Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
    İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
    İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Harika viya ..bunu onlara mail atsak ne iyi olur valla[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Nihat özdemire bugün TEKKE noldu diye sordular ..Oda beklemedeyiz dedi ..rahatsiz [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Nihat Özdemir, yapilan bunca açiklamaya ragmen, neden hala beklemedeyiz diyor. Bunlar anlama özürlü mü acaba. Yoksa...

Sürekli "menfaatlerden" bahseden hala net tavrini orataya koyamayan bir öyle bir böyle diyen sevgili yönetimimizin tavri bu yoksanin cevabi degil mi?

Bizlere satilmayacagi, en azindan Türkiye'de baska bir takima satilmayacagiyönünde açiklamalar yapan, diger taraftan "kulübün menfaatlerineyse satilir" diyerek açik kapi birakan, yani ne öyle ne böyle diyebilen, nabzimi yoklayan sevgili yönetim kurulumuz hala cevap verememis Nihat Özdemir beye...Anlama özürlü olan Nihat Özdemir degil, adam teklif vermis ve dogal olarak cevap bekliyor...cevap verilse cevap bekliyoruz demez zaten...çok mu zorkeskin bi açiklama ile yalanlamak bu transfer olayini..çok mu zor yöentimin bu yönde açiklama yapmasi...bi gün biri, istanbula satmayiz der yarin ayni kisi kulüp menfaatlerineyse fatihi de satabiliriz der...ne yaptiklari belli degil...

Anlama özürlü olan Nihat özdeir degil söyledigim gibi...Fatih'i fenere "satamayacaklarini" anlayamayanlar!

+1967.. bana öyle geliyor ki yönetim yavas yavas Fatih'in febese verilmesini isindiriyor ciddi anlamda süphelerim var yönetim adam gibi çikip vermiyoruz demedi hep kivirdi bu kivirmanin sonu hüsran olur bizim için [img]smileys/smiley7.gif[/img] az önce mail attim bir damlada olsa tepkimi gösterdim herkes bu konuda duyarli olsun arkadaslar öyle bos konusmanin bi anlami yok BordoMavim'in dedigi gibi satamayacaklarini anlasinlar!!..
    Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• Ben bu menfaat isini anlamiyorum.Fatih,fbye giderse bizim için ne kazanç olur ki.Sadece 7-8 milyon euro.Fatih gibi oyuncuyu 7-8 milyon euroya çok zor buluruz.Hem fbye giderse golleri kim için atacak?Rakibimiz için.Hem de sampiyonluktaki en önemli rakibimiz için.Hani nerde menfaat.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Son Dakika Ayrintilar Birazdan..

TRABZONSPOR KULÜBÜ BASKANI NURI ALBAYRAK:
        - "FENERBAHÇE, FATIH TEKKE'YE SADECE TALIP OLDU, TRABZONSPOR'A RAKAMSAL NOKTADA BIR TEKLIF GELMIS DEGIL, TAKAS ANLAMINDA DA BIR TEKLIF YOK"
        - "FATIH TEKKE ILE BIRLIKTE ÖNÜMÜZDEKI SEZON SAMPIYONLUGA OYNAYAN BIR EKIP OLUSTURACAGIZ"
        - "ÖNÜMÜZDEKI 5 YILIN TAKIMINI KURUYORUZ"
        - "ALTERNATIFINI ALMADIGIMIZ HIÇBIR OYUNCUMUZU BIRAKMAYACAGIZ"
        - "MARCELINHO VE RICARDINHO ILE ILGILENIYORUZ"
        - "TARAFTARIMIZDAN VE TRABZONSPOR'A HIZMET ETMIS INSANLARDAN SABIR BEKLIYORUZ"
        - "BASARIYI YA......INLAR, NE ISTIYORLARSA VERELIM"
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Trabzonspor'un menfaati nedir ? Yada Trabzon bir menfa midir ?

Nedir menfaat ? = istifade, kazanç, yarar, çikar, fayda...

Trabzonspor'un menfaatleri öylemi ? peki sampiyonluk yarisinda yaristigin karsi takimin menfaatleri ?
          Trabzonspor'un menfaatleri öylemi ? peki en büyük silahini rakibe verip sezon baslamadan "ben bu yarista yokum" demek neyin nesi ?
          Trabzonspor'un menfaatleri öylemi ? peki "yildiz sözü" yildizin parasiyla mi yerine getirelecek ?

Bizi hep bu küçük düsünceler ve kirilma noktalarinda gerekli adimi atamayanlar mahvetti...
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• fatih illaki sözlesme uzatmiyorsa, uzatmaya ikna edilemiyorsa ve bu yüzden de seneye bedava gitme ihtimali varsa bu sene en fazla parayi verene satilmasi kulübün menfaatinedir..aksi ihanettir...

eger seneye serbest kalmasa, takimdan ayrilmak istemese de satilmak istenseydi 100 milyon eur da verseler o zaman da satmak takimin menfaatine aykiri olurdu..o zaman da ihanet olurdu..

yani sartlara göreneyin menfaat oldugudegisir..
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Aha son dakika sicak sicak Baskan'in açiklamalari.

BASKAN ALBAYRAK'TAN IHA'YA ÖZEL AÇIKLAMALAR...
              - TRABZONSPOR KULÜBÜ BASKANI NURI ALBAYRAK:
              - "FENERBAHÇE, FATIH TEKKE'YE SADECE TALIP OLDU, TRABZONSPOR'A RAKAMSAL NOKTADA BIR TEKLIF GELMIS DEGIL, TAKAS ANLAMINDA DA BIR TEKLIF YOK"
              - "FATIH TEKKE ILE BIRLIKTE ÖNÜMÜZDEKI SEZON SAMPIYONLUGA OYNAYAN BIR EKIP OLUSTURACAGIZ"
              - "ÖNÜMÜZDEKI 5 YILIN TAKIMINI KURUYORUZ"
              - "ALTERNATIFINI ALMADIGIMIZ HIÇBIR OYUNCUMUZU BIRAKMAYACAGIZ"
              - "MARCELINHO VE RICARDINHO ILE ILGILENIYORUZ"
              - "TARAFTARIMIZDAN VE TRABZONSPOR'A HIZMET ETMIS INSANLARDAN SABIR BEKLIYORUZ"
              - "BASARIYI YA......INLAR, NE ISTIYORLARSA VERELIM"

TRABZON- Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'ye sadece talip oldugunu belirterek, "Trabzonspor'a rakamsal noktada bir teklif gelmis degil. Takas anlaminda da bir teklif yok" dedi.
              Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde dün aksam yapilan yönetim kurulu toplantisi sonrasi IHA muhabirine açiklamalarda bulunan baskan Albayrak, Trabzonspor Yönetimi'ne seçildikten sonra zorlu bir 6 aylik dönem geçirdiklerini söyledi. Bütün gelismelere ragmen Trabzonspor'un basarili oldugunu kaydeden baskan Albayrak, "UEFA dedik ve UEFA'ya gittik. Takimi aldigimiz zaman 11. siradaydi. Ikinci yari yapmis oldugumuz transferler olumlu netice verdi. Tabii ki hepsinin takim içinde uyum saglamasi mümkün degil ama sunu iddia edebilirim ki önümüzdeki 5 yilin takimini kurmaya çalisiyoruz. Genç, kosan, profesyonelligi benimseyen yeni bir takim. Çünkü ilk yari 9'a yakin futbolcu gönderdik. 8 futbolcu aldik. Simdi de yine genç liglere damgasini vuracak, önümüzdeki 5 yil Trabzonspor'u tasiyabilecek yeni takim kurmaya çalisiyoruz. Önümüzdeki günlerde yapacagimiz transferlerle Trabzonspor'u daha da güçlendirerek, güçlü bir ekiple bu senenin kadrosunu olusturup yolumuza devam edecegiz. Bu sezon birinci hedefimizi güçlü bir kadro. Teknik noktada olsun, idari noktada olsun güçlü bir ekip kurmak için çalismalarimiz devam ediyor. Trabzonspor'a transferler noktasinda kamuoyunun bekledigi oyunculari almak için ekibimiz çalisiyor. Görüsme halinde oldugumuz oyuncular var. Bu sporcularin bonservis bedelleri var. Bu rakamlari belli rakama indirdikten sonra bu oyuncularla imza noktasina gelecegiz" diye konustu. Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, son divan kurulu toplantisinda kendisine ve yönetimine yapilan elestirilere de cevap vererek sunlari söyledi:
              "Trabzonspor'a hizmet etmis herkese öncelikle tesekkür ederiz. Bundan sonra da o insanlarin dilek, temenni ve tavsiyeleri olacaktir. Ancak, Trabzonspor yapici her türlü elestirileri basinin üzerine koyar ve oradan almamiz gereken seyleri aliriz. Trabzonspor'u yikacak, bölecek, parçalayacak ve yanlis hareketlendirmeler yapacak her türlü davranisin da karsisinda oluruz. Öncelikle bunu söylemek istiyorum. Onun disinda tabii ki insanlar elestirecektir, dogrulari söyleyecektir, yanlislari söyleyecektir. Biz, her zaman dogrulari yaptigimizi da iddia etmiyoruz. Biz de insaniz ve yanlislar yapiyoruz. Yapici elestirilerin yanindayiz. Bizi zayif duruma düsürecek, bölecek her türlü elestirinin karsisindayiz. Ekip içinde birlikteligi saglamaya çalisiyoruz. Tek vücut, tek yumruk olmaya çalisiyoruz. Bunun basarirsak Trabzonspor basarili olur. Eger, basaramazsak isimiz çok zor olur. Onun için taraftarimizdan Trabzonspor'a hizmet etmis insanlardan anlayis ve sabir bekliyoruz"

"FUTBOLCULARIMIZLA ZAMAN ZAMAN BIRARAYA GELIYORUZ"
              Kaptan Fatih Tekke, Hüseyin Cimsir ve Gökdeniz Karadeniz ile Istanbul'da yaptigi görüsme hakkinda da bilgi veren Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, "Biz sporcularimizla zaman zaman bir araya gelip konusuyoruz. Takim kaptanimiz Fatih Tekke ile ilgili basinda ve kamuoyunda çikan bir sürü spekülasyon haber var. Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'un futbolcusuna talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Trabzonspor olarak güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine herhangi bir cevap vermedik. Fenerbahçe, Fatih Tekke'ye sadece talip oldu. Tabii ki bu bizim için gurur vericidir. Istanbul'un büyük takimlari ve Avrupa'daki takimlarin oyuncularimiza talip olmalari bizi gururlandiriyor. Biz de büyük kulübüz. Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzonspor halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Ama maalesef kamuoyunda çok daha degisik yorum ve degerlendirmeler var. Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal noktada bir teklif gelmis degil, takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz. Fatih Tekke için resmi gelmis bir teklif yok. Biz öncelikle takim kaptanimiz Fatih Tekke ile birlikte bu takimi önümüzdeki yil çok basarili olacak iyi bir kadro ile sampiyonluga oynayacak bir ekip olusturmaya çalisiyoruz. Alternatifini almadigimiz hiçbir sporcuyu da vermeye düsünmüyoruz" seklinde konustu.

"TRABZONSPOR'DA DENGELERI BOZMAYACAGIZ"
              Bütün aksiliklere ragmen Trabzonspor takiminin 4. olarak UEFA'ya katildigini belirten Albayrak, "Sezon basinda teknik direktör degisimi, yönetim degisimi, arkasindan sporcularimizin sakatlanmasi ve ceza almasi, oyuncularimizin yasadigi tatsizliklar gibi olaylar oldu. Trabzonspor, bu sezon yasanabilecek bütün aksilikleri yasadi. Buna ragmen Trabzonspor, ligde 4. oldu. Iyi bir kadromuz ve iskeletimiz var. Bu takima 2 veya 3 takviye ile çok basarili olacagimiza inaniyoruz. Biz, öncelikle bu takima lig baslamadan takima katmamiz gereken sporculari katacagiz. Kamp süresi boyunca takima daha faydali olacak oyunculari da bulursak, onlari da takima katacagiz. 1 Eylül'le kadar transfer süresi var. Kadromuzun iyi olduguna inaniyorum. Alternatifli bir kadro ile önümüzdeki yil maratona baslayacagiz" dedi.
              Seçimden önce vermis oldugu yildiz oyuncu transferi hakkinda açiklamada bulunan Nuri Albayrak, Brezilyali oyuncular Ricardinho ve Marcelinho ile ilgilendiklerini belirterek sunlari söyledi:
              "Trabzonspor, dengeleri yeniden bozacak bir kulüp degil. Trabzonspor'da bir kere dengeler bozuldu. Eger, biz bir daha bozarsak, kulübün gelecegi noktasinda sikinti yasariz. Bu dengeleri bozmayacak, Trabzonspor'a kisa zamanda adapte olacak, motive olacak, uyum saglayabilecek sporculari alip yolumuza devam edecegiz"
              Baskan Albayrak, sözlesmesi devam eden oyunculara da iyilestirme olmayacagina dikkat çekerek, "Çok büyük basari yakalarlarsa biz de onlari ödüllendiririz. Ya......inlar basariyi, 3 aliyorlarsa 5 verecegiz. Halkimiz ne istiyor? Sampiyonluk. Yakalayin, verelim. Sezon bitti, ortada bir sey yok. Ben neyi iyilestirecegim. Ama basari olmadan kimse kusura bakmasin, verecek bir seyimiz yok. Basariyi ya......inlar, ne istiyorlarsa veririz" açiklamasini yapti.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• sayin külünkoglu,

amacim polemige girmek degil. fatih tabiki bana özel birsey söylemedi. kendisinin bjk maçindan sonra söyledikleri bile yeterli degilmi güvenin bozulmasi için. baska bir topçumuz yapsa ayni hosgörüyü gösterirmiydiniz. kaptan olarak yenilgi sonrasi gelecek sezon için daha iyioynayan birtakim olacaklarinin sözünü vermesi gerekli degilmiydi bunun yerine yoruldugunu ve neredeyse kafasinda Trabzonu bitirdigini söylemedimi. söylentiler hala ortalikta dolasirken neden hala sözlesme uzatmiyor ve ben bu fatihin neresine güveneyim. dedigim gibi sözlesme uzatmassa fatihe gelecek sezon güvenmeyecegim tabiki bu benim düsüncem
                BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Bundan sonra gazetede ayni cümle içerisinde Fatih Tekke ve fbyi görürsem o gazeteye yapacagimi biliyorum.Baskanin açiklamalari yetti bana

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yav Kaptan okadar dedi ya Avrupa'da oynarim yada Trabzonspor'da. Yönetim dedi Fatih Tekke'yi avrupa'dan bir teklif gelirse oturur masaya konusuruz ama yurt ici tekliflere kapaliyiz. Istanbul Medyasi yalan dolan haber yaziyo millet yönetime kaptana güvencegine medyaya inanip sayfalarca bu konuyu tartisiyor. Yeter ya biktim bu haberlerden her sayfada en az 5-6 cevap var kaptanla ilgili. neyse biraz fazla yazdim pek huyum degildir. son cümle:

"Kimse benim Trabzonspor'lulugumu tartismasin" (Fatih Tekke)

Lütfen onun dedigi gibi bu konuyu tartismayalim. Kaptan gercek bir Trabzonspor'lu ve üzerindeki formanin kiymetini bilir. Ona ihanet etmez.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

fatih illaki sözlesme uzatmiyorsa, uzatmaya ikna edilemiyorsa ve bu yüzden de seneye bedava gitme ihtimali varsa bu sene en fazla parayi verene satilmasi kulübün menfaatinedir..aksi ihanettir...

avrupaya gidecekse dediginde hakli olabilrisin ama türkiyede baska bir kulübe hele hele senin rakibin olan bir kulübe satilmasi asil ihanettir.. yönetim gelirken ne dedi?bizde para var yildiz oyuncular alacagiz...simdi Trabzonspor'un menfeatlari deyip edebiyat yapmasinlar Fatih'i satip ordan gelecek parayla oyuncu alacaklar sonra bize yildiz aldik diye yutturacaklar yok öyle üç kurusa bes köfte hani sen paraliydin? stat yapacaktin,yildiz oyuncular alacaktin?Fatih yurt içinde bir takima satilmamali..hem Fatih sadece bir oyuncu degil takimi en zor dönemde ayakta tuttu kaptanlik yapti agabeylik yapti gökdeniz gibi bir degerin yokolmasina izin vermedi bunlarida düsünmek gerekir..bazi degerler vardir parayla ölçülemez..
                      Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• Ben baskanin açiklamalarindan önce dün.koymustum zaten.Ama sakalimiz olmadigi için herhalde lafimiz geçmiyor.Basininda yakindan takip ettigi bir sitede TRABZONSPOR KAPTANININ tartisilmasini hazmedemiyorum.Bizlere bir yararda saglayacagini düsünmüyorum.Fatih Tekke'ye antipatisi olanlar arkadas guruplarinda tartisabilir fakat bu ortamda daha fazla yer almasini istemiyorum.

Bu anlamda,bu konunun kapatilarak diger konularda da amuda kalkarak lafi Fatih Tekke'ye getirmeyi basaranlarin mesajlarinin silinmesini talep ediyorum.Ne kadar da sansürcü oldum.[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Kusura bakma sayinbaskan ama Fatihe, o büyük dedigin assagilik ve küçük istanbul kulüplerinin talip olmasi beni ne gururlandirir nede onurlandirir aksine rencide eder ki sizide onurlandirmamali gururlandirmamali.. dediginiz gibide degil halk ve kamuoyu bu isten hiçte hosnut degil. Bu sözler bile bence kararsiz oldugunuzun net bir tavir koyamadiginizin göstergesi,
                          KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                          Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Fatih Tekke konusu
                            Kaptanimiz Fatih Tekke ile ilgili basinda ve kamuoyunda bir çok spekülasyon yasandigina da deginen Baskan Nuri Albayrak su açiklamalari yapti: ?Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik. Biz de büyük kulübüz. Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzonspor halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Ama maalesef kamuoyunda çok daha degisik yorum ve degerlendirmeler var. Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz. Biz öncelikle takim kaptanimiz Fatih Tekke ile birlikte önümüzdeki yil çok basarili olacak, sampiyonluga oynayacak bir ekip olusturmaya çalisiyoruz. Alternatifini almadigimiz hiçbir sporcuyu da vermeye düsünmüyoruz" seklinde konustu.

----------------------------------------------

resmi siteden alinti...

Yani baskan hala "satmayacagiz" diyemiyor...Teklif geldi, henüz cevap vermedik diyor...Alternatifini alirsak satabiliriz diyor...Enteresan belirsizlik devam ediyor...

Yorum

• zaten burda kaptanin tartisildigini zannetmiyorum tartisilan yönetimin bu konudaki tavri yani ne o yana gidiyorlar ne bu yana kesin bir dille vermiyoruz demiyorlar menfeaatten dem vurup suyu hep bulanik tutuyorlar.. en azindan ben Fatih'i degil yönetimi tartisiyorum..
                              Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

Fatih Tekke konusu
                                Kaptanimiz Fatih Tekke ile ilgili basinda ve kamuoyunda bir çok spekülasyon yasandigina da deginen Baskan Nuri Albayrak su açiklamalari yapti: ?Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik. Biz de büyük kulübüz. Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzonspor halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Ama maalesef kamuoyunda çok daha degisik yorum ve degerlendirmeler var. Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz. Biz öncelikle takim kaptanimiz Fatih Tekke ile birlikte önümüzdeki yil çok basarili olacak, sampiyonluga oynayacak bir ekip olusturmaya çalisiyoruz. Alternatifini almadigimiz hiçbir sporcuyu da vermeye düsünmüyoruz" seklinde konustu.

----------------------------------------------

resmi siteden alinti...

Yani baskan hala "satmayacagiz" diyemiyor...Teklif geldi, henüz cevap vermedik diyor...Alternatifini alirsak satabiliriz diyor...Enteresan belirsizlik devam ediyor...

bu açiklama neyin nesi simdi ? belirsizligi gidermek için yapilmis gibi gözüküyor ama daha da belirsizlestirmis olayi bu kadar oyun yeter daa çikip adam gibi söyleyin niyetiniz neyse hergün gazetelerde Fatih fenerde diye yazilan yazilari okuyup darlanmaktan biktim...
                                Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

Çalışıyor...
                                X