Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kral Her Yerde Kral
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• buradaki rus arkadaş zenit_spb ile icq da konuşuyorum şuan ve bana maçın 61.dakikasında taraftarın trabzonspor diye bağırdığını söyledi ama yalan ama doğru bilemicem... gelince keendisine sorarsınız
      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak tuğba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya hayır ya bana armağan etti,neyse neyse tartışmayalım,Elif ile bana armağan etti...
        Bende Zaten dedimki Fatihe bu golü TS elife armağpan etmek İĞRENÇ bi fikir

61. dakika bağıran rus taraftarı beni bu gece mutlu etti hele bu nasıl bir resimdir be kardeşim Fatih abiii Bizlerden ayrıldın ama gene bizler gibilewrin bulunduğu bir yere gittin sanırım.
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Fatih Tekke'nin NTV'deki canlı telefon bağlantısından aklımda kalanlar;

- Türk seyirciler beni desteklemeye gelmişti, çok güzel bir duygu..
          - Hem kişilik hem futbolculuk olarak Türkiye'yi temsil ettiğimin bilincindeyim.
          - İlk maçta gol atmak güzeldi
          - Şu an gördüğüm kadarıyla Türkiye Ligi ile Rusya Ligi arasında kalite olarak pek fark yok
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Bu arada zenit_spb'nin söylediği ilginç bir şey var. Fatih Tekke gol attıktan sonra takımın yıldız oyuncuları (eski yıldızlar diyelim artık) Arshavin ve Kerzhakov, Fatih'i tebrik etmemişler, kendi aralarında konuşup santra yuvaralağına gitmişler.

Tahtları sallanıyo korkusuna mı kapıldılar daha ilk maçtan noldular.

Yorum

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada zenit_spb'nin söylediği ilginç bir şey var. Fatih Tekke gol attıktan sonra takımın yıldız oyuncuları (eski yıldızlar diyelim artık) Arshavin ve Kerzhakov, Fatih'i tebrik etmemişler, kendi aralarında konuşup santra yuvaralağına gitmişler.

Tahtları sallanıyo korkusuna mı kapıldılar daha ilk maçtan noldular.
              Yok yav doğru mudur sizce ? Kıskandılar mı ne KRAL ımızı
              En son TSelif tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 23:52.
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Arshavin ve Kerzhakov zıçarsınız altınıza

Bez lazım mı bez?

Yorum

• eger bu haber dogruysa,kaptana gecmis olsun barindirmazlar onu rusyada...ben öyle düsünüyorum.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• SendSpace lets you transfer large files quickly and securely for free. Enjoy hassle-free file sharing today.

Fatih Tekke'yle ilgili basın toplantısı ve maç sonu değerlendirmesi görüntülerinden küçük bir video.
                    Video için 1spb'ye teşekkürler.

Yorum

• Ruslar Fatih'in önünü kapamaya çalışmasınlar.Onun klasından bir şeyler öğrensinler

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eger bu haber dogruysa,kaptana gecmis olsun barindirmazlar onu rusyada...ben öyle düsünüyorum.
                        tam tersi olmasın???
                        ...anti-klişe timi...

Yorum

• Zenit bu sene Avrupa kupasında oynuyor mu?

Yorum

• ben lig tvde golü gördüm. sansa önüne top düstü kalecide yerdeydi atti golü. asil kaptanin klas golleri gelmeye baslayinca görürüm ben o ruslari kimi tebrik etmiyorlarmis. ah be ah fatih, insallah kafan rahattir o soguk diyarlarda
                            bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• helal kaptan her giddiğin yerde kralsın
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zenith takımının kaç yabancı oyuncusu var acaba? Forumda ilerleyen günlerde Rus oyuncuların, bu kadar yüksek paraya transfer edilmesinden ve takım içinde en çok ücreti alan oyuncu (herhalde öyledir) olmasından dolayı Fatih'e pas atmama gibi bir durumu olabilir mi? Mesela bunlarda Arshavin-Kerzhakov ikilisi vardı.. bizim Fatih-Gökdeniz gibi.. inşallah Fatih orada Yattara muamelesi görmez.. inşallah Ruslar futbola daha profesyonelce yaklaşıyordur diyelim.. Gerçi Advocat tecrubesinde bir teknik adam böyle şeylere izin vermez herhalde.. yine de yazalım dursun burada.. ileride Fatih'e pas atmıyorlar muhabbeti dönerse ben dediydim derim
                                Tüm kalbimle başarılar diliyorum son olarak Fatih'e..
                                bu kadar çabuk ben dediydim demek istemezdim
                                #7 King of Kings

Yorum

Çalışıyor...
                                X