Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
hay agzina sagliik kaanTs kardes.hiç gülecegim yoktu bugün güldürdün ya beni.helal olsun.tekrar agzina saglik. e nede olasa kiz evi naz evi diyecem bende nerdeyse
Sizi bilmem ama baskan benim yüregime su serpti..GS ve BJK de Fatih i isterse mutluluktan uçarim artik.N'olur Yattara ile Gökdeniz'e de birileri talip olsa..Elimizde kalacaklar yoksa...Hele bir de talip olan takimlar fiyat da belirtirlerse yeme de yaninda yat;tereyagli balli ekmek.Kizimi ne doktorlar, mühendisler... pardon oyuncumuzu ne takimlar istedi de...
Demek bizim oyuncularimiza da talip olanlar oluyormus..Bugünleri de görecek miydik?Yillardir hiç bir oyuncumuza bir Allah'in kulu da çikip ne talip oldu, ne fiyat sordu..Hatta hatirlarim Abdullah'i, Ogün'ü, Aurelio'yugazete ilani ile zor satmistik..Ne zor günlerdi öyle..
Fatih'in de taliplisi var artik, hele bir de bizi sampiyon etmeden elden çikarabilirsek, ölsem de gam yemem.
Bu yönetim bu adami satacak gibi görünüyor. Ezikbahçenin istegi Fatihi alipta oynatmak degil rakibinin gücünü azaltmak geysalardan ayhani bjk'danda tümeri aldi. bu adamlarin oyununa düsüyor yönetim. inanin içim aciyor. lanet olsun böyle yönetime
arkadaslar ben tamamen farkli bir konudan bahsetmek istiyorum ts un sezon açilisi ile ilgili açilisa katilacak sarkicilarin ii seçilmesi gerektigine inaniyorun örnegin RAFET EL ROMAN VE SINAN ÖZEN GIBI TRABZOMSPORLU SANATÇILARIN UNUTULMAMASI GEREKTIGINE INANIYORUM ts lu olmayan sanatçilarin çagrilmasindan çok daha ii olacagini düsünüyorum ayrica bu sanatçilar geçen sene çagrilmadiklarindan dolayi çok üzgün olduklarini ve çagrilsalardi geleceklerini belirtmislerdi lütfen bu kon hakkinda düsüncelerinizi yazin ve yönetimin de bu konuya önem vermesini saglayin...
arkadaslar ben tamamen farkli bir konudan bahsetmek istiyorum ts un sezon açilisi ile ilgili açilisa katilacak sarkicilarin ii seçilmesi gerektigine inaniyorun örnegin RAFET EL ROMAN VE SINAN ÖZEN GIBI TRABZOMSPORLU SANATÇILARIN UNUTULMAMASI GEREKTIGINE INANIYORUM ts lu olmayan sanatçilarin çagrilmasindan çok daha ii olacagini düsünüyorum ayrica bu sanatçilar geçen sene çagrilmadiklarindan dolayi çok üzgün olduklarini ve çagrilsalardi geleceklerini belirtmislerdi lütfen bu kon hakkinda düsüncelerinizi yazin ve yönetimin de bu konuya önem vermesini saglayin...
Kamera nerde, el sallayalim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Degerli yeni forum kullanicilari;
Lütfen ilgili konulara görüslerinizi yaziniz. Konuyla ilgili görüsünüz yoksa da konunun yakasini birakiniz...Edited by: perhaps
Trabzonspor Yönetimi dün gece toplandi ve Fatih Tekke konusunda son kararini verdi : Fener'e Satmiyoruz !
Kaynak : Milliyet
fenerbahçe ile ilgili yorumlariniza bir son verme vakti geldi arkadaslar
neden abi?...hala cevap vermemis baskanimiz resmi site öyle diyor...Alternatif bulursak satabiliriz de diyor üstü kapali...Bir öyle bir böyle...Yoruma açik onlarca cümle...Neden yorum yapilmasin?
resmi siteden alinti;
<DIV =inside_quote>Kaptanimiz Fatih Tekke ile ilgili basinda ve kamuoyunda bir çok spekülasyon yasandigina da deginen Baskan Nuri Albayrak su açiklamalari yapti: ?Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik. Biz de büyük kulübüz. Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzonspor halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Ama maalesef kamuoyunda çok daha degisik yorum ve degerlendirmeler var. Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz. Biz öncelikle takim kaptanimiz Fatih Tekke ile birlikte önümüzdeki yil çok basarili olacak, sampiyonluga oynayacak bir ekip olusturmaya çalisiyoruz. Alternatifini almadigimiz hiçbir sporcuyu da vermeye düsünmüyoruz" seklinde konustu. </DIV>
Fatih Tekke ile sözlesme yenilenecek Yönetim kurulumuz kaptanimiz Fatih Tekke ile sözlesme yenileme karari aldi.
<DIV align=center></DIV>
Bu dogrultudaki açiklama Baskanimiz Nuri Albayrak tarafindan yapildi. Fatih Tekke ile Istanbul?da bir görüsme yaptigini vurgulayan Albayrak, ?Biz kaptanimizla yeniden sözlesme imzalayip devam etmeyi istiyoruz. Bu görüsümüzü O?na açtik. Fatih su anda yurt disinda, dönüsünde tekrar görüsüp konuyu çözüme kavusturacagiz. Su an itibariyle sampiyonluk yolunda yarisacagimiz rakibimize silahimizi vermeyi düsünmüyoruz? diye konustu.
<DIV align=left>13.06.2006 14:36:00</DIV>
<DIV align=left></DIV>
<DIV align=left>TRABZONSPOR.COM!dan alintidir.</DIV>
[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Fotomaç,Fotospor ne oldu size.Istediginiz olmadi galiba.Yarin siyah sayfa yapar bunlar ilk sayfayi.
Fatih Tekke ile sözlesme yenilenecek Yönetim kurulumuz kaptanimiz Fatih Tekke ile sözlesme yenileme karari aldi.
<DIV align=center></DIV>
Bu dogrultudaki açiklama Baskanimiz Nuri Albayrak tarafindan yapildi. Fatih Tekke ile Istanbul?da bir görüsme yaptigini vurgulayan Albayrak, ?Biz kaptanimizla yeniden sözlesme imzalayip devam etmeyi istiyoruz. Bu görüsümüzü O?na açtik. Fatih su anda yurt disinda, dönüsünde tekrar görüsüp konuyu çözüme kavusturacagiz. Su an itibariyle sampiyonluk yolunda yarisacagimiz rakibimize silahimizi vermeyi düsünmüyoruz? diye konustu.
<DIV align=left>13.06.2006 14:36:00</DIV>
<DIV align=left></DIV>
<DIV align=left>TRABZONSPOR.COM!dan alintidir.</DIV>
önceki açiklamalari yapan da baskan,yayinlandigi yer yine resmi site...Basim dönüyor[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Neyse öyle veya böyle güzel bir haber...Hayirli olsunEdited by: BordoMavim
öncelikle su fener mevzusu gündemimizden bi çiksin defolsun gitsin yeter da. Avrupaya transfer konusuna veya hiç transfer olmama konusuna bakalim simdi.
Ha unutmadan bende Baskanin su sözlerini koyu yazsam "Biz öncelikle takim kaptanimiz Fatih Tekke ile birlikte önümüzdeki yil çok basarili olacak, sampiyonluga oynayacak bir ekip olusturmaya çalisiyoruz. Alternatifini almadigimiz hiçbir sporcuyu da vermeye düsünmüyoruz" nasil olur. Az sakin da..
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Yorum