İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Mantık ve erdem öyle mi ? Hangisi, sizde olmayanı mı, yoksa bizde bol miktarda bulunanı mı ? Mantık kupa maçı öncesi bu sayfaya girip, Umut sen bir hainsin olum demek mi ? Erdem ise Trabzonspor’un bir oyuncusuna Defol Git demek mi ? Yahu bazı kriterleri, bazı güzellikleri ağzımıza alırken biraz düşünsek ya, acaba ben kendim olarak günde binlerin okuduğu bu forumda nasıl sergiliyorum bu davranışları diye ? Trabzonspor’un bir oyuncusunu, hatta kaptanını hainlik ile suçlamak defol git demek hangi erdeme, hangi mantığa sığıyor acaba ? Hepsini geçtim, hangi adamlığın ürünüdür bu davranış ?
Ne yazık ki sana ve senin mantığında olan mahluklara daha yaratıcı hakaret arama gibi bir lüksüm yok. Hak etmiyorsunuz çünkü. Size verilecek yada edilecek en ağır hakaret size adam gibi yanıt vermektir. Eğer yüzünüzün biraz olsun kızarma durumu söz konusu ise, bunun ağırlığı da size yetecektir. Hee değilse, zaten elden gelen bir şey yok demektir.
Burada ki yorumları bu üslupsuz yazınızdan sonra yeniden inceledim de, galiba azınlık siz oluyorsunuz. Çünkü birçok değişik arkadaşım burada Umut hakkında gayet güzel sözler sarf etmiş. Bazı aynı arkadaşlarımızda yine giydirme çabası içine girmiş. Görülüyor ki, destek verenler değişiyor, ama köstek olanlar ise hep aynı. Ama biliyor musun, alıştık sizin gibi sürülere, bu Fatih Tekke olayında da çıktı karşımıza. Bugün delikanlılık, taraftarlık dersi veren kıt zihniyetler, o günlerde çığırtkanlık peşinde idi. Sizi de anlıyorum, merak etmeyin.
Bel altı vurmak görmemişsin sen, eğer bunu öğrenmek istiyorsan, bugün Umut başlığında siper arkadaşlığı yaptığın kişilere bir sor. Onlar sana en adisini öğretir, emin ol. Ne de olsa dün Umutları vardı, bugün ise hainleri.
Bu sitede kemik tayfa olmak çok da zor değil, gerekli olan, adamlık, sözünün eri olmak, düşüncesinin ve yazdıklarının arkasında durabilmektir. Bu özellikleri ne kadar taşıyamadığını bilsem de, inşallah bir gün bir şekilde sahip olursun da, bu sitenin kemik tayfasında seni de görebiliriz. Yoksa ömrün sıra aralarında birileri giydirip bir şey olmaya çalışmak ile geçecek. Yani kısacası bahsettiğin şu erdeme biraz ucundan tutul diyorum sana.
Senin bugün ittire kaktıra gördüklerini biz, 2 yıl önce görüp, Radyo BMN de anlattık bilader, rakamlar ile konuştuk, linkleri mevcuttur, indir dinle. Geçen sene biz bu forumlarda forvet diye ağlarken, burada Umut’a giydiren zavallıların sadece yönetimi desteklemek adına (onların tabiri ile) umutçu olduklarını gördük. Bugün ise emlerline ulaşıp, umutu kapı dışarı koymanın hesaplarını yaparken izliyoruz. Sen merak etme, bu zihniyetteki zavallılar bu sitede ilk değil, sonuncusu da sen olmayacaksın zaten. Senden sonra da gelecek.
Ben yazmış olduğun yazı sıfatında ki karalamalarına cevap yazdım, paçası sıkan, bundan sonra dediklerinin arkasında durur.
Hiçbir çapulcuya Trabzonspor oyuncusunu yedirecek değiliz, Oyuncu yeterli değilse de edebi adabı ile tartışılacak, hain sıfatına konulamayacak.
Herkes adam gibi durup, adam gibi yorumunu yapacak.
Yorum