Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zamanlama sorununu çözmeli, hava toplarına çıkmalı böyle olmaz.
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Her zamanki gibi harikalar yarattı yine..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her zamanki gibi harikalar yarattı yine..
        Nasıl yani iyi manada mı, kötü manada mı

Yorum

• Umut bu sezon tam bir hayal kırıklığısın. Hatta hayal kırıklığı kelimesi az bile. Yedeklerdeki Ergin'i hiç sevmem ama eminimki senin oynadığın başarısız ve saçma oyundan daha kötüsünü oynamazdı..

Yorum

• Bence Umut bu performansla ilk onbiri birakin, kadroya girmemesi lazim... Bir degil, iki üc mac külübede otursun. Inanilmaz bir beceriksizlik
            En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 12.11.2008, 14:02.
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Şuana kadar hiç bir olumsuz yazı yazmadım hakkında hep sabırla bekledim bazen kızdım bazen tebrik ettim hırsından dolayı ama elalemin forvetlerini gördükçe imreniyorum. Ne ayağında top tutabiliyosun nede topu istediğin yere gönderebiliyosun. Bir forvette olması gereken özelliklerden kaçına sahipsin?
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Dün akşam 90 dk boyunca Umut'un adını kaç kere duyduk...
                1,2 bilemedin 3 fazlası yok...
                Ne yapmaya çalışıyor saha içinde anlamış değilim...
                Bu gidişle inadına Anti Umut Bulut!
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• umut bulut kadar 5 para etmez bir futbolcu görmedim hayatımda.. defolsun gitsin bu takımda işi yok kocaelisporlarda oynasın....

Yorum

• Oncedem kosardi simdi o da yok. Butun forvetleri toplasak bir adam etmiyor anasini satayim

Yorum

• ben umutun ismini bile duyamadim ama yinede 15 dakikalik isaaci gördükden sonra umut oynasin...en azindan baski mücadelesi var
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Umut Bulut a artik tahammul kalmadi. Bir forvet, hele de 3 sezondur araliksiz tum maclarda Trabzonspor formasi giyen bir forvetin topu kontrol etme sorunu olabilir mi? Bir golcunun teknigi takimdaki tum oyuncularin gerisinde olabilir mi? Umut a daha ne kadar sabredecegiz? 20 mac mi? 2 sezon daha mi? Biz Genclerbirligi miyiz?

Formsuz golcu gol kaciran ya da pozisyona giremeyen golcudur.

Topu stop edemeyen, iki metreye pas atamayan, nasil pozisyon alacagini bilmeyen, arkadaslarini surekli bozan bi golcu formsuz golcu degil, KOTU golcudur. Evet Umut ozverili olabilir ama bu yeterli degil. İlk iki yil kendisini surekli savundum elestirilere karsi ama kredisi sonsuza dek bitmistir benim gozumde. Umut Ankaragucu nun, Genclerbirligi nin dir.

Yorum

• Ben ersun hocanın yerinde olsam umuta top toplattırırım çünkü hiçbir işe yaramıyor

Yorum

• Kahvehanelerde en çok sövülen oyuncu umut ama adamlar sövmekten bıktı umut kötü oynamaktan bıkmadı

Yorum

• Bir golcunun belirgin bir ozelligi olur onu one cikaran. Kimisi golu koklar, kimisi cok suratlidir, kiminin arkadaslarina koridor acar, kimi pivot ozelliklidir, takimi cikarir. Umut cok calisan ama bos calisan, yanlis yerlere deplase olan bi oyuncu. İyi diyebilecegim tek ozelligi cepheden iyi sut cekebilmesi ama 3 yilda 3 golu ancak var bu sekilde attigi. ki artik ondan da suphe eder oldum.

Umut Bulut
                              -rakipten kafa topu alabilir mi? hayir.
                              -birebirde etkili mi? hayir.
                              -son vuruslari, pozisyonlardaki gol yuzdesi yeterli mi? hayari, sac bas yoldurur.
                              -takimi ileriye tasiyabilir mi? hayir gonderdiginiz top duvara carpmis gibi doner.
                              -e bari youla gibi alip gidebilir mi? ı-ıh!
                              -oyun zekasi yuksek mi? dalga mi geciyorsun.
                              -pozisyon bilgisi nasil? duracagi yeri bilir mi? guluyorum su an sadece.

Arkadaslar Trabzonspor burasi, lutfen. Gunumuzun en onemli kelimesi VERİMLİLİK, RANDIMAN. Umut randimanli mi? verimli mi? Bin kere hayir. Cunku kapasitesi bu. 2.5 yil oldu neredeyse ama bu!

Evet son iki sezon 14-15 gol ortalamasiyla oynadi ama bu ona sonsuz kredi saglamaz.

Yorum

• Ancak bu kadar etkisiz oynanabilir. Artık çok koşuyor muhabbetini de bırakalım. Ben,inanılmaz derecede koştuğunu görmedim. Bir tane kafa topu indir ne olur? Sırtı dönük oynayamazsın, top süremezsin, çalım atamazsın, hava toplarında zamanlamayı ayarlayamazsın ne yaparsın Umut onu söyle bize Koş Umut koş... Umut'a verilen şans Trabzonspor'da çok az kişiye verilmiştir. 2-3 senedir iyi de oynasa çok kötü de oynasa bütün maçlarda oynuyor. Çünkü yedekte kimse yok. Bu kadar etkisiz olmasına rağmen ben yine de İsaac'in değil de Umut'un oynamasını isterim. İsaac'in kötüsü Umut'un kötüsünden daha kötü.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X