Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• renktaşlarım bu umutu iyi bir forvet olarak savunmayın gurbanınız olayım. ya 3 senedir sürekli koşlan bi forvetimiz olunca forvet sürekli koşmalıdır hissine kapılıyorsunuz heralde.

evet umutun önde iyi bastığı doğru ama forvetin asli görevi o değildir.o sağlam pres görevinin asıl sahibi orta sahadır.umutun asli görevi,bitiricilik,bitiriciliği iyi değilse koşulara iyi paslar atma,onu da yapamadı yararlı koşular yapıp alan boşaltmaktır.

1) maçları sadece topun gittiği yere bakarak izlemeyin,koşularıda takip edin,umutun alan boşalttığını göremeyeceksiniz
    2)pas konusunda yeteneksiz olduğunu zaten biliyoruz.pas konusunda yetenekli demeyin bari.
    3) gol atma konusunda beceriksiz.şimdi bazı renktaşlartım diyecek ki bu adam geçen sezon 15 bu sezon 11 gol attı.bu mu beceriksizlik? EVET. maalesef bu.trrabzonun forvetlere attığı pasları iki senedir ne fb ne gs atabiliyor forvetlerine.umut yeteneksiz değil,sadece normal bir forvet olsaydı 20 golle kapardı geçen sezonu.biraz daha güzel izleyelim şu oyunu yahu renktaşlarım.

umut gerçek bir ön libero stilinde.ama gel gör ki forvet olmaz.tamam çocuk mücadele ediyor ama forvetin asli işi değildir o .bir bilene sorun isterseniz. haa şenol hoca şu anda en hazır o olduğu için oynatıyor.ama daha iyisi olduğunda(ki teo ısınırsa çok daha iyi olacak kanımca,futbolu bildiğini gösteriyor) umut mutlaka yedek kalacaktır.umut bu takımın asli forveti olamaz.

tahmin etmiştim umut kupa maçında gol atınca savunanlarının çoğalacağını ama renktaşlarım,umut iyi bir forvet değil.bunu futbolu gerçek ve kolektif bir şekilde izlerseniz anlayabilirsiniz.
    Entropi İyidir.

Yorum

• Su adama lanet olsun onun yuzunden gerçekleri gördüğüm için ana bacı bana küfür eden kendine trabzonsporlu diyen veletlerden ahlaksızlardan nefret ediyorum böyle adamlar yüzünden daha cok sevimsiz geliyorsun Umut herkez
      gitsin derken 1 gol attın yine herkez kalsın diye her maç ayrı yorum yeter artık.

Yorum

• Koşan sporcu izlemeyi sevenler atletlerin yaptıkları yarışmaları izleyebilirler..

Örneğin Süreyya, Elvan çok iyi koşucular yabancılardan Usain Bolt harika koşuyor..
        #LiverpooL#
        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak strong-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          koşan sporcu izlemeyi sevenler atletlerin yaptıkları yarışmaları izleyebilirler..

Örneğin süreyya, elvan çok iyi koşucular yabancılardan usain bolt harika koşuyor..
          :d :d d: D: :d
          Liverpool FC Trabzonspor
          Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Koşan sporcu izlemeyi sevenler atletlerin yaptıkları yarışmaları izleyebilirler..

Örneğin Süreyya, Elvan çok iyi koşucular yabancılardan Usain Bolt harika koşuyor..
            55.dakikaya kadar mükemmel futbol oynadığımız kupa maçında gol yediğimiz an yaptığın yorum.Sen hala buralarda Umut'a sallamaya utanmıyormusun?Gerçi utanıcak olsan şu mesajı atmazsın ya neyse.Bunu sana devamlı hatırlatıcam belki yüzük kırarır diye.hiç sanmıyorum ama..

StRoNG-Ts tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
            Geçmiş olsun..Umut,Burak,Engin ile kurulan kadro bu kadar olur...

Dünden beri bas bas bağırıyorum yanlış kadro diye..

Yorum

• some 61 abim yalan değil ki ama.umut ve buraklan bu kadar olur abim.eğer kötü bir niyetim varsa gel yüzüme tükür ama o maç ilk yarıdan net 2-0 olabilirdi doğru değil mi ağabey?

ŞAMPİYON OLDUK HALA ELEŞTİRİYORSUN BE diyebilirsin belki içinden ama be ne şenol güneşi,ne umut bulutu eleştiriyorum.şenol güneş elindeki kadronun en iyisini ortaya koymaya çalışıyor.umutta elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ama ben tekrar ediyorum.umut bulut trabzonsporun forveti değildir olamaz da.eğer bu camia şampiyonluk istiyorsa umut bulutla olmaz ki. bak kupayı adlık hepimizin yüzü gülüyor.kendimize güvenimiz geldi.artık tamammız diyoruz.ki inşaallah sene şampiyon olacağız.ama...

umut bulutla gerçekten olmaz ağabey bu iş.burak yılmazlada tabi.umut ne kadar boş kaçırıyorsa,burakta o kadar boş orta açıyor.umut en azından bir yerde top kapıyor,burak onuda iyi yapamıyor. büyük ihtimal bu isimlerle seneye devam edilecek ama edildiği taktirde sezon ortasında havlu atarız yine. umut ve burakla maalesef.
              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Koşan sporcu izlemeyi sevenler atletlerin yaptıkları yarışmaları izleyebilirler..

Birader biz kupayı aldık biliyor musun?

Alex attı 1-0 geriye düştük. Sonra UMUT beraberliği yakalamamızı sağladı güzel kafa golüyle. Bunlardan haberin var mı? Maç da 3-1 bitti...

Sanırım bilgisayara program kurdun bu tarz mesajları periyodik olarak yolluyor siteye
                Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birader biz kupayı aldık biliyor musun?

Alex attı 1-0 geriye düştük. Sonra UMUT beraberliği yakalamamızı sağladı güzel kafa golüyle. Bunlardan haberin var mı? Maç da 3-1 bitti...

Sanırım bilgisayara program kurdun bu tarz mesajları periyodik olarak yolluyor siteye
                  Geçen yıl Umut efendinin Konya,Fb,Denizli maçlarında saçmalamasından şampiyonluk gitti haberin var mı?
                  #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak some61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    55.dakikaya kadar mükemmel futbol oynadığımız kupa maçında gol yediğimiz an yaptığın yorum.Sen hala buralarda Umut'a sallamaya utanmıyormusun?Gerçi utanıcak olsan şu mesajı atmazsın ya neyse.Bunu sana devamlı hatırlatıcam belki yüzük kırarır diye.hiç sanmıyorum ama..

StRoNG-Ts tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
                    Geçmiş olsun..Umut,Burak,Engin ile kurulan kadro bu kadar olur...

Dünden beri bas bas bağırıyorum yanlış kadro diye..
                    Laflarına dikkat et....
                    #LiverpooL#

Yorum

• Onu birakinda, Umutun Fizige ne yahu.

Mactan sonra bi ara üstü ciplakti, Kulaklari yapistirsa, vücuda agda yapsa, adam Calvion Kleina Iccamasiri Modeli olur.

Acaba Serkan bu Vücudu görünce, göbeginden utanmiyormu?
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onu birakinda, Umutun Fizige ne yahu.

Mactan sonra bi ara üstü ciplakti, Kulaklari yapistirsa, vücuda agda yapsa, adam Calvion Kleina Iccamasiri Modeli olur.

Acaba Serkan bu Vücudu görünce, göbeginden utanmiyormu?
                        Serkan a da salladın ya ahahha !

Yorum

• strongts mactan once engine buraga sallama demıstım..belli olmaz bu final macı cıkar takır takır oynarlarsa ne diyeceksin demiştim..cevabı beklıyorum...

Yorum

• İlk olarak kanbur7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            some 61 abim yalan değil ki ama.umut ve buraklan bu kadar olur abim.eğer kötü bir niyetim varsa gel yüzüme tükür ama o maç ilk yarıdan net 2-0 olabilirdi doğru değil mi ağabey?

ŞAMPİYON OLDUK HALA ELEŞTİRİYORSUN BE diyebilirsin belki içinden ama be ne şenol güneşi,ne umut bulutu eleştiriyorum.şenol güneş elindeki kadronun en iyisini ortaya koymaya çalışıyor.umutta elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ama ben tekrar ediyorum.umut bulut trabzonsporun forveti değildir olamaz da.eğer bu camia şampiyonluk istiyorsa umut bulutla olmaz ki. bak kupayı adlık hepimizin yüzü gülüyor.kendimize güvenimiz geldi.artık tamammız diyoruz.ki inşaallah sene şampiyon olacağız.ama...

umut bulutla gerçekten olmaz ağabey bu iş.burak yılmazlada tabi.umut ne kadar boş kaçırıyorsa,burakta o kadar boş orta açıyor.umut en azından bir yerde top kapıyor,burak onuda iyi yapamıyor. büyük ihtimal bu isimlerle seneye devam edilecek ama edildiği taktirde sezon ortasında havlu atarız yine. umut ve burakla maalesef.
                            Anlatamadığım yada anlamadığın bişi var.Dakika 55 olmuş adamların nerdeyse ilk şutu gol olmuş.Çatır çatır oynayan bir Trabzonspor var.Ve bir gol yedik diye kadroyu eleştiriyor arkadaş.İşte ben bu zihniyete karşıyım.Skor yorumcusu olmamak lazım,Spor yorumcusu olmak lazım=)

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              strongts mactan once engine buraga sallama demıstım..belli olmaz bu final macı cıkar takır takır oynarlarsa ne diyeceksin demiştim..cevabı beklıyorum...
                              Cevabım kesin ve net..

Fb tutuk oynamasa arkasından 2 tane daha sallardı..

Bizim forvetlerde havasını alırdı..Defans gereğini yapamasaydı felaketle sonuçlanırdı..Maçın ilk dkkaları 3 tane gol kaçırıyorsak..Bu hucum hattına da takır takır oynadı denmez..Fb azcık hareketli oynasaydı ardından 2-3 atardı..

Fb'nin tutuk oynamasına dua edelim..
                              #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak some61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anlatamadığım yada anlamadığın bişi var.Dakika 55 olmuş adamların nerdeyse ilk şutu gol olmuş.Çatır çatır oynayan bir Trabzonspor var.Ve bir gol yedik diye kadroyu eleştiriyor arkadaş.İşte ben bu zihniyete karşıyım.Skor yorumcusu olmamak lazım,Spor yorumcusu olmak lazım=)
                                Biz takır takır oynuyoruz ama gol atamıyoruz...

Adamlar kötü oynarak gol attı..Biz 3 tane pozisyon kaçırmıştık..

Sence bunda bir anormallik yok mu?

Senin gibi aklı fikri Umut gibi topçularda oldukları için bu takım bu hale geldi...
                                #LiverpooL#

Yorum

Yükleniyor...
                                X