Tekrar tekrar bir daha sana helal olsun Umut'um..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemantığın ve erdemin bittiği yerde hakaret başlar misali sizler de umutu savunacak gücünüz kalmadığı zaman hemen umutu eleştirenlere en ağır hakaretleri sıralıyorsunuz.ayrıca asalak yorum tabiri yanlıştır,asalak kelimesinin yanlış manada kullanımından dolayı.eminim daha yaratıcı hakaretler bulabilirsiniz o süper laf yetiştirme meraklı içgüdünüzle
her neyse, burada birkaç azınlık tutturmuşsunuz nöbetleşerek umutu körü körüne savunup umutu eleştirenlere hakaret ediyorsunuz. kimisi aklınca dalga geçmeye çalışıyor,kimisi senin gibi güya bel altına vurmaya çalışıyor vs.
ben burada umut bulut isminin neden bu takımda oynatılmaması gerektiğini maddeleriyle sıraladım.keza benim gibi bu başlığa yorum yapanların büyük çoğunluğu aynı nedenlerle umutu istemiyor. ama siz kemik tayfa yani burada nöbetleşerek umutu savunan ekip uslanmadan millete laf yetiştirme derdine düşmüşsünüz.
seneye umutun kaçıracağı goller yüzünden şampiyonluk gittiği zaman sizlerin utançtan dolayı bu foruma bir daha gelmeyeceğini biliyorum. olan maalesef Trabzonspor'a olacak.kaygım ve üzüntüm sadece bu
aslında tartısmaya bile degmez ama yazınızdaki agır eleştiri oklarından biri benim cigerime saplandıysa bir nebze olsun yazılır araştırılır diye düşündüm..Konu umut bulut degil konu bizim taraftarımız o an hissi düşüncesi duygusu ne ise o sekilde harekt ediyor ve eleştiriyor..birisine taktıysa kafayı o adam agzı ile kuş tutsa yaranımıyor...Şampiyonluk kaçmış sorumlusu umut degildir...sadece gol atmakla şampiyon olunsaydı bakınız...
Twente 34 27 52 63 23 86 +40
2Ajax Amsterdam34 27 43 106 20 85 +86
3PSV Eindhoven 34 23 92 72 29 78 +43
1Beşiktaş 34 21 85 60 30 71+30
2Sivasspor 34 19 96 54 28 66+26
3Trabzonspor 34 19 87 54 34 65+20
Hadi çöz sen bu tablodaki garipligi....Mesele umut bulut savunmak degil..Körü Körüne eleştirilere dur demek...
YAzılarından yaptıgım alıntılar,başlıkları yazın ve imzan....!
7. Şampiyonluk için seneye neler yapılmalı?
avrupadaki büyük takımlara bakın.her sezon en fazla 3-4 isim değiştiriyorlar.sürekli aynı kadroyla sahaya çıkıyorlar.ve bu istikrar da başarının en büyük nedeni aslında.ben öyle veya böyle kadronun çok değiştirilmesi taraftarı değilim.bu takım 2 senedir golcüleri yüzünden şampiyonluğu kaçırıyor.umut bulut gitmeli ve 2 kaliteli forvet alınmalı
forveti umut bulut olan takım değil süper ligde 2.ligde bile şampiyon olamaz.
avrupadaki takımlara bakın,her sene en fazla 3-4 oyuncu değiştirip,yollarına sürekli aynı kadroyla devam ederler.yani iskeleti bozmazlar.ben kadromuzun fena olmadığını,son 2 sezonda şampiyonluğu her maç net 7-8 gol kaçıran beceriksiz forvetler yüzünden kaçırdığımızı düşünüyorum.bu nedenle umutun derhal gönderilip kaliteli 2 forvet alınması taraftarıyım.ayrıca stopere ve ortasahaya bir oyuncu alınması gerek.ancak böyle bir şekilde yeni sezona iddialı girme şansımız olabilir.
yoksa ister inanın,ister totem yapın,iyi forvetsiz Trabzonspor'umuz şampiyon olamaz
gördüğüm en komik mesaj :
umut bulut bu takımda kalmalı
> hacısalihoğlu ve alioğlu istifa!En son Ömer TOPAL tarafından düzenlendi; 08.05.2010, 14:08.volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
umuttan cok sey beklıyorsunuz .. coksey beklıyoruz .... nedenmi
bizim istediğimiz sey bir santrofor pekı umut ne Forvet ?
bir forvet oyuncusu (gokdeniz gibi) yılda ortalama kac gol atar ? 15 pekı bu ıstatıstık nasıldır turkıye sartlarında mukemmel ? pekı zaman bızım beklentımız nedır umuttan takımda santrofor olmadıgı ıcın santrofor olması yani yılda 30 gol atması ? pekı bu kapasıte onda varmı hayır yok ..! pekı bu sorun nasıl cozulur? takıma santrofor alarak ... pekı santrofor alınırsa umut ne olur ...
umut ozellık olarak bu takıma cok fazla sey katacak yeterkı bır santrofor alalım bızler ıstıyoruzkı umutta tekkenın ozellıklerı olsun ama bu mumkun degil arkadfaslar artık anlayın umut oynamadıgında bu takım orta sahayı gecemıyor gormuyormusunuz ??Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
beni Umutsporlu yapan büyük Trabzonspor taraftarlarının bazılarında Trabzonspor ile ilgili hiçbir simge dahi görememek te ayrı bir tarafı işin
bir ara Umut başlığına mesaj atanların sayısı çıkarılmıştı. bu liste nerden çıkıyor merak, sürekli Umut için yazanlar savundukları oyuncuların mesaj sayılarını da verebilecek varmı.
bu arada Umut'u sürekli eleştiren ve bizlerle sürekli ters düşen YAKARCI,
seni ayrıca tebrik ediyorum, gerçekten bu mutlu zamanımızda bu başlığa gelip tebrikler Umut dediğin için,Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumuttan cok sey beklıyorsunuz .. coksey beklıyoruz .... nedenmi
bizim istediğimiz sey bir santrofor pekı umut ne Forvet ?
bir forvet oyuncusu (gokdeniz gibi) yılda ortalama kac gol atar ? 15 pekı bu ıstatıstık nasıldır turkıye sartlarında mukemmel ? pekı zaman bızım beklentımız nedır umuttan takımda santrofor olmadıgı ıcın santrofor olması yani yılda 30 gol atması ? pekı bu kapasıte onda varmı hayır yok ..! pekı bu sorun nasıl cozulur? takıma santrofor alarak ... pekı santrofor alınırsa umut ne olur ...
umut ozellık olarak bu takıma cok fazla sey katacak yeterkı bır santrofor alalım bızler ıstıyoruzkı umutta tekkenın ozellıklerı olsun ama bu mumkun degil arkadfaslar artık anlayın umut oynamadıgında bu takım orta sahayı gecemıyor gormuyormusunuz ??
Yorum
-
ya arkadaşlar herkes Trabzonsporun iyiliğini istiyor değil mi?
bazıları değil aslında herkes Umuttan şikayetçi.
o basit golleri kaçırınca hangimiz üzülmüyoruz ki.bir de o kritik maçlar kaybedilince veya berabere kalınca üzüntü öfkeye dönüşüyor.şimdi sesli düşünmeye devam edelim.peki umut yok,ne biliyim sattık,sakattı cezalıydı yok işte.
geleni gelecekleri hesap edelim.hesaplara şansımızı,ekonomik durumumuzu,uyumu,karı,yağmuru sıcağı ekleyelim.geçen sene 3.olan bu sene 5.olan ve Türkiye kupası kazanan takımımız seneye şampiyon olmalıdır.şampiyonluk için umuttan kurtulup başka bir forvet almak mı şart yoksa yepyeni mükemmel bir golcüyü bulmak mı şart.teofilo var,murat satıldı diyelim.burak ne olacak.satar mı şenol güneş?umutun suçunu da yazalım.ne yapsın adam.ankaragücünden aldık.gelmese miydi?çok koşup luganoyu rahatsız ediyormuş.etmemeli mi?
son mesajımda umuta rahat ol sakinleş diyorum.biliyorum kolay değil bu baskıda ama artık sakinleş arkadaş.rahat ol.sırtı dönük oynamayı duvar olabilmeyi,pasör olabilmeyi,kafa toplarına zamanlamayı öğrenerek çıkmayı öğren artık.biliyorsun aslında çünkü bazen yapıyorsun.sonra inanılmaz biçimde unutuyorsun ama bu eksiklerin de olmasa bu hırsınlar hele kolay golleri atıp takımı sırtlarsan efsane olursun diyorum ki ama lafla peynir gemisi yürür mü?
lafı uzattım umuttan iyisi gelir mi?
umut gidince başkası gelince şampiyon olur muyuz?
cevabınız evetse gitsin deyin emin değilseniz şans vermeye devam edelim,teofiloyu da katarak uyumlu bir forvet hattıyla şampiyonluk umalım ve destek olalım...En son İslam Sezer tarafından düzenlendi; 08.05.2010, 15:13.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Kafa olarak rahatlaması lazım bu 1.
Taraftarlar barışması lazım bu 2.
Gerektiğinde Umut'u yedeğe düşürebilecek, Umut'tan daha kaliteli bir forvet almamız, Umut'un takımın 2. forveti durumuna düşmesi lazım bu da 3.
O zaman ciddi manada Umut'u kullanmaya başlarız, o zaman ciddi manada şampiyonluğa oynamaya başlarız. Yoksa Umut'un her gol atamadığı maçtan sonra aynı noktaya dönmeye devam..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Valla maçı stadyumda seyredip Umut un rakip müdafayı nasıl rahatsız ettiğini görebilen hiç kimsenin Umut gitsin diyebileceğini sanmıyorumTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Tum goruslerden sonra ortaya cikan sonuc kadrodaki oyuncularimizdan umut arasira atiyor cokta kaciriyor diyerleri ise pozisyona dahi zor giriyorlar onun icin az tepki aliyorlar) umut uzerinden elestirilerin son bulmasi icin gol atan oyuncularimizin sayisinin artmasi lazim bir tek adamdan gol beklenmeyecek arzulanan sampiyonlugun,da gelmesi lazim aksi takdirde yonetim teknik kadro ve oyuncular icersinde umut en fazla elestirilen adam olmaya devam eder
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla maçı stadyumda seyredip Umut un rakip müdafayı nasıl rahatsız ettiğini görebilen hiç kimsenin Umut gitsin diyebileceğini sanmıyorumiyi bir forvet takviyesi veya teo yu yaz kampında çok iyi hazırlayıp seneye bomba gibi giriş yapabiliriz.
volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
Umut Bulut in...
Bence bu Takimda kalmasi gerekenlerden biri, ama Teo'ya ragmen cok kaliteli bir Forvet'e ihtiyacimiz var eger ki Sampiyonlugu istiyorsak.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Biz ligin en çok pozisyona giren takımıyız.Öyle her zaman gol beklersek bi maçta en az 10 golSaçma değil mi?Bütün forvetler gol kaçırabilir değil mi?İstatistikler belli,ligde yerin belli,kaliten belli,şampiyonluk hasretinden çıldırmış bu taraftar.Aldırma sen Umut.Hatalarınla dahi İyikiiii varsınn...Ebediyyen sözleşme imzala hep bizimle kal..ohhh
Yorum
Yorum