Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tff'nin feneri kolladığının açık kanıtı umutun dirseğine direk kırmızı kart vermeyip çift sarıdan oyundan atmaktır.

Yorum

• Yönetim TFF'na sahip çıkıyor!
      Yönetim MHK'ya sahip çıkıyor!
      Yönetim Aziz Yıldırım'a sahip çıkıyor!
      Yönetim gol atamayan'a sahip çıkıyor!
      Yönetim GOL ATANA sahip çıkmıyor!
      Yönetim GOL ATANI istemiyor!
      Yönetim GOL ATANI isteyen taraftarıda istemiyor!
      Yönetim suçu TARAFTAR'a atıyor!
      Peki siz ne yapıyorsunuz?
      Soruyorum sizlere;
      Kendinizi suçlu gibi mi hissediyorsunuz;yoksa enayi gibi mi?
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Kardesim Umut !

Degil seni 10 numarali formayla sahaya kaptan olarak cikarmak,Trabzonspor tesislerindeki 100 numaraya bekci bile yapmam ben.

Yorum

• Biz mi bitirdik Umut'u ?

4 senedir bu adam bizi bitirmedi mi ? Bizim hakkımızı savunacak bir babayiğit arıyorum.
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada fenerli arkadaşlarım ulan keşke direk kırmızı görse de kupa maçında oynamasa, adam ne kadar kaçırsa da defansımızın ileri gitmesini engelliyor daha rahat oynayacaktırk diyorlar, gs li arkadaşlarda aynısını söyledi,

Umut'u gol kaçırmasına bende çok kızıyorum bazen ama o olmayınca kaçıracak pozisyonda bulamıyoruz, oynasa bir dert oynamasa bir dert,

Emin olun bu işaretlediğim yeri Burak da yapabilir.

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yönetim TFF'na sahip çıkıyor!
              Yönetim MHK'ya sahip çıkıyor!
              Yönetim Aziz Yıldırım'a sahip çıkıyor!
              Yönetim gol atamayan'a sahip çıkıyor!
              Yönetim GOL ATANA sahip çıkmıyor!
              Yönetim GOL ATANI istemiyor!
              Yönetim GOL ATANI isteyen taraftarıda istemiyor!
              Yönetim suçu TARAFTAR'a atıyor!

Peki siz ne yapıyorsunuz?
              Soruyorum sizlere;
              Kendinizi suçlu gibi mi hissediyorsunuz;yoksa enayi gibi mi?

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cenazemiz nedeniyle maçı izlemedim o yüzden yorum yapamayacağım.

Tek dileğim 3 sene daha Umut'u Trabzonspor forması altında izlememek.
                Basiniz sagolsun Selman.
                Allah sabirlar versin .

Yorum

• umut gibi forvetin varsa sıradan anadolu takımısın arkadaş..

bu işler sadece koşma ile olsa, hersene bir anadolu takımı şampiyon olur istanbula sıra gelmezdi..
                  Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• ya arkadaşlar artık umut u kimse savunmasın lütfen tamam iyi oyuncudur falan filan hadi bunu bilmiyoruz tartışmayalım ya 4-5 senedir herşey ortada açın yapın hesabı kitabı bana savunulacak bir tek şey çıkartın tamam deyim ama yeter artık taraftara kimse laf söylemesin bu taraftar kendi çocuklarına bile bu kadar katlanmadı hüseyini haklı yada haksız gönderdi takımdan adam şimdi şampiyonluğa oynayan takımın gizli kahramanı her atağın başında siz türkiyenin en çok gol pozisyonuna girip en az gol atan adamını savunuyorsunuz vicdan arkadaşlar neymiş o olmadan pozişsyona girilmiyor umut ne zaman ayağında top tutmuş isabetli pas vermiş çalım atmış bakın gollerişne çoğu duran top yada önüne düşen top bana kimse umutu savunmasın arkadaş gitsin ankaragücünde gol kralı olsunm beni bağlamaz burası TS bana TS ye yakışacak adam lazım diyorsunuz ki taraftar asıyor kesiyor onura kimse neden laf etmiyor golü yiyen o ama adam oynuyor bencillik yok colman a laf edilmiyor oyunu ortada bunun gibi onlarca örnek var umuta söz söyleniyorsa var bişey söyleyen 3-5 kişi değil milyonlar umut kendini akıllı sanıyor daha kötüsü topçu sanıyor unutulan bişey var TS taraftarı akıl konusundada topçuluk konusundada benim diyen yüzlerce oyuncudan daha bilgilidir göreceksiniz umut yok TS ankaragücü maçını yener yenilir ama rahat oynayacak bu futbolcuların yüzüne yansıyacak
                    ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• Gol kaçırır, yanındaki arkadaşına pas vermez, sahada sanki sadece kendi var taraftar ıslıklamayacak, eleştirmeyecek, yuhlamayacak.. Ne güzel memleket. Bu dokunulmazlık nereden geliyor ?

Kupa maçı varmış, kupa maçında ihtiyacımız olacakmış. Sanki ben dedim adama itiraz et diye. Hakem 3 kere uyarıyor hala itiraz ediyor, aynı dakika içerisinde rakibe diresek atıyor.

Umut'a kim söyledi böyle yapmasını ? Ben söylemedim.. Suçlu ortaya çık !

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada fenerli arkadaşlarım ulan keşke direk kırmızı görse de kupa maçında oynamasa, adam ne kadar kaçırsa da defansımızın ileri gitmesini engelliyor daha rahat oynayacaktırk diyorlar, gs li arkadaşlarda aynısını söyledi,

Umut'u gol kaçırmasına bende çok kızıyorum bazen ama o olmayınca kaçıracak pozisyonda bulamıyoruz, oynasa bir dert oynamasa bir dert,
                        Gecen hafta Kasimpasa macinda degil rakibin defansi Kasimpasa`nin kalecisi bile bizim ceza sahasindaydi.
                        Umut`a ragmen.

Yorum

• maçtan önce başarılar dilemiştim sana. berbat bir maç oldu . başka bir şey söylemicem bana kalırsa gitmen lazım gidermisin kalırmısın oynarmısın oynamazmısın bilemem ,

ama hangi takımda oynarsan oyna , kaçıncı dakika olursa olsun hava topuna şöyle çıkma bir daha adamı görünce içim gitti ya yazık valla
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla Guiza her maç neler neler kaçırıyor ve takımı %90 şampiyon...Sadece Umut değil bizim sorunumuz.
                            cok dogru umut'u oynatan zihniyette,bizi yıllardır umutla kandıranlarda enaz umut kadar suclu...

İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim buna inanıp inanmamam önemli değil, dediğim gibi ben isterim ki yerine oynayan çok iyi oynasın ve kazanalım, gerekirse sezon sonuna kadar yedek otursun, hiç sorun değil, illa oynayacak diye bir şey yok,

ama en çok eleştirilen oyuncu oyanerken de oynamazken de, haftaya olası mağlubiyet te de bu sayfa da eleştiriler olacağından hiç şüphem yok, Umut belki evinde maç izleyecek ama yine eleştirilerden nasibini alacaktır.

bu arada biz 10 kişi kalan takımları yenemiyoruz ama biz 10 kişi kaldık mı rakip bizi yiyecek sanki, genel de 10 kişi kalan takımlar 1 kişinin açığını kapatmak için daha çok çalışır, ama biz Umut çıkınca tamamen bittik, bu belki de Umut yoksa biz ne olduk havasına gimiş futbolcu psikolojis midir ?
                            eger futbolcular o psikoljiye girmişse dükkanı kapatalım gidelim...

Yorum

• Bu iyi oldu.

Oynamaması gerektiğini onu en çok savunanlar da söylüyordu. Tertemiz, pırıl pırıl Türkiye Kupası ellerinde yükselsin Umut'um.

Seni çok sevmeye devam.

Son 2 maçta saçma sapan bir psikolojiyle saçma sapan işleri yaptın. Hatalısın. Ama senin kadar hatalı olup da bunun farkında olmayan da dünya kadar insan var. Sen hatalarından ders al. Ders vermeye başla.

Kimin ne dediği asla umrumda değil benim. Ben sana hala çok inanıyor, çok güveniyorum.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emin olun bu işaretlediğim yeri Burak da yapabilir.
                                Akşam sahada Umut varken bu şekilde gelemiyordu takım, Ama Burak varken geliyordu, demek ki, Burak şu an için tam yapamıyor. (özellikle kalınlaştırdım genel olarak olmadığını anlatmak istediğim anlaşılsın.)
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X