Pek begenmedim...mücadelesine saygi duyorum iyi de yapyior...ama pek begenmedim edense...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut forvettir gol oyuncusudur...Görevi gol atmaktır..Atmak zorundadır..Onun işi bu...Atıcak..
Daha fazlasını atıp, hem takımına hemde kendine daha fazla kazandırmak varken neden daha azı ile yetinmek...
Neden 15 atarken 20 kaçırmak...
Neden
Kendini geliştirse o 15'in üstüne kaç atardı bu azimli Umut...
Atsın atsın ikisi de bizim oyuncumuz.
Kıyasa girersem gene zararlı çıkacaksınız hiç girmiyorum artık.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanada birisi cevap verebilirmi geçen sene ve önceki sene umuyt 15 er gol atmasaydı takım nerede olurdu.En son ilhan tarafından düzenlendi; 21.12.2008, 22:27. Sebep: Yazının tamamı kalın fontta yazılamaz. Lütfen forum kurallarını uyunuz.
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut da iyi gökhan da iyi ikiside bizim oyuncumuz bu oyunculari takiminda görmek isteyen 10larca takim var biz ise kiymetini bilmiyoruz umut un kat ettigi mesafeyi nobre,guiza,baros birlikte kat edemezEn son ilhan tarafından düzenlendi; 21.12.2008, 22:27. Sebep: Yazının tamamı kalın fontta yazılamaz. Lütfen forum kurallarını uyunuz.
Yorum
-
İlk olarak Alper Ozan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutla gökhan mesafe katetti de ne işe yaradı? o baros dediğin adam ligin kaçıncı haftasında geldi ne bir hazırlık aşaması yaşadı ne de başka bir şey.. attığı gol sayısı=14. Bizim golcü(!)lerimiz gökhan ile umutun toplam gol sayısı=13... hiç bir şey demiyorum....
attığı gollerin yarısı penaltı zaten.Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
İlk olarak Alper Ozan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutun penaltı atışını da gördük
Sırf eleştirmek için buraya geliyorsun bari doğru düzgün bir şeyler söyle.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak crazyfighter_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaros u trabzonspor forvetine koy bakalım ne kadar gol atacak bide bole düşün.
attığı gollerin yarısı penaltı zaten.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYada Lincoln ve Ardayı bizim ortasahaya koy.
İşte doğru futbol anlayışı.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
Yorum