Kral Her Yerde Kral
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tuğba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hayır ya bana armağan etti,neyse neyse tartışmayalım,Elif ile bana armağan etti...
61. dakika bağıran rus taraftarı beni bu gece mutlu etti hele bu nasıl bir resimdir be kardeşim Fatih abiii Bizlerden ayrıldın ama gene bizler gibilewrin bulunduğu bir yere gittin sanırım.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Fatih Tekke'nin NTV'deki canlı telefon bağlantısından aklımda kalanlar;
- Türk seyirciler beni desteklemeye gelmişti, çok güzel bir duygu..
- Hem kişilik hem futbolculuk olarak Türkiye'yi temsil ettiğimin bilincindeyim.
- İlk maçta gol atmak güzeldi
- Şu an gördüğüm kadarıyla Türkiye Ligi ile Rusya Ligi arasında kalite olarak pek fark yokGüçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Bu arada zenit_spb'nin söylediği ilginç bir şey var. Fatih Tekke gol attıktan sonra takımın yıldız oyuncuları (eski yıldızlar diyelim artık) Arshavin ve Kerzhakov, Fatih'i tebrik etmemişler, kendi aralarında konuşup santra yuvaralağına gitmişler.
Tahtları sallanıyo korkusuna mı kapıldılar daha ilk maçtan noldular.
Yorum
-
İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada zenit_spb'nin söylediği ilginç bir şey var. Fatih Tekke gol attıktan sonra takımın yıldız oyuncuları (eski yıldızlar diyelim artık) Arshavin ve Kerzhakov, Fatih'i tebrik etmemişler, kendi aralarında konuşup santra yuvaralağına gitmişler.
Tahtları sallanıyo korkusuna mı kapıldılar daha ilk maçtan noldular.En son TSelif tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 23:52."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger bu haber dogruysa,kaptana gecmis olsun barindirmazlar onu rusyada...ben öyle düsünüyorum....anti-klişe timi...
Yorum
-
ben lig tvde golü gördüm. sansa önüne top düstü kalecide yerdeydi atti golü. asil kaptanin klas golleri gelmeye baslayinca görürüm ben o ruslari kimi tebrik etmiyorlarmis. ah be ah fatih, insallah kafan rahattir o soguk diyarlardabayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!
Yorum
-
İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenith takımının kaç yabancı oyuncusu var acaba? Forumda ilerleyen günlerde Rus oyuncuların, bu kadar yüksek paraya transfer edilmesinden ve takım içinde en çok ücreti alan oyuncu (herhalde öyledir) olmasından dolayı Fatih'e pas atmama gibi bir durumu olabilir mi? Mesela bunlarda Arshavin-Kerzhakov ikilisi vardı.. bizim Fatih-Gökdeniz gibi.. inşallah Fatih orada Yattara muamelesi görmez.. inşallah Ruslar futbola daha profesyonelce yaklaşıyordur diyelim.. Gerçi Advocat tecrubesinde bir teknik adam böyle şeylere izin vermez herhalde.. yine de yazalım dursun burada.. ileride Fatih'e pas atmıyorlar muhabbeti dönerse ben dediydim derim
Tüm kalbimle başarılar diliyorum son olarak Fatih'e..#7 King of Kings
Yorum
Yorum