
                  -------------------------------------------------
                  Bu vatan için kim ölmez, keşke 57. alayda olsaydım.
                  -------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak mckasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana birisi anlatsın, neden Trabzonsporda 5-15M$ lık dünya çapında ismini duyurmuş yıldızlar yok, Trabzonda oynamak neden istemiyorlar? Trabzonspor'daki dolarların rengi de yeşil
                    Trabzon halkından ve misafir perverliğinden mi şikayet ediyorlar.? hiç sanmam. Trabzon birçok avrupa kentinden daha büyük. Kikideki kariyere ve tecrübeye sahip bir oyuncu yok kadroda.. Bu adam neden bu şekilde davranıyor.. Bir futbolcu için oynamamak intahar gibi bir şey olmalı diye düşünüyorum. Psikolojik problemleri var bence.
                    Bu adamı en kısa zamanda terapiye gönderip kazanmalı Trabzonspor. Hem Kiki hemde Trabzonspor için Kazan Kazan formülü budur..
                    birileri bir yere gönderilecekse gönderilecek kişi ziya doğandır. hem terapi parasından da yırtarlar...

Yorum

• ya şu adamı savunmayın Allah aşkına ziyayı dışlıyorsunuzda Allahın yabancısını savunuyosunuz adam koskoca medyaya klübe yalan mı söyleyecek adam testlerde 0 bu kadar adama 90 dakka oyna demiş ben çıkaramam demiş oynayamam adam * futbol hayatı bitmiş sizin gördüğünüzü kimse görmedimi o zaman neden transfer teklifi gelmiyoo adam son demlerini oynarken parayı trabzondan vuracak anlayın da tazminat işi olursa yüklü bir para alacak klübü fifaya vermiş siz hala adamı savunuyorsunuz

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birileri bir yere gönderilecekse gönderilecek kişi Ziya Doğan'dır. Hem terapi parasından da yırtarlar...
                        Han'ım,
                        Diyorum ki; Celalettin, Ferhat, H. Üçüncü, Ayman, Tolga Seyhan, ve M. Keçeli'yi de Ziya Doğan'ın çantasına koysak da fazladan bilet masrafından da kurtulsak nasıl olur?

"Arslanlar kendi tarihçilerini yetiştirinceye kadar av hikâyeleri avcının kahramanlığından bahsedecektir." Musampa'yı Ziya Doğan'dan dinliyoruz. O da hakkında hiç iyi şeyler söylemiyor. Hem savcı hem yargıç hem davacı hem de cellat olan birinin eylem ve söylemlerine bakarak savunma hakkı olmayan biri hakkında ne kadar sağlıklı hüküm verilebilir ki?

Tek bir şeyi merak ediyorum: Musampa Hoca'nın vazgeçilmezlerinden daha kötü oynayabilir mi?
                        Bu arada Musampa'nın menajeri kim?

Yorum

• hehe güle güle kizito

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ...Ve Musampa Bavulunu Aldı gitti

Takımdan ayrı olarak kendisine tahsis edilen antrenman programını son 3 gündür uygulamayan Musampa kaldığı otel ile hesabını kapatarak Trabzon’dan ayrıldı. Trabzon’da kalmam bile teknik heyeti rahatsız ediyor diyen Musamba Medyatrabzon’a konuştu.

Ben Trabzon’a futbol oynayama geldim.Ama bir türlü kendimi kabul ettiremedim.Bırakın futbol oynamayı şehirden uzaklaşmam için her şey yapıldı.Bana ev sözü verdiler ama benden sonra gelen futbolcuya bana söz verilen evi tahsis ettiler. Trabzonspor tarihindeki en ağır cezaları bana verdiler.Bu cezaları Türkiye liginde gören başka futbolcu yok.Fifa bu cezaları hak etmediğime karar verecektir.Takımdan uzak kalmam için antrenman saatlerimi bile değiştirdiler sırf takımı görmemeyim diye.Bir oyuncu için bundan daha fazla işkence olur mu?.Hem benim için hem de klüp için şehirden ayrılmam en iyi çözümdü .Bende ayrıldım.Bundan sonra kararı Fifa verecektir. “ dedi

Öte yandan Kiki Musampa’nın Trabzon’dan ayrıldığını doğrulayan Bordo-mavili yönetim bu oyuncuya kağıt üzerinde de olsa ağır ceza vermeye hazırlanıyor. Daha önce 400 bin ytl para cezası verdiği Musampa’ ya düşünülen katlamalı ceza ise 800 bin ytl. Ayrıca Bordo-mavili yönetim bu oyuncunun antrenmana çıkmadığını da belgelemek için noter tespiti yaptırdı.

Yorum

• bu adam buraya yatmaya gelmiş tarzı yorumlar bana çok saçma geliyor..Ne demek arkadaş yatmaya gelmiş adamı alıyosan oynatmasını da bileceksin...Bence kendini kurtarmış musampa

Yorum

• Vayy be bi yıldızı daha kaçırmayı başardık helal olsun emeği geçenlere...
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim