Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

valla iyi diyonuz has diyonuzda,tv 8 de son dakika haberi olarak verildi.fatih tekke fenerle prensipte anlasti diye.

yani son dakika haberi bu.ayrinti vermedi.ve bence dogruluk payi ver.gökdeniz içinde yapmaz etmez dedigimiz her seyi yapti.

valla hayirlisi olsun demekten baska bisey gelmiyor elimden.yani ben fatihi adam gibi3-5 sene daha top oynayarak bizde jubile yapmasini beklerim.olmadi avrupaya gitmesini beklerim.ama fenere giderse,diyecek sözüm yok.kral dedigimiz adam.kaptanimiz dedigimiz adam.sultan dedigimiz adam.öz evladimiz da bunu yaparsa,artik benim hiç umudum kalmaz.

yerlinin yerlisi.yüregiyle top oynasin dedigimiz adamlari biz nasil çikaracagiz.nasil güvenecegiz biz bu yerlinin yerlisine.

sonuç ortada.en güvendigimiz en sevdigimiz en iyi futbolcularimiz bize bunu yaparsa.biz degil 23 yil.103 yil daha sampiyonluk göremeyiz.

tek kelimeyle...yaziklar olsun.
    N e K ö T ü !

Yorum

arkadaslar fatih besiktas macindan sonra bizzat kendisi açikladi..televizyonda izlemissinizdir.. bu sene yönetim izin verirse yurtdisina gitmeyi düsünüyorum diye bi açiklama yapti... türkiyede trabzonspordan baska takimda oynamayacagini da belirtti.. bu sene yönetim izin vermezse seneye sözlesmesi bittigi için kesinlikle gidecegim diye bi açiklamasi da oldu... sözlesme yenilemeyecek yani.. insallah fatih ve trabzonspor için en hayirlisi olur.... avrupada fatihi görmekten gurur duyariz...
      TRABZONSPORLU OLMAK BIR AYRICALIKTIR. (TIBBIYELI)

Yorum

ts_fan

sorunun cevabi cok basit ! söyle ki biz trabzonlular oalraks anirim dunyada en cok fb den nefret ediyoruz! ve fatih fenere dahi gitse ona yaptigi hizmelter icin tesekkür edilmeli yani fatih fener formasiyla trabzona girse bile ona gereken degeri göstermeliyiz ki böylece bizim taraftar oalrak fatih akyeli bagrimiza basmamizin bir anlami olsun! ynai halk deyimiyle büyüklügümüz anlasilsin... yoksa bu lafin ardinda bir cipanoglu aramanin anlami yok....

Yorum

bence avrupanin iyi ekiplerinden biri talip olursa mutlaka gitmeli..onun avrupada basarili oldugunu görmek hepimizi gururlandiracaktir diye düsünüyorum..
          warning TRAP-ZONE...

Yorum

Yonetim aciklama yapmis, bize gelen teklif yok diye, daha Fatih'ten bir aciklama gelmedigine gore bu haber dogru sanirim.

Yorum

Tabi ki ?Yorgun? Fatih?in bugüne kadar Trabzonspor?a verdikleri yadsinamaz. Ama unutmamali ki bu camia onun için çok seye gögüs gerdi, çok yanlisini görmezden geldi, O?nu ?Imparator? yapti. Futboluna sapka çikarttigimiz Fatih?in yorgunlugundan çok bugün, 4 senede kesinlikle hak ettigine inandigimiz trilyonlar kazandigi bu kulüpteki geçmisiyle ilgili bir özelestiri yapmasi, Avusturya?da tartakladigi hakemin arkadasinin yönettigi Anhortosis maçindaki kararlarinda, kulüp içi su ya da bu sekildeki gruplasmada ve kurumun adinin kursunlarla anilmasindaki rolünü de mutlaka ama mutlaka bir sorgulamasi gerekiyor.

yukaridaki yazi ergun atanin bugun gazetedeki yazisindan bir alinti. bence yazinin tamami daha uygun düser buraya ancak su kisacik paragraf bil fatihin bu takimdan gitmesi icin yeterli sebep... eger anarthohis macinin hakemi gercekten bu oalydan etkilenip kararlarini o yönde aldiysa ki bilmiyorum ilk mac mi ikinci mac mi ancak iki macta da öyle pozisyonlar var ki insnain aklina fatihin serseriligi yüzünden hakem kurbani oldugumuz düsüncesi gelince ne diyecegini bilemiyor cünkü+ ilk macta yattaranin cok agir bulunan kirmizi karti ikinci macta da verilmeyne penaltiyla olsun macin sonucu etkillenmistir.

Yorum

Öncelikle anlamadim hakem hatali karar verdi diye (ki bence hatali karar vermedi) FAtih mi suçlu oldu?Hadi diyelim öyle bi hakem arkadasligi var ee bu maçida etkiledi FAtih'i 1 yil önce hakeme sille! atti diye göndermekmi lazim?Bence çok yanlis düsünüyosun bu takima bidaha Fatih gibi golcü zor gelir ki o bence su kadroda kesin kalmasi gereken 5-6 oyuncunun basinda geliyo.Asla ama asla gitmemeli diyorum...
                guRbetcigençleR

Yorum

FATIH BU TRANSFER DÖNEMINDE KESINLIKLE GITMELI

KALMASI SORUN OLUSTURABILIRTRABZONUN SIMDIDEN ONUN YERINEALACAGI ADAMLARI DÜSÜNSE IYI OLURAKSI TAKTIRDE SENEYE MEHMET YILMAZLA ÖMER RIZAYA KALIRIZ

Yorum

Beyler bence Fatih %90 Fener de.

Yorum

Ates olmayan yerden duman çikmaz. Fatih fenere gitmek istiyorsa birkasinlar gitsin. Bu formaya kimseye biz zorla giydirmeyiz. Bu forma yi insanlar kendileri ister. Trabzonspor daha nice fatih tekkeler çikartacaktir.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi

Ates olmayan yerden duman çikmaz. Fatih fenere gitmek istiyorsa birkasinlar gitsin. Bu formaya kimseye biz zorla giydirmeyiz. Bu forma yi insanlar kendileri ister. Trabzonspor daha nice fatih tekkeler çikartacaktir.

Aynen katiliyorum eger içinde fenere gitmek için bir istek varsa kimse zorlamasin kal diye, Hem zaten son zamanlarda verdigi demeçlerle açikça belli ediyor kalmayacagini ne diyelim giderse yolu açik olsun Kaptanin.
                        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

oooooo kabak tadi verdi artik gidiyosa gitsin duryosa dursun yeter daa ula sanki fatihle kuruldu kulüp aklima ofli hoca geliyor yaa

laa hasan hakki atun hagulari disarii.
                          Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                          Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                          WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

Kesinlikle Febe ye ve ya baska bir türk takimina gönderilmemeli Sözlesmesi süren oyuncu keyfinin istedigi yere degil Yönetimin Keyfinin istedigi yere gitmeli
                            Ha yok fatihde illaki derse ven fenere gidecem alsin gökdenizi yanina bizde çikaralim kendisini hatiralar arasindan
                            Avrupaya gitmek istiyorsada illa getirsin 10 milyon $ ne allahin belasina giderlerse gitsinler

Yorum

Bencegitmek istemedigi sürece gönderilmemeli.Gönderilicekse de yirt disina verilmeli

Yorum

YA FATIH tekke bu takimdan gidecekse asla bir türk takimina gitmemeli giderse çok ayip eder. Çünkü fatih TEKKE ne kadar profesyonel olursa olsun trabzonludur ve as trabzonsporludur fenerbahçede oynayabilecegini sanmiyorum sayet gercek bir tsli ise....

ayrupaya gitsin bizde alkislayalim ama asla fenere gitmesin
                                babaco

Yorum

Çalışıyor...
                                X