umut ve gökhan ilerde yalnız savasıyolar...onlar mücadele ediyo ellerinden geldigince...bence ortasahadaki organizasyonluk onları yetersiz gösteriyo...ersun hocanın çift forvet uygulaması ortasahanın üretken olamaması ile işlemiyor...takımımızın b planı yok mu?...kendi sahamızda cift forvet tamam ama deplasmanda tek forvetle oynatması lazım takımı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Umut'la bu iş olmaz derken yönetim ondan çok daha pahalı onun bir ikizini daha transfer etti.Alınan Gökhan olunca ve transferindeki şaşaa karşısında dahada bocalayan fakirim(Umut) bu defa pozisyona da giremez oldu.Son maçta Antep kalesine ilk şutunu kazanılan bir duran topta Selçuk'un yaptığı ortaya vurduğu kafaydı ki dakikalar 69.'u gösteriyodu ve kafa vuruşuda çoktan dağlara doğru yönelmişti bile.Gol umudu arkadaşımız ikinci şut denemesi ise maçın 80.dakikasında olabildi zaten buda Umut'un son denemesi olacaktı.Yani koskoca 90 dakikada gol umudu adamdan rakip kaleye sadece iki cılız vuruş.Eeee bu malzemeden bu kadar mamul....Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Olmadı Umut bu hafta da olmadı ben sana her zaman güvenen ve seni destekleyenlerden birisiyim inşaallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olacaksın. Çalışıyosun kosuyosun ama yetenek olmadığından koşman çalışman yırtınman bişeye yaramıyor. Ama her zaman seni destekliyorum.TRABZONSPOR
Eski Nickim : Cripto
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇift forvet anlayışında Umut-Gökhan ikilisi forvette istenilen verimi veremiyorlar.. Tek forvete dönülmeli artık..
Umut'a gelince yine koştu koştu koştu..
Yorum
-
Çok koşuyo çok mücadele ediyor tamam iyi bunlar ama bir forvetin son vuruşu olacak yaa.Gol atamıyorsan sen niye forvetim diye geziniyorsun ortada yaa!!! Yeter artık kenara alınsın kendine gelir belki ya...Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!
bordomaviii61
Yorum
-
adama son vuruş yapabileceği top gelemdiki maç boyunca. gökhan 3 şut çekti. zor olanı attı. kolay olan iki pozisyonu atamadı.
ersun hoca biz bu oyuncular ile 240 saatlik çalışma yaptık. çift forvet tek forvet kararını biz veririz dedi. demek ki bir bildiği var.
mücadeleni tebrik ediyorum ama hiç alakası olmayan pozisyonlarda düşüp penaltı diye ısrarla itiraz etmenede kızıyorumBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadama son vuruş yapabileceği top gelemdiki maç boyunca. gökhan 3 şut çekti. zor olanı attı. kolay olan iki pozisyonu atamadı.
ersun hoca biz bu oyuncular ile 240 saatlik çalışma yaptık. çift forvet tek forvet kararını biz veririz dedi. demek ki bir bildiği var.
mücadeleni tebrik ediyorum ama hiç alakası olmayan pozisyonlarda düşüp penaltı diye ısrarla itiraz etmenede kızıyorum
Yorum
-
çok koştumu durduramıyor kendini frenleri biraz zayıf önüne gelene vuruyor. ondan çok faul yapıyordur.
ama Allah için ankara maçında çok haika oynamıştı. Ben ona güveniyorum kendini biraz daha toparlaması lazım sadece. forvet oyuncuları için gol atamamak çok zor bir olay.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un sahada olması Gökhan için bir şans. Umut mücadele ediyor Gökhan bundan fırsat bulup pozisyonlara giriyor. Gökhan kötü olunca Umut'u otomatikman etkiliyor.
Hocanın yerinde olsam kupa maçında Umut'u tek forvet oynatırım. Gökhan'ı kazığa çekerim. Akabinde haftasonu İ.B.B maçında Gökhan veya Umut arasında tercih yaparım. Ama tabii hocanın yerinde olsam.
Yorum
Yorum