Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ara transfer döneminde "Umut bizim için gayet yeterli bir forvettir.. Teofilo ile birlikte iyi bir uyum sağlayacaktır.. Fatih gibi moruk futbolcuyu ne yapacağız..!" diyenler nedense forvet diye çırpınmaya başladı..

Çırpınmayı aşıp sallamaya başladılarki durumları vahim demektir..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Umut u cok fazla elestirenlerden biriyim.Hatta bazen ileri de gitmisimdir.
      Ama o sagolsun kacırdıgı bir iki net pozisyondan sonra en can alıcı noktada attıgı golle hep lafı agzıma tıkamıs beni madara etmistir

Umut suz bir Trabzonspor gercekten cekilmez olur..

Kupa macındaki o gol sevinic ve inancı beni adeta mest etti.

Bu arada Umut bizden ayrılsa bosta kalacagını düsünen arkadaslar Anadolunun tüm takımları İstanbul takımlarının cogunlugu ve hatırı sayılır Avrupa kupleri kesinlikle Umut u almak ister.İnsallah ayrılmaz ama ayrılırsa bu yazdıgımın arkasındayım.Bura da bekliyor olacagım...

Son olarak ben girdigi her pozisyonu gole ceviren forvet hic görmedim
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Eskişehir de atılması,kasımpaşa maçında yaptıkları,geçen sezon kaçırdıklarına bakarak gitsin diyenlerdendim..Ama bu çocuğun mücadele hırsı azmi başka be abiler..Sanki takımın kalbi gibi..yetenekleri ksıtlı ama bakın fenere hala Tuncayı bir şekilde arıyorlar.Tuncak çok savruk bi oyuncu olmasına rağmen hızı,hırsı ve yüreği ile Febeşe çok şey katıyordu..O yüzden umudun takımda kalmasını isteyenlerdenim.Ama tek başına yetmez,yanına son vuruşlarda usta bi oyuncu nokta tarnsfer bi forvet lazım..bakın kupa maçları dahil bu sene 18 golü var..Bize geldiğinden beri sırf ligde 4 sezonda neredeyse 60 golü var bu adamın..tek eksiği son vuruşlarındaki zayıflığı..Onu da geliştirse bence tadından yenmez onun futbolu..Ona kızan arkadaşlar -ki biri de benim- kupa finalinde ligin en iyi defans oyuncularından ikisini ne hallere düşürdüklerine bi baksınlar..İnşaallah takımda kalır...

Yorum

• Bu arada yeri değil ama onu Fatihle kıyaslayan yönetime Fatihi getrimediniz diye yüklenen arkadaşlara sormak istiyorum..Rubin de ne yapıyor Fatih?

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih varken assist yapan Colman Alanzinho Selcuk yoktu ibrahim ege hüseyin ve hasan ücüncü vardi ayrica bir sezonda 31 gol atti 17 kafa golü.Umut bunu yapamaz
            Kardeşim onun zamanında da Gökdeniz,şimek,romaşenko yattara vardı

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada yeri değil ama onu Fatihle kıyaslayan yönetime Fatihi getrimediniz diye yüklenen arkadaşlara sormak istiyorum..Rubin de ne yapıyor Fatih?
              Sence ne yapıyor ?

Rubinde ki durumu hakkında ki son duyumların nelerdir ?

Paylaşır mısın...

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış!
                Gol-asist toplamında Gökhan daha öndeydi. Sadece golde Umut. Ayrıca sezon boyunca tüm maçlarda sahadaydı.
                İstikrarlı bir şekilde kadroda olmak tarifsiz bir başarıdır.
                vay be umutu savunim diye gercekler bile ortadan kaldiralim, gecen sezon gökhan ünal 15 gol atmisti umutta 14 gol, nasil umut daha fazla gol atmis oluyor, yani ben lig olarak söylüyorum ha belki sen kupa maclari, dostluk maclarina felanda hesaplamisindir

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sence ne yapıyor ?

Rubinde ki durumu hakkında ki son duyumların nelerdir ?

Paylaşır mısın...
                  Ben de onu merak ediyorum ne yapıyor?

Yorum

• İlk olarak hamit008 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    vay be umutu savunim diye gercekler bile ortadan kaldiralim, gecen sezon gökhan ünal 15 gol atmisti umutta 14 gol nasil umut daha fazla gol atmis oluyor, yani ben lig olarak söylüyorum ha belki sen kupa maclari, dostluk maclarina felanda hesaplamisindir
                    Kupa maçlarını çıkaralım o halde . Maçtan sayılmıyormuş .

Kaç gol fark ile gol kralı olmuş Gökhan ?

Yorum

Eskişehir de atılması,kasımpaşa maçında yaptıkları,geçen sezon kaçırdıklarına bakarak gitsin diyenlerdendim..Ama bu çocuğun mücadele hırsı azmi başka be abiler..Sanki takımın kalbi gibi..yetenekleri ksıtlı ama bakın fenere hala Tuncayı bir şekilde arıyorlar.Tuncak çok savruk bi oyuncu olmasına rağmen hızı,hırsı ve yüreği ile Febeşe çok şey katıyordu..O yüzden umudun takımda kalmasını isteyenlerdenim.Ama tek başına yetmez,yanına son vuruşlarda usta bi oyuncu nokta tarnsfer bi forvet lazım..bakın kupa maçları dahil bu sene 18 golü var..Bize geldiğinden beri sırf ligde 4 sezonda neredeyse 60 golü var bu adamın..tek eksiği son vuruşlarındaki zayıflığı..Onu da geliştirse bence tadından yenmez onun futbolu..Ona kızan arkadaşlar -ki biri de benim- kupa finalinde ligin en iyi defans oyuncularından ikisini ne hallere düşürdüklerine bi baksınlar..İnşaallah takımda kalır...
                      çok haklısın umut tuncay sabri serkan balcı emre belözoğlu bu adamların kazanma hırsı süper....

Yorum

• ölümüne umut bulut...seni seviyoruz....

Yorum

Ben de onu merak ediyorum ne yapıyor?
                          Soruş şekliniz bir merak gidermekten çok eleştiri gibi geldi bana.

Neyse ben yine de söyleyeyim, Fatih abi kasık sorunu yaşıyor, tam olarak iyileşemedi, antrenmanlara başladı ama, tam kapasiteye ulaşamadı. Şanssızlık denebilir.

En yakın zamanda dönecek inşallah.

Yorum

• 5. dakika da o gol nasıl kaçırılır hala anlamıyorum
                            ama kafa golü süperdi
                            birde biz geçen maçlar niye kızdık anladınız mı colmanın attığı son gol için kızdık niye mi çünkü asist yapınca da güzel oluyormuş biz ona bunu anlatmaya çalıştık illa senin atman gerekmez ceza sahasında boş olanı görsen de severiz biz seni ama göremezsen ve atamazsan çok kırılgan, duygusal insanlarız hemen kızarız at veya attır önemli değil hangisini yaptığın önemli olan TRABZONSPOR un başarısı bunu attırarak da yapıyorsan bizim için önemli futbolcusun inşallah bunu hem sen hem de 4EVERTS Kardeşim anlar (UMUT U çok sevdiğini bildiğim için yazdım)
                            En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 08.05.2010, 00:55.
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Mahalle deki laf dalaşına dönmüş burası. anitumutçu , umutçu diye ayrılmışız. bende umut u geldiği günden beri sevenlerdenim. şimdi umutçumu oldum. trabzonuma gelen karakterli oyunculardan biridir. benim gibi düşünen insanlar, kullanıcı adları malum hepsini aşağı yukarı biliyorum. ne yazmışlar, yazdıklarına bakın ben dahil umut u eleştirdiğimiz yönler var. hatalarını söylüyoruz. artı yönlerinide yazıyoruz. bizler umut un yanına çok iyi forvet alınmasından yanayız, kalmasından yanayız. ama burda bazıları onlarda belli isimler hep, imzalarına antiumutcu yazmış, beyinsiz umut yazmış, defol git yazmış. şimdi bunlar rencide edici, hakaret icerikli laflar degilmi. bazı umut düşmanı arkadaşlar 4 senedir onca hoca değişikliğine rağmen sürekli oynatan her hocadan daha hoca olmuşlar, yöneticiden daha yönetici olmuşlar, kombine-forma-ligtv abonesi olan bilinçli taraftardan daha taraftar olmuşlar ve umut a hakaret etme defol git deme hakkına sahip olmuşlar. siz bu hakkı nerden buluyorsunuz. bu gibi taraftarlar yüzünden şampiyon olamıyoruz senelerdir.
                              biri umuta gerizekalı yazmış, sonrada ben eleştiriyorum eleştirdiğim içinmi kızıyorsunuz bana, eleştirme özgürlüğüne sahibim yazmış bumu eleştiriniz. o hakareti yazan arkadaş bu seferde ona cevap veren arkadaşa küçümseyici şeyler yazmış. adamın amacı belli, forumu kahve muhabbetine çevirmiş, demekki kahveden dışarı çıkmıyor.
                              eleştiri yapalım, şunu hatalı yaptı, eksiği şu diyelim ama hakaret etmeyelim. gönül verdiğimiz formayı giydiğini unutmayalım.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

En yakın zamanda dönecek inşallah.
                                Trabzonspor`a mı ?
                                Bekliyoruz yıllardır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X