Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merak etmeyin abicim seviniyoruz Trabzonspor'un her golüne.

Burda ona buna laf sokmak adına yada "ben demiştim" demek adına hiçbir futbolcunun ya da Trabzonspor'un başarısız olmasını istemeyiz.

Ne izliyorsak ne görüyorsak o.
    Vallahi Adem doğrusunu istersen bu seneki Umut' dan ben de pek memnun değilim

Ama her fırsatta söylediğim bir söz var; hala da arkasındayım..

Şu ligde gol için en iştahlı adamdır Umut..

En azından bu konuda utandırmıyor beni
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• umut bu işi bırak.
      gol atsan dert atmasan dert.

Yorum

• orucu bozdu cok sükür

birdaha oruca niyetlenme Umut
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• gol için teşekkürler umut. ama hala ve her zaman senden umutsuzum

Yorum

• atsan atılmaz satsan satılmaz...
            biraz daha gayret umut
            sen geçen seneki takımda o kadar gol attın..
            Biraz daha gayret...

Yorum

• Arkadaş bu nasıl iştir anlamıyorum....

Adam basit bir gol de olsa golünü atıyor ama bazı arkadaşlar balına,şansa gol attı diyor..

Sizlere soruyorum Umut gol kaçırdığı zaman şanssızlıkla kaçırmıyor da gol atınca mı şansla atıyor..

Yorum

• Bu gol onun için muhteşem moral oldu. Maç sonu röportajında adamın gözleri gülüyordu ya İyi oynadığını söyleyemem ama takım da hiç iyi değildi ondan daha fazlasını beklemiyordum. Sadece top biraz daha saklasın yeter.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• arkadaşlar Umut un golü basit bi goldü diyenlere şaşıyorum o golü atmak için kaç derece geri yattı görmedinizmi bence herkes orda tek vuruşla kafa vuramazdı o topa. rastgele atılan gol geçen haftalarda Yattara nın G. Ünal ın kafasına çarptırdığı goldü. kaçırdığı gol dışında bence maçta da vardı adam orta sahadan top aldı defanstan top çıkardı. iyi oynamadığı zaman hep beraber eleştiriyoruz ama bu akşam hakkını vermek gerekir diye düşünüyorum.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• 5. dakikada ki pozisyonun hazırlanışı Fatih Tekke, Gökdeniz ve Szymek'ın hazırlayıp attığı o müthiş gol gibi oldu ama atamadı Umut.Olsun.İyiydin yine.
                    Més Que Un Club

Yorum

• kötü oynasada attı golünü ve golde hiç basit değildi çok güzel yer tuttu...umut inşallah daha iyi olursun....
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• o gölü şansa attı diyenlere soruyorum şimdi .TV'den koltukta izlerken az bişey futboldan da anlasaydınız aklınıza şunlar gelirdi

1-O golü atmak için umut senin TV'den gördüğün gibi 1-2 adım degil 1-2 metre geriye gelerek kafa vuruyor.sen hiç geri geri giderek düşeceğin zamanı da ayarlayarak kafanla gol attın mı?

2-O golü o kadar zor pozisyonda atmak için kalecinin pozisyonunun yanında şarj yapan defans oyuncusunu da gözlemen gerekir TV'de koltuktan gayet rahat görüyosun halbuki

3-Umut'u Ersun hoca-bence de yanlış bir şekilde- uç forvet olarak kullanıyor.dünki maçın 2.yarısında bunu biraz değiştirdi hoca umut'ta geriden gelmeye başladı ve çok daha faydalı oldu.hatta bilmiyorum TV'den koltuğundan izlerken farkettin mi bir pozisyonda bizim defansımızda cezasahamızın hemen önünde topu kesip birkaç saniye sonra aynı topa rakip ceza sahası içinde vurmuştu.hatırlayabildin mi ?
                        Umut Bulut

Yorum

• Golünü attı , helal olsun .

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hatta bilmiyorum TV'den koltuğundan izlerken farkettin mi bir pozisyonda bizim defansımızda cezasahamızın hemen önünde topu kesip birkaç saniye sonra aynı topa rakip ceza sahası içinde vurmuştu.hatırlayabildin mi ?
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• Gol pozisyonunda dikkat edin Top kafalardan her sektiğinde Umut sanki topa vuruyormuş gibi zıplıyor
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Umut bu takimin en tartisilan oyuncusu olmaya devam edecektir. Atesin olmadigi yerden duman cikmaz. Demekki elestirilerin en azindan kismen dogru olma ihtimali yuksekki bu kadar sik bir sekilde gundeme geliyorlar. Umut'u bu kadar savunanlarin da sahsen Umut'un ates altinda olduklarini hissettikleri icin boyle davrandiklarina inaniyorum.

Benim kanaatim Umut'un cok yetenekli bir oyuncu olmadigindan ve en azindan Trabzonspor da oynacak kapasite de olmadigindan yana. Bu iddaalarim tartismaya aciktir, bana katilanlar olur katilmayanlar olur. Ama bence bir konu var o da Umut'un bu sezonki performansi.

Bence objektif bakan birisi kim olursa olsun Umut'un bu sezon iyi bir performans sergiledigini iddaa edemez. Oynadigi futbol ortada. Bence Umut ayni Umut, ama bazilari diyebilirki yok Umut formsuz, Umut baski altinda, Umut Gokhan'lan uyumda degil vakit tanimak lazim, vs vs. Ama dedigim gibi kim olursa olsun Umut'un su anki futbolunu savunmak bence bayaa zor bir is.

Yorum

Yükleniyor...
                                X