bu konunun hala neden açık kaldığına şaşıyorum doğrusu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kiki Kizito Musampa
Daraltma
X
-
-
Arkadaş paraları yiyor diyorsunda bu adama ne zaman 90 dakika şans verdi hoca..Adamı izlemeden atıp tutmayı arkasından sallamayı bende bilirim..Şu takımda Celalettin denen adam ilk 11'de forma şansı buluyor Musampa formayı haketmiyorsa öyle adaletin içine tükürürler..
Demek bu adamı çok yakından tanıyosun da adamın o amaçla Trabzona geldiği teşhisini koydun hayrola merak ettim nerden tanıyosunda bu kadar eminsin...
Yorum
-
ben elin hollandalısına güveneceğime ziya doğana güveniyorumda ondan kendi ağızından canlı röpörtajını dinledim "kendisine seni 90 dakka oynatacaım hazır ol denen adam ben oynayamama hoca son 5 dakka beni sokarsın" diyen adamdan ne beklenir ben ne kadar kötü olursa olsun ziya doğanın yalan söyleyeceğine inanmıyorum zaman herşeyi gösterecek eğer musampa bir takımda oynayabilirse o zaman yine burda yüzüme vurursun kardeşArkadaş paraları yiyor diyorsunda bu adama ne zaman 90 dakika şans verdi hoca..Adamı izlemeden atıp tutmayı arkasından sallamayı bende bilirim..Şu takımda Celalettin denen adam ilk 11'de forma şansı buluyor Musampa formayı haketmiyorsa öyle adaletin içine tükürürler..
Demek bu adamı çok yakından tanıyosun da adamın o amaçla Trabzona geldiği teşhisini koydun hayrola merak ettim nerden tanıyosunda bu kadar eminsin...Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
KUTADGU
Mesela Kaç Mİlyon Adet Yalan Söylemesi gerekirdir Ziya Doğan'ın...İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben elin hollandalısına güveneceğime ziya doğana güveniyorumda ondan kendi ağızından canlı röpörtajını dinledim "kendisine seni 90 dakka oynatacaım hazır ol denen adam ben oynayamama hoca son 5 dakka beni sokarsın" diyen adamdan ne beklenir ben ne kadar kötü olursa olsun ziya doğanın yalan söyleyeceğine inanmıyorum zaman herşeyi gösterecek eğer musampa bir takımda oynayabilirse o zaman yine burda yüzüme vurursun kardeş
Pardon laktat testleri değil mi?
Yorum
-
kiki musampa az alkmaarda
Wah Wah Wah genemi eski tas eski hamam kiki musamba geyigine devam kimse kusura bakmasin ama ben de sota mota basligi acacagim futbolcularimiz bolumunde nede olsa trabzonsporda oynamiyor
.
Kendine henuz bir klup bulamiyan musampa kendi kendini az klupune satmaya calisiyor...
klup bulamiyinca her careye basvuruyormus insan oglu ...
Musampa: 'Ik kan de oplossing voor AZ zijn'
23/11/2007 12:36
Op het trainingsveld van AZ is Kiki Musampa al een tijdje te zien. Mogelijk komt aan het vrijblijvende karakter van zijn aanwezigheid snel een einde.
'De club zoekt een oplossing. Ik kan die oplossing zijn', zegt de clubloze Musampa in Het Parool. De middenvelder houdt in Alkmaar zijn conditie op peil. 'Ik heb geen twijfels. Ik wil hier aan de slag. Aan motivatie zal het me niet ontbreken.'
AZ kan een linkermiddenvelder goed gebruiken, omdat Stijn Schaars en Maarten Martens door blessureleed voorlopig niet beschikbaar zijn. De aan NAC Breda verhuurde Rogier Molhoek ziet een terugkeer naar Alkmaar in de winterstop niet zitten.
Volgens Musampa kan het snel gaan. 'Of het doorgaat? Ik weet het niet. Het zou zomaar kunnen dat ik morgen tegen Willem II op de bank zit, dat is aan AZ.'
Bu seneki az almaar takiminin kotu gidisine care benim diyen kiki musampa nedense halen arkadasi olan van gaal tarafindan az klupubene istenmedi antaramlara halen az le cikan kiki nedense hastaliga derman sayilmiyor neyse insallah az'te transfer olurda 90 dakka takimda yerini bulurda mutlu olurda eski forumuna ulasirda gollerini atarda kiki musampa taraftarlarinin yuzunu guldururde....
basarilar musampa hayatinin devaminda, kariyerine birde az'ti ekledinmi bu kadar klupe transfer olmus tek oyuncu unvanini elde edersin ve bu madalyayi sana takariz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet arkadaslar madalyayi hak etdi kiki musampa az alkmaar bu sezonun sonuna kadar anlasma yapdi kiki musampa resmen sezon sezon sonuna kadar az in oyuncusudur......
Kiki Musampa tekent bij AZ
AMSTERDAM - AZ heeft zich versterkt met Kiki Musampa. De 30-jarige oud-Ajacied zat zonder club, en trainde al enige tijd met de Alkmaarders mee.
Dat meldt AZ op de clubwebsite. Musampa wordt in het DSB-stadion herenigd met Louis van Gaal, de trainer onder wiens bewind hij in het seizoen 1994-1995 hij bij Ajax debuteerde.
Hij verruilde die club in 1997 voor Girondins Bordeaux en speelde daarna nog voor Málaga, Atlético Madrid, Manchester City en Trabzonspor, waar hij afgelopen zomer vertrok.
"AZ heeft me nu vastgelegd omdat de spelers voor de linkerflank door blessures dun gezaaid zijn. Voor mij is het na een paar maanden niet gespeeld te hebben heel goed om weer bij een mooie club te spelen", aldus Musampa op de website van AZ.
Conditie
De middenvelder hield in Alkmaar al enige tijd zijn conditie op peil. Van Gaal liet al eerder weten dat hij de speler graag aan zijn elftal wilde binden.
Musampa heeft een contract getekend tot 1 juli 2008. Na de winterstop kan hij ook in Europese wedstrijden voor AZ uitkomen. De club is nog actief in het UEFA-Cuptoernooi.
1.7.2008 kadar anlasma saglandi musampa ile , ehh musampacilar artik yuzunuz gulsun adam rekor sahibi oldu elinde sonunda kariyerinde en cok klup dolasanlar arasinda birinci oldu...
az alkmaarda okadar sol kanat oyunculari hebsinin sakat olmasi ve de bir sol kanat oyuncusunun bir baska klupde kiralik olmasindan dolayi elinde sonunda dikine dikine kikiyi takima katdilar o kadar kotu sonuca katlandilar yenilgiler aldilar ama kikiyi istemediler simdide mecbur kaldilar son sansi ehh burdada antronerle arasi acilirsa bakalim bir daha hangi takimda goruruz galiba ikinci lig oda olmassa amator liginde a klasmaninda oynar.. afc takimi ola bilir.En son zeleka tarafından düzenlendi; 24.11.2007, 12:08.
Yorum
-
Musampa Sahalara Geri Döndü
Musampa Hollanda'da yeşil sahalara geri döndü.
Trabzonspor'un problemli futbolcularından Kongo asıllı Hollandalı futbolcu Kiki Musampa, Hollanda'da yeşil sahalara geri döndü. Dün akşam Hollanda liginde oynanan ve AZ Alkmaar'ın 2-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın son 4 dakikasında Sebastien Pocognoli'nin yerine oyuna giren Kiki Musampa, resmi olarak yeşil sahalara geri dönmenin mutluluğunu yaşıyor.
Türkiye-Bosna Hersek Milli takımları arasında oynan ve Türkiye için hayati önem taşıyan milli maçın hakemliğini yapan Hollandalı hakem Eric Braamhaar'ın dün akşam yönettiği AZ Alkmaar- Willem II karşılaşmasının 86. dakikasında AZ Alkmaar'ın 15 numaralı formasını giyen Kiki Musampa, "Yeşil sahalara dönmekten çok mutluyum. Son aylarda yaşadığım sıkıntılar benim için bitmiştir. Şimdi AZ Alkmaar'ın başarısı için ter dökeceğim. AZ Alkmaar ile 6 aylık mukavele imzalamamdan dolayı mutluyum" diye konuştu.
AZ Alkmaar ile 2008 yaz sezonuna kadar mukavele imzalayan 30 yaşındaki Kongo asıllı Hollandalı orta saha futbolcusu Kiki Musampa, Uluslararası futbol kuralları gereği önümüzdeki Perşembe günü AZ Alkmaar'ın UEFA kupasında Larissa ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek. Kiki Musampa'nun UEFA kupası maçlarında AZ Alkmaar'ın formasını giymesi için iki ay daha beklemesi gerekiyor.
trabzonunsesi.com...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehucum hattinda marcello ve ersen ile muhtesem bir kadro vardi.
defansta musa-stephanov-cagdas-murat ocak pekala is yapardi.Zaten bu kadar iyi orta saha ile acik ara sampiyonduk.Ama bu duzende ne zaman oynadik?
cevap veriyorum hic bir zaman...
o herkezin yere goge sigdiramadigi lincoln marcellonun bir ayagi etmez...................
ya arkadasim kizmayin ama sanki ben marcelinho lu baska trabzonspor izledim.yau takim ne lazaroni nede ziya dogan ile nede o saydiginiz futbolcular ile sampiyonluk degil ancak avaraj takimi olur.Sampiyonluk icin önce güclü iradeli bir yönetim lazim,varmi bizde sorarim size.Bizde baskan daha secilir secilmez bol keseden atmaya basladi ve daha ilk tarnsfer döneminde adeta sicti.ondan sonra kadroya kulüplerinden kovulan kac tane topcu varsa bize topladilar.buna marcelinho yu katmak bende istemiyorum,bizim takimda kesinlikle yanlis yerde oynatildi.bize akli basinda yönetim lazim böyle yalanci hayalci softalara karnimiz tok.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
Musampa AZ Alkmaar'da!
Musampa AZ Alkmaar'da!
Trabzon'dan kaçan Kıkı Musampa sezon sonuna kadar AZ Alkmaar ile sözleşme imzaladı. 30 yaşındaki futbolcu "AZ Alkmaar'ın çok sakat futbolcusu bulunuyor. O yüzden benimle imzaladılar" açıklamasını yaptı.
Kıkı Musampa'nın yeni hocası, AZ Alkmaar teknik direktörü Louis Van Gaal 1994-95 sezonunda Ajax'ta çalışırken Kıkı Musampa'yı ilk defa profesyonel yapan teknik direktördü. Kıkı Musampa ise Van Gaal için "Louis benim kariyerimde çok önemli bir isim. Benim şu ana kadar futbolda öğrendiğim birçok şeyin mimarı Van Gaal'dir" dedi.
Tecrübeli teknik adam ise Musampa transferi için "Şu an kendisi çok iyi durumda değil. Ama takım olarak çok sakat futbolcumuz var. Rogier Molhoek, Maarten Martens ve Stijn Schaars sakat durumdalar. O yüzden Musampa'ya orta sahada şans vermeyi düşünüyorum" dedi.
(Ligtv.com.tr)
Yorum
-
hehehe gitsin entel gelsin entel, cumle kurma ilede entel olunuluyormus bazilarina gore , yasasin entelk takimi cumle kurmayanlar ne ariyor haburada daaaİlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş önce cümle kurmayı öğrensin, ondan sonra açıklayabilirse açıklar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum