Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senlede olmuyor sensız de olmuyor
    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Helal olsun Umut'a. Yanında yürüyen adam varken verdiği emek tartışılmaz. Son maçlarda sırtı dönük olarak daha iyi oynamaya başladı. Sol kanada yakın oynayınca top taşımaya da başladı. Kafayı uçarak gömdü. Tebrikler

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Alanzinho transfer edildikten sonra Gökhan ve Umut cok iyi oynuyor

Yorum

• Kafa toplarındki zamanlamasını geliştirdi dediğim zaman hadi len diye cevap alıyorum. Mükemmel bir zamanlama ile sıçradı topa. Hem bu tarz yandan açılan ortalara çok iyi kafa vuruyor Umut. Keşke azıcık orta açan adam olsa çok daha fazlasını da atacak.

Hee zamanlama konusunda yeterli mi? Henüz değil. Ama kendini geliştiriyor, daha da geliştirecek. Yeter ki şu gol atamazsam takımdan kesilirim mantığı ile üstüne yapışan bencilliği bıraksın..
          En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 07.02.2009, 17:30.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• ayni sevinci osasuna macindada yasatmisti son dakikada normalde kafa vuruslari iyi degil ama son dakikalarda fatih tekke kesiliyor

Yorum

• Henry gibi topçu maaşallah

Yorum

• Umut Bulut kafa ile gol attı ya pes yani Tebrikler
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Photosop'ta yeniyim ama paylaşayım istedim

Teşekkürler Umut - 10
                  En son Zeki Çelenkoğlu tarafından düzenlendi; 07.02.2009, 16:32.
                  Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• Bu sayfada bu kadar güzel yazıları görmek ne güzel. Bizleri seni sürekli savunanları utandırmadın ve utandırmayacaksın.

teşekkürler umut
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Umut'u en çok eleştirenlerden biriyim ancak son 2 hafta hakkını vermem gerekiyor.Geçen hafta attığı golle oyunu rahatlattı, bu haftada attığı golle şampiyonluk yolunda altın değerinde 3 puanı takımımıza kazandırdı.Tebrikler, helal olsun Umut..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• uşak hırslı oynayi.ben beğeniyorum ama bitiriciliğini arttırması gerektiğini de düşnüyorum.
                        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Bir Umut’un olsun yeter!
                          ALİ KEMAL DENİZCİ

“Umut’u olmayan bir takımın Umut’u olmaz. Umut’suz bir takım Umut’suz olur.” Belki de dün geceyi aslında bu sözler en iyi şekilde özetliyordu. Ben şunu anlamıyorum bazı çevrelerde bir Umut antipatisi oluşmuş. Umut nasıl penaltı, nasıl pozisyon kaçırır. Umut’un bu takımda işi ne, diye söylemlerle bir çok kez karşılaşmışımdır. Beyler şunu iyi anlayın ki Umut bu takımda olmazsa Trabzonspor kaleyi zor gider, kalesinde gol görür. Dün akşamı şöyle bir göz önüne getirin. Sahanın her yerinde Umut vardı. Bir tek kaleye geçmemişti.
                          Düşün artık Umut’un yakasından. Kendinizi de artık Umut antipatisinden kurtarın. Umut bu yolda takımın en büyük silahi. Bu gerçekle artık yüzleşin. Bir de özellikle Song’tan bansetmek istiyorum. Kamerunlu oyuncu Trabzonspor’un her şeyi. Ankaragücü karşısında savunmayı toparladı yerinde müdahaleleriyle belki de Trabzonspor’u mağlubiyetten kurtaran isim oldu.
                          Maçın genelinde ise Trabzonspor sezon başındaki gibi oyun sisteminde oynadı. Kimi zaman kopuk kopuk, kimin zaman ise ne yaptığını ne düşüncede oynadığının farkına varamadı. Özellikle Ankaragücü gibi bir takıma karşı nasıl oynanacağını ne taraftara ne de kendine anlatabildi. Bunun en büyük sebebi Trabzonsporlu oyuncuların rakibi küçümsemesinin getirdiği rehavet olsa gerek. Demek ki Trabzonspor gol yediği zaman kendine gelecekti gerçek kimliğini ortaya koyacaktı. Son 10 dakikada rakibini boğan gol için girişimlerde bulunan bir takım hüviyetine bürünmesi maçı Bordo-Mavililer’in koparmasına neden oldu. Son sözüm ise Trabzonspor’un mühtiş taraftarlarına. Şehir şampiyonluk havasına iyice girmiş. Trabzonspor artık havaya girmiştir. Bu taraftarı ile Trabzonspor’un şampiyonluğu kaptırması çok zordur.

Karadeniz gazetesi

herkes Umut kadar mücadele etse...

Yorum

• doğru söze ne denir..
                            .............
                            'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                            ............

Yorum

• Dün iyi oynadi begendim,hirsliydi istekliydi...

Yorum

• Umut git gide iyi oynamaya başladı inşallah takım için hayırlı olur.

...:::OfLu NeCmİ:::...

Yorum

Yükleniyor...
                                X