Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mantığın ve erdemin bittiği yerde hakaret başlar misali sizler de umutu savunacak gücünüz kalmadığı zaman hemen umutu eleştirenlere en ağır hakaretleri sıralıyorsunuz.ayrıca asalak yorum tabiri yanlıştır,asalak kelimesinin yanlış manada kullanımından dolayı.eminim daha yaratıcı hakaretler bulabilirsiniz o süper laf yetiştirme meraklı içgüdünüzle

her neyse, burada birkaç azınlık tutturmuşsunuz nöbetleşerek umutu körü körüne savunup umutu eleştirenlere hakaret ediyorsunuz. kimisi aklınca dalga geçmeye çalışıyor,kimisi senin gibi güya bel altına vurmaya çalışıyor vs.

ben burada umut bulut isminin neden bu takımda oynatılmaması gerektiğini maddeleriyle sıraladım.keza benim gibi bu başlığa yorum yapanların büyük çoğunluğu aynı nedenlerle umutu istemiyor. ama siz kemik tayfa yani burada nöbetleşerek umutu savunan ekip uslanmadan millete laf yetiştirme derdine düşmüşsünüz.

seneye umutun kaçıracağı goller yüzünden şampiyonluk gittiği zaman sizlerin utançtan dolayı bu foruma bir daha gelmeyeceğini biliyorum. olan maalesef Trabzonspor'a olacak.kaygım ve üzüntüm sadece bu

Mantık ve erdem öyle mi ? Hangisi, sizde olmayanı mı, yoksa bizde bol miktarda bulunanı mı ? Mantık kupa maçı öncesi bu sayfaya girip, Umut sen bir hainsin olum demek mi ? Erdem ise Trabzonspor’un bir oyuncusuna Defol Git demek mi ? Yahu bazı kriterleri, bazı güzellikleri ağzımıza alırken biraz düşünsek ya, acaba ben kendim olarak günde binlerin okuduğu bu forumda nasıl sergiliyorum bu davranışları diye ? Trabzonspor’un bir oyuncusunu, hatta kaptanını hainlik ile suçlamak defol git demek hangi erdeme, hangi mantığa sığıyor acaba ? Hepsini geçtim, hangi adamlığın ürünüdür bu davranış ?

Ne yazık ki sana ve senin mantığında olan mahluklara daha yaratıcı hakaret arama gibi bir lüksüm yok. Hak etmiyorsunuz çünkü. Size verilecek yada edilecek en ağır hakaret size adam gibi yanıt vermektir. Eğer yüzünüzün biraz olsun kızarma durumu söz konusu ise, bunun ağırlığı da size yetecektir. Hee değilse, zaten elden gelen bir şey yok demektir.

Burada ki yorumları bu üslupsuz yazınızdan sonra yeniden inceledim de, galiba azınlık siz oluyorsunuz. Çünkü birçok değişik arkadaşım burada Umut hakkında gayet güzel sözler sarf etmiş. Bazı aynı arkadaşlarımızda yine giydirme çabası içine girmiş. Görülüyor ki, destek verenler değişiyor, ama köstek olanlar ise hep aynı. Ama biliyor musun, alıştık sizin gibi sürülere, bu Fatih Tekke olayında da çıktı karşımıza. Bugün delikanlılık, taraftarlık dersi veren kıt zihniyetler, o günlerde çığırtkanlık peşinde idi. Sizi de anlıyorum, merak etmeyin.

Bel altı vurmak görmemişsin sen, eğer bunu öğrenmek istiyorsan, bugün Umut başlığında siper arkadaşlığı yaptığın kişilere bir sor. Onlar sana en adisini öğretir, emin ol. Ne de olsa dün Umutları vardı, bugün ise hainleri.
    Bu sitede kemik tayfa olmak çok da zor değil, gerekli olan, adamlık, sözünün eri olmak, düşüncesinin ve yazdıklarının arkasında durabilmektir. Bu özellikleri ne kadar taşıyamadığını bilsem de, inşallah bir gün bir şekilde sahip olursun da, bu sitenin kemik tayfasında seni de görebiliriz. Yoksa ömrün sıra aralarında birileri giydirip bir şey olmaya çalışmak ile geçecek. Yani kısacası bahsettiğin şu erdeme biraz ucundan tutul diyorum sana.

Senin bugün ittire kaktıra gördüklerini biz, 2 yıl önce görüp, Radyo BMN de anlattık bilader, rakamlar ile konuştuk, linkleri mevcuttur, indir dinle. Geçen sene biz bu forumlarda forvet diye ağlarken, burada Umut’a giydiren zavallıların sadece yönetimi desteklemek adına (onların tabiri ile) umutçu olduklarını gördük. Bugün ise emlerline ulaşıp, umutu kapı dışarı koymanın hesaplarını yaparken izliyoruz. Sen merak etme, bu zihniyetteki zavallılar bu sitede ilk değil, sonuncusu da sen olmayacaksın zaten. Senden sonra da gelecek.

Ben yazmış olduğun yazı sıfatında ki karalamalarına cevap yazdım, paçası sıkan, bundan sonra dediklerinin arkasında durur.

Hiçbir çapulcuya Trabzonspor oyuncusunu yedirecek değiliz, Oyuncu yeterli değilse de edebi adabı ile tartışılacak, hain sıfatına konulamayacak.

Herkes adam gibi durup, adam gibi yorumunu yapacak.

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz takır takır oynuyoruz ama gol atamıyoruz...

Adamlar kötü oynarak gol attı..Biz 3 tane pozisyon kaçırmıştık..

Sence bunda bir anormallik yok mu?

Senin gibi aklı fikri Umut gibi topçularda oldukları için bu takım bu hale geldi...
      bu sayfalarda umut'u savunacagım aklıma gelmezdi...final macından ötürü umut'a birkez daha teşekkürler..

Yorum

• Eskisehir macindan sonra gitmeli demistim,simdi ise kararsizim.

Öncelikle fb macindaki futbolu ve golü icin tebrikler.

Buna ragmen umutun bu takimda tek forvet olamayacagi gercegi de gözardi edilemez.

Evet,umut takimda gerekli bir oyuncudur ama iyi bir forvetin yaninda faydali olacak bir oyuncudur.

Cünkü hem hem rakip savunmayi yoracak,hem de golcü özelligi olan bir forvet degildir.

Seneye a kalite bir forvet alinmali ve umut bundan istifade etmelidir.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• recep büyüksün...!Strong TS recep'in yazıları bı okuda sacmaladıgının ve konustukca battıgının farkına var artık....dusun su adamın yakasından...bırakında agız tadı ile eksiklerini artılarını konusalım.YETER ARTIK..felaket tellallıgı yapmayın
          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            recep büyüksün...!Strong TS recep'in yazıları bı okuda sacmaladıgının ve konustukca battıgının farkına var artık....dusun su adamın yakasından...bırakında agız tadı ile eksiklerini artılarını konusalım.YETER ARTIK..felaket tellallıgı yapmayın
            4 yıldır hiçbir halt edemeyen bir oyuncunun ne artısını konuşacam ya..

Herkes istediği yorumu yapmakta özgürdür...

Herkes herkesin yaptığı yoruma saygı duysun..Ben gerektiği gibi eleştirdiğimi düşünüyorum..
            #LiverpooL#
            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

4 yıldır hiçbir halt edemeyen bir oyuncunun ne artısını konuşacam ya..

Herkes istediği yorumu yapmakta özgürdür...

Herkes herkesin yaptığı yoruma saygı duysun..Ben gerektiği gibi eleştirdiğimi düşünüyorum..
              ama bak kardeşim şu gercegi bi gör...senin imzana bak benimkine..sen umutsuz bir Trabzonspor görmek istiyorsun ben umutlu...anlatmak istedigm bu..simdi sakin kafa ile düşün lutfen....
              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

ama bak kardeşim şu gercegi bi gör...senin imzana bak benimkine..sen umutsuz bir Trabzonspor görmek istiyorsun ben umutlu...anlatmak istedigm bu..simdi sakin kafa ile düşün lutfen....
                Orda anlatmak istediğim Umut bu takımın her maç 11'de oynayabilecek oyuncusu değildir..4 yıldır bıktım artık..

Farklı bir forvet lütfen..Yedek olacaksa lafım yok..Ama gerçekten yeter ya..
                #LiverpooL#

Yorum

Biz takır takır oynuyoruz ama gol atamıyoruz...

Adamlar kötü oynarak gol attı..Biz 3 tane pozisyon kaçırmıştık..

Sence bunda bir anormallik yok mu?

Senin gibi aklı fikri Umut gibi topçularda oldukları için bu takım bu hale geldi...
                  Bizim takır takır oynamamızda,adamların üstümüze gelememesinde Umut'un hiç etkisi yok dimi.
                  Tekrar söylüyorum geçen yıldan bu yana en çok mahkum oynadığımız maçları.
                  Geçen yılki Sivas'a 3-0 yenildiğimiz maç.Bu yıl Kasımpaşa'ya 3-1 yenildiğimiz maç.devre arasına kadar maç 1-1 Umut çıktı mahkum oynadık ve 3-1 yenildik.Bu sene gs ye kupada 2-1 yenildiğimiz maç.Adamlar 6 eksikle bizi mahkum oynattılar.Eskişehir maçı ve A.gücü maçı.
                  Saydığım maçların hiçbirinde Umut oynamadı ve biz geçen yıldan beri en kötü futbollarımızı bu maçlarda oynadık.Siz bunu görebilecek kadar futbol bilgisine sahip değilseniz,bu konuda bizim bunu size defalarca anlatmak ve göstermekten başka yapabileceğimiz bişi yok.Ama sorun şu ki siz anlamak istemiyorsunuz,anlamazlıktan geliyorsunuz.
                  Umut bu takımda oynar,yanınada kaliteli bi santrafor lazım.Oda bizim işimiz değil,yönetimin işi.

Yorum

• İlk olarak some61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim takır takır oynamamızda,adamların üstümüze gelememesinde Umut'un hiç etkisi yok dimi.
                    Tekrar söylüyorum geçen yıldan bu yana en çok mahkum oynadığımız maçları.
                    Geçen yılki Sivas'a 3-0 yenildiğimiz maç.Bu yıl Kasımpaşa'ya 3-1 yenildiğimiz maç.devre arasına kadar maç 1-1 Umut çıktı mahkum oynadık ve 3-1 yenildik.Bu sene gs ye kupada 2-1 yenildiğimiz maç.Adamlar 6 eksikle bizi mahkum oynattılar.Eskişehir maçı ve A.gücü maçı.
                    Saydığım maçların hiçbirinde Umut oynamadı ve biz geçen yıldan beri en kötü futbollarımızı bu maçlarda oynadık.Siz bunu görebilecek kadar futbol bilgisine sahip değilseniz,bu konuda bizim bunu size defalarca anlatmak ve göstermekten başka yapabileceğimiz bişi yok.Ama sorun şu ki siz anlamak istemiyorsunuz,anlamazlıktan geliyorsunuz.
                    Umut bu takımda oynar,yanınada kaliteli bi santrafor lazım.Oda bizim işimiz değil,yönetimin işi.
                    Umut varken önde oynadıkta ne oldu maç mı kazandık?

Konya,İBB, Fb maçlarında önde oynadık ne oldu Umut gol mu attı?

Şampiyon mu olduk..Sende bunları göremeyip yeterince futbol bilgine sahip değilsin demek ki..
                    En son Cem Kıran tarafından düzenlendi; 09.05.2010, 00:13.
                    #LiverpooL#

Yorum

Orda anlatmak istediğim Umut bu takımın her maç 11'de oynayabilecek oyuncusu değildir..4 yıldır bıktım artık..

Farklı bir forvet lütfen..Yedek olacaksa lafım yok..Ama gerçekten yeter ya..
                      he bunu söyle...bende istiyorum daha iyisini...ama su an elimizdeki en iyiside bu...yonetim alıda umutmu sokmadı adamı trabzona...rekabet olsun umut yedek otursun teo oynsın digeri oynasın Trabzonspor kazansın...ama tekke elinden gitti gideli en iyi forvet umutsa baskası alınmıyorsa umut bulutun sucumudur ? o yetenekleri kadarını yapmaya calismadımı her zaman ? biz demiyormuyuz yetenegi bu kadar ? ee neden bu adama yükleniyoruzki...pireye kızıp yorgan yakmak sizinkisi...bana göre yeteneklerı farklı bır oyuncu umut...ama takımda kesinikle kalmalı bence...tabiki daha kaliteliside alındıgında umutta faydalı olucaktır emin ol
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Geçen yıl Umut efendinin Konya,Fb,Denizli maçlarında saçmalamasından şampiyonluk gitti haberin var mı?
                        konya ve denizli maçlarında gökhan ünalın eline kimse su dökemez sayesinde kafayı yedim ayrıca denizli maçında umut yoktu
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

he bunu söyle...bende istiyorum daha iyisini...ama su an elimizdeki en iyiside bu...yonetim alıda umutmu sokmadı adamı trabzona...rekabet olsun umut yedek otursun teo oynsın digeri oynasın Trabzonspor kazansın...ama tekke elinden gitti gideli en iyi forvet umutsa baskası alınmıyorsa umut bulutun sucumudur ? o yetenekleri kadarını yapmaya calismadımı her zaman ? biz demiyormuyuz yetenegi bu kadar ? ee neden bu adama yükleniyoruzki...pireye kızıp yorgan yakmak sizinkisi...bana göre yeteneklerı farklı bır oyuncu umut...ama takımda kesinikle kalmalı bence...tabiki daha kaliteliside alındıgında umutta faydalı olucaktır emin ol
                          Tmm ben de yönetime sesleniyorum ztn Umut şuan bu takımın en iyi golcusu değildir en hazır durumda olan golcusudur..

Ama hocalarda da suç var..Elinde başka bir forvet varsa dene kardeşim Umut zaten kaçırıyor bırak oda kaçırsın bakalım ne olcak..

Yani bu yıl için demiorum..4 yıldır süre gelenden..
                          #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            konya ve denizli maçlarında gökhan ünalın eline kimse su dökemez sayesinde kafayı yedim ayrıca denizli maçında umut yoktu
                            Prdn Denizli diyorum İBB maçında evdeki..Gökhan alda at diyo Umut efendi dağlara taşlara..
                            #LiverpooL#

Yorum

Umut varken önde oynadıkta ne oldu maç mı kazandık?

Konya,Denizli, Fb maçlarında önde oynadık ne oldu Umut gol mu attı?

Şampiyon mu olduk..Sende bunları göremeyip yeterince futbol bilgine sahip değilsin demek ki..
                              Denizli maçında Umut yoktu ztn.Konya maçındada bi arkadaşın dediği gibi Gökhan saolsun.
                              Şampiyon mu olduk ne demek ya.Bu takım nerdeyse 30 sene olucak şampiyon olamadı zaten.Son 4 senedirmi şampiyon olamıyoruz.Oldukta bizimmi haberimiz yok?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut...fakirin ekmeğidir doğru sizin gibi fakirlerin!...,bana ve mesleğime sallıycanıza bu takım nasıl yükselir onun hesaplarını yapın ve onun için fazlalıklardan kurtulmamız gerektiğini de unutmayın...Türkiye'de mühendis yetiştirilmiyormuş vay anam vay...Bunları diyenler oxfordda,harwordda okuyorlar sanırım(!)...Son olarak Umut ile yollar ayrılmalıdır 31 Mayıs 2010'da
                                nereyi okuduğumuzun veya okuyup okumadığımızın bi önemi var mı?

Trabzonspor forması giyen herhangi bir futbolcuya beyinsiz dersen oxford da bitirsen saygı göremessin benden..

algılamanda bi problem var sanırım..

yorumları 3 kere oku.. yetmedi 5 kere daha oku..
                                kişisel hiçbir saldırı veya hakaret olmadığını göreceksin..

haa dersen ki işime böyle geliyor..
                                yazdığın her saygısız yoruma aynı ölçüde cevabı alırsın
                                Hadi eyvallah..

Yorum

Yükleniyor...
                                X