Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kiki Kizito Musampa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize gelmesi hataydı zaten.Büyük başkan nuri albayrağın flaş transferi
    Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• oyy musampa yedin bitirdin beni yahuuu
      α η т є - ς l
      TRAßZoONnSPoOrRAŞK
      ....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....

Yorum

• ziya harcadı seni musampa...
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Arkadaşlar bu başlıkları hortlatmaktan ne zevk alıyorsunuz...

Yorum

• Çok Yazık Oldu Adama .

Yorum

• Çok kaliteli futbolcuydu .

Ziya Doğan hocamız kullanamadı maalesef tıpkı Marcelinho'yu kullanamadığı gibi .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok kaliteli futbolcuydu .

Ziya Doğan hocamız kullanamadı maalesef tıpkı Marcelinho'yu kullanamadığı gibi .
                evet gerçekten de öyleydi çok kaliteli bir futbolcuydu, ben özellikle malaga da oynadığı dönemlerde keşke biz alabilsek derdim ve sonuçta aldıkta...
                ama ziya doğanın mantelitesine uymadı tıpkı marcelınho ve miroslav szymkowiak gibi...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Harcandı gitti:....
                  .

Yorum

• son 4 yorumu okuyunca mudahale etmek durumunda hıssettım kendımı (z.dogan a laf edıldımı kendımı tutamıyorum nedense) ....kım kımı harcamıs acaba bana surda bır kısı ıspat etsın ben burda bu takımı bırakıyorumm..tum bmn de sahıt...
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Bu oyuncuya başlık açmak Trabzonspor'a emek vermiş futbolculara ihanet etmektir. Trabzonspor'a sırf para için gelmiş bir oyuncudur bizden sonra gittiği tüm kulüplerde başarısız olmuştur futbolu kafasında bitirmiş karaketi zayıf bir oyuncuyu star ilan etmenin lüzumu yok çok gereksiz bir başlık olduğunu düşünüyorum ve kapatılmasını rica ediyorum yöneticilerden.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Evet kapatılmalıdır..Hayatımızda hiçbir yer tutmayan bir isim..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Saçları hoştu, o kadar ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Diyarbakir ile anlasirsa, sasirmayin
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ben de ZD'ın savunulmasına şaşırıyorum.Bundan dolayı TS'u tutmaktan vazgeçecek değilim zira benim için ZD yorgan yakmaya bile değmeyecek bir td vakasıdır.Musampa bir yana Symek bile futbol hayatının en verimli çağında futbol hayatını sonlandırmak durumunda kalmıştır.Symek TS'dan ayrılırken ZD'ın o meşhur futbol taktiğini ise '' Defanstan forvete şişirilen topları seyretmekten başımız dönüyordu,TS'da kalmamın bir anlamı yoktu'' şeklinde özetlemişti.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de ZD'ın savunulmasına şaşırıyorum.Bundan dolayı TS'u tutmaktan vazgeçecek değilim zira benim için ZD yorgan yakmaya bile değmeyecek bir td vakasıdır.Musampa bir yana Symek bile futbol hayatının en verimli çağında futbol hayatını sonlandırmak durumunda kalmıştır.Symek TS'dan ayrılırken ZD'ın o meşhur futbol taktiğini ise '' Defanstan forvete şişirilen topları seyretmekten başımız dönüyordu,TS'da kalmamın bir anlamı yoktu'' şeklinde özetlemişti.
                                sakın szymek ın ts den ayrılmasını da zıya dogan a baglama gulerım
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim