Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kiki Kizito Musampa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupa maçında da oynayamıyorsa hiç durmasın gitsin Musampa.Sene başından beri kaç defa ilk 11'de başladı acaba?Yoksa hala hazır değil mi?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Valla arkadaşlar bence şuan tabzonun en başarılı futbolcusu musampa bu tarihimizin en çok malubiyet alan rezil takımına hiç katkı yapmayarak büyük bir başarıya imza attı. Bence bu rezil kadrolarda oynamadığı için şanslı. Bundan sonra ziya doğan oynatmak istese bile oynama musampa sana benden tavsiye. Senide kazanabilir bence dikkat et kendine. Seneye git nereye gideceksen holandamı nere olursa döktür orda bizde ziyaya basalım kalayı. Ya adamı 2 maç üst üste ilk 11 de izleyemedikya. Dünyada hangi hoca yeni transferi böle harcadı merak ediyorum. Böyle T. direktörün ta ..... ben. Yazık yazık.. Adam mancesther,liverpoola,arsenale,r.madride,barcelonaya,chelsea,psv, aklına gelecek tüm takımlara karşı oynamış ama gel görki kayseri erciyese karşı bile oynayamıyo. bu türk takımları ne büyükmüş be...
      En son tsmusampa61 tarafından düzenlendi; 12.04.2007, 00:12.
      Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Musampa konusunda art niyet olduğu bariz belli.

Yorum

• Marcelinho geldi Ziya Hocanın müthiş hamleleriyle sol back,kanat ve önlibero dolaylarında oynatıldı. Resmen kariyerini veya kalitesini tartışacak duruma geldik. Ve bir sabah uyandık ki Wolfsburg'da. Hocamızın açıklaması(kılıfı): '' Verim alamadık.''
          Musampa'nın bu durumdan tek farkı hiç oynamaması olacak heralde. Onun bu durumunu da türkünün son dizesi gerçekten iyi açıklıyor.
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• gitsin. . .

Yorum

• Bu adamı alanlar önce gitsin gelen zaten bu adama tekmeyi basar!!
              Uftin Karalardayım...

Yorum

• musampa oğlum saçını kes belki ziya seni sahaya sürer

Yorum

• İlk olarak uftinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu adamı alanlar önce gitsin gelen zaten bu adama tekmeyi basar!!
                  İkimiz de buradayız, bakalım ne olur... ZD giderse gelmesi muhtemel adamlardan en azından birinin değişmezi olacağını kendi ağzından duydum, ordan biliyorum

Tabi bunun için Musampa'dan önce ZD'ın gitmesi gerekiyor.

Yorum

• Musampa bu durumlar karşısında ne düşünüyordur acaba ?
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ziya musampayı hurdalığa atıp çürümeye terk etmiş.bütün trabzonunun sanayisi gelse bu adamı futbolcu yapamaz

Yorum

• arada dizlerine,bileklerine yağ dökmek lazım paslandı adam kulubede

Yorum

• Böyle bir transfer hikayesi ve sonrası anca Trabzonspor'da olur dedirten cinsten bir olaydır Musampa'nın futbolcumuz olması.
                          keyif adamı ..

Yorum

• Profesyonel futbolcu yedek kalmayı sorun yapmaz.Ama keçelinin yedeği olmak gerçekten sabredilemeyecek bir durum olsa gerek!

Yorum

• ya ziya efendi...bu adamı ya oynat yada gönder gitsin. Bu kadar para harcattığın adamı nasıl kenarda tutarsın...tıpkı Ceyhun'da olduğu gibi. Hadi sen bunları kenarda tutuyorsun onu anladık da yönetim seni nasıl tutuyor orasını anlayamadık. Oraladoa bir gariplik var ama çözemedik gitti.

Yorum

• Arkadaslar Musampa bana göre hakikatten kalitelki bir oyuncudur. Geldiginden beri sadece bir kez 90 dakika forma giydi yanilmiyorsam. Bir cok kez son 5 dakika, son 7 dakikada oyuna alindi. Bir kac mac üst üste 90 dakika oyunda tutulursa mutlaka iyi bir oyun sergileyecektir. Onun yerine oynayan oyunculardan ne görüyoruz? Musampa harcanirsa kaliteli bir tocumuzu kaybetmis olacagiz, ama onu kazanirsak adeta yeni bir transfer yapmis gibi olacagiz.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim