Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 1spb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeah. I wanna say that our fans met Fatih very warm and loud.
Here Tekke applauds to fans
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
And here Fatih drinks water
http://s64.photobucket.com/albums/h1...Anch=imgAnch52
Taraftarlarımız Fatih Tekke'yi şok sıcak ve coşkulu karşıladı.
İşte Fatih taraftarı alkışlıyor.
Ve burada Fatih su içiyor.
Yorum
-
İlk olarak 1spb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeah. I wanna say that our fans met Fatih very warm and loud.
Here Tekke applauds to fans
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
And here Fatih drinks water
http://s64.photobucket.com/albums/h1...Anch=imgAnch52
sbasiba, dabarish....
Yorum
-
İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekral demin ntvye canlı yayına katıldıı ...aah ahhhhhh"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi KRAL ?
Son dakika haberlerinde dedikleri var.
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi KRAL ?38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Eski Trabzonsporlu milli futbolcu Fatih Tekke, Rusya'nın ikinci büyük kenti St. Petersburg'un Zenit takımıyla çıktığı ilk maçta golle buluştu. Tekke'in attığı gol, takımının galip gelmesini de sağladı.
St. Petersburg'daki Petrovskiy stadında Zenit ile Yaroslavl'ın Şinnik takımları arasındaki maça taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, statta boş koltuk kalmadığı açıklandı. Maç öncesinde sunucu Zenit futbolcularını teker teker tanıtırken, Fatih Tekke'nin adını en sona bıraktı. Sunucu, ''Fatih'' dedikten sonra stattaki bütün seyirciler hep bir ağızdan ''Tekke'' diye bağırarak alkışlarla tempo tuttular.
Tribünlere seyircilerin Türkçe ''Hoş geldin Fatih Sultan Tekke'' yazılı pankart astığı dikkat çekerken, Tekke ilk yarıyı yedek kulübesinden izledi.
İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında Fatih sahaya çıktı. Fatih, maçın 69. dakikasında kornerden gelen bir ortayı iyi değerlendirerek Zenit forması altındaki ilk gölünü attı. Karşılaşma, Fatih Tekke'nin attığı tek golle Zenit'in 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
ADVOCAT: ÖNEMLİ OLAN TAKIM OYUNU
Zenit'in teknik direktörü Dick Advocat, karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında, Tekke'nin oyununu nasıl bulduğuna dair bir soruya, ''Benim için tek bir futbolcunun oynadığı oyun önemli değil. Benim için takım oyunu ve bu oyunun sonucu önemlidir. Takım oyunun sonucundan memnun kaldım. Ancak gelecekte daha da iyi oynamamız gerekiyor'' karşılığını verdi.
Advocat, ''Türk golcü Gökdeniz Karadeniz'in de Zenit'e transfer olacağı yolunda haberleri nasıl değerlendiriyorsunuz?'' şeklindeki bir soru üzerine de ''O hangi takımda oynuyor? Ben öyle bir futbolcu tanımıyorum. Doğru söylüyorum'' diye konuştu.
Fatih Tekke de karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ''İlk golümden çok memnunum. Şimdi 60 gol daha atmam gerekiyor'' şeklinde espri yaptı.
Zenit'in takım dilini bilmediğinden dolayı zorluk çektiğini belirten Tekke, ''İlerleyen maçlarda bu sorunumun üstesinden geleceğimi düşünüyorum'' diye konuştuYeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKral dediki Bu golümü Türkiyedeki Taraftarlardan TS elife armağan ediyorumSiz kendinize inanın,başkaları da size inanacaktır...
Yorum
-
İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKral dediki Bu golümü Türkiyedeki Taraftarlardan TS elife armağan ediyorum"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
Yorum