Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1-La Liga şampiyonluğu
    2-Copa del Rey
    3-İspanya Süper Kupası
    4-Şampiyonlar Ligi
    5-UEFA Süper Kupası
    6-Kıtalar arası Şampiyonluk Kupası

Tarihte 1 yıl içinde böyle bir başarı yakalayan başka bir takım varmıdır acaba.
    İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İspanya Kral Kupası

İspanya Kupası

La Liga Kupası

Şampiyonlar Ligi Kupası

Süper Kupa

Kıtalararası Şampiyonluk Kupası
    Bir kupayı unuttunuz.

Evet evet bir kupayı unuttunuz.

Barcelona'nın Tom Henning Ovrebo'ya vericeği kupayı unuttunuz.

Eee o kadar kupa aldı Barca, cimrilik yapmasın bir kupada Tom Henning Ovrebo'ya versin.

Yoksa hala daha vermedimi Barca kupasını, bak yoksa kupasını alamadığı için üzülür orcar'a aday olur. Yılın takım katleden hakemi olarak bir bir başarıyı geçde olsa alır.
    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• bu madritten korkulur...

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir kupayı unuttunuz.

Evet evet bir kupayı unuttunuz.

Barcelona'nın Tom Henning Ovrebo'ya vericeği kupayı unuttunuz.

Eee o kadar kupa aldı Barca, cimrilik yapmasın bir kupada Tom Henning Ovrebo'ya versin.

Yoksa hala daha vermedimi Barca kupasını, bak yoksa kupasını alamadığı için üzülür orcar'a aday olur. Yılın takım katleden hakemi olarak bir bir başarıyı geçde olsa alır.
        aybettin tüm hakem camiasına ve ispanyaya yetecek kadar kupa var; alın hepsi sizin olsun, kendi iadenizle anca kapaklarını alacaksınız çünkü.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Atletico zor kurtuldu!

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda temsilcimiz Galatasaray ile eşleşen Atletico Madrid, Tenerife deplasmanından zor kurtuldu, ev sahibinin bir de penaltı kaçırdığı maçta Madrid ekibi evine 1 puanla döndü.

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Tenerife [1 - 1] Atletico Madrid
          3' [1 - 0] Nino
          21' [1 - 1] Jurado UEFA Avrupa Ligi 2. turunda temsilcimiz Galatasaray ile eşleşen Lille, La Liga'nın 15. haftasında Tenerife'ye konuk oldu.

Ligde ve Avrupa'da aldığı sonuçlarla taraftarını kahreden Atletico Madrid, bir an önce çıkış yakalamak ve Avrupa iddiasını sürdürmek için deplasmanda 3 puan hedefliyordu.

Ev sahibi ekip sahaya; Aragoneses, Juanlu ,Martínez, Sicilia, Bellvis, Alonso, Ricardo,Ngom Komé, Alfaro, Ayoze, Nino 11'i ile çıktı.

Galatasaray'ın rakibi ise sahada; Asenjo, Ujfalusi, Perea, Juanito, Domínguez, Assunção, Cléber Santana, Maxi Rodríguez, Jurado, Simão, Forlan 11'i ile yer aldı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi , Nino'nun 3. dakikada attığı golle skoru 1-0'a taşırken, 21'de sahneye çıkan Jurado skoru eşitledi.
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Riazor'dan çıt çıkmadı..

La Liga'da zirve yarışının gerisinde kalmak istemeyen Valencia, bu sezon iyi bir performans sergileyen Deportivo La Coruna'ya Estadio Riazor'da konuk oldu ve mücadele golsüz sona erdi: 0-0
            La Liga'da zirve yarışının gerisinde kalmak istemeyen Valencia, 15. haftanın kapanış maçında, bu sezon iyi bir performans sergileyen Deportivo La Coruna'ya Estadio Riazor'da konuk oldu.

Deportivo sahaya; Daniel Aranzubia, Manuel Pablo, Filipe Kasmirski, Alberto Lopo, Diego Colotto, Sergio, Antonio Tomas, Andres Guardado, Juan Valeron, Juan Rodriguez, Adrian 11'i ile çıktı.

Valencia ise sahada; Cesar Dominguez, Bruno Saltor Grau, Dealbert, Alexis Ruano Delgado, Miguel Brito, David Albelda, Ruben Baraja, Joaquin Rodriguez, Ever Banega, David Villa, Juan Mata 11'i ile yer aldı.

İlk yarıda rakip kalede daha etkili gözüken ve tehlikeler yaratan ekip olarak Deportivo göze çarparken, konuk Valencia ise yıldız golcüsü David Villa ile gole yaklaştı ancak çabalar skor tabelasını değiştirmeye yetmedi.

İkinci yarıda da Deportivo gol için bastırsa da aradığı golü bulamadı ve Deportivo ile Valencia arasındaki mücadele 0-0'lık eşitlikle bitti.

Deportivo bu beraberliğin ardından 15 maçta topladığı 27 puanla 6. sırada yer alırken, deplasmanlardaki 19. puanını alan konuk Valencia ise 15 maç sonunda 29 puana sahip oldu ve 4. basamakta kaldı.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aybettin tüm hakem camiasına ve ispanyaya yetecek kadar kupa var; alın hepsi sizin olsun, kendi iadenizle anca kapaklarını alacaksınız çünkü.
              Hayırdır? "Biz, siz" enteresan.

Biz Barcelona taraftarları; siz Real Madrid taraftarları oluyor galiba. Düşündürücü.

Halbuki ben İspanya liginde hiçbir takımı tutmam ve Avrupa maçlarını zevk, keyif almak için izleyen biriyim.

Eee. ne dememi bekliyorsun benden. Sen herkezi yenersin, bitanesin, canım aşkım, bütün kupalar bizim vs.. gibi.

Senin gibi "fanatizim" içeren mesajlarmı yazmamı bekliyorsun. O zaman boşuna bekliyorsun.

Senin fanatik bakışından sıyrılarak, real gözle bakarak diyorumki o kupada final Chelsea'nin hakkı idi. Adamlar resmen katledildiler.
              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• hoş_uşak, git arka sayfalardaki mesajları oku ondan sonra gel ne kadar ciddiye aldığımdan bahset.

Biz burada arkadaşlarla makara gırgır yapıyoruz genel olarak, kimse kimseyi aşağılamıyor sadece muhabbet dönüyor.

laf sokmak için bir başlık arıyorsan birsürü konu var git oralarda kendine eğlence bul.

yazdığının içeriği umrumda değil.
                Özkan SÜMER

Yorum

• @adem6167

Yazdığım yazı eğer umrunda olsa idi; bana böyle bir cevap yazmazdın.

Çünkü bu mesajı sakin ve rahat bir şekilde okuduğun zaman kötü bir niyet yada belirttiğin gibi "laf sokmak" amaçlı olmadığını anlarsın.

Eğer bu yazıyı direkt bu başlığa girip ani bir heyecanla okuyup bende bir cevap veriyim hissi ile okur isen. Bu yazı pek tabiki sana kötü gelir yada belirttiğin gibi "laf sokma" gibi gelir.

Bahsettiğin laf sokman ve eğlence aramak gibi ilginç kelimeler ne yazıkki benim lugatımda yazmaz.

Bu arada arka sayfaları bol bol okudum.

Bahsettiğim gibi ben real gözle Avrupa futbolunu takip ediyorum. Sen ise fanatik gözle takip ediyorsun, bu son derece normal.

Ve diyorumki benim fanatik gözle bu olaya bakmamı bekleme, real gözle bakarak finalin Chelsea'nin hakkı olduğunu söylüyorum.

Çünkü bazen fanatik gözle bakıldığı zaman bazı gerçekler gözükmez; yada insan o gerçekleri görmek istemez.

Bu arada bol bol makaralar. Aman dikkat, her şakanın altında bir gerçek yatar.

Yorum

• Messi: ''Sıra Arjantin'de..''

Barcelona'yla harika bir sezon geçiren ve 6 kupa kazanan Lionel Messi, yeni hedefinin Dünya Kupası olduğunu açıkladı..
                    (Ajansspor Dış Haberler Servisi)

FIFA Yılın futbolcusu ödülü için Zürih'de bulunan Lionel Messi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu..

Ödülü alması beklenen yıldızı oyuncu, "Burada üçüncü yıl üst üste bulunmak harika bir duygu, mükemmel bir yıl geçirdik ve doruğa çıktık" şeklinde sözlerine başladı.

Barcelona formasıyla bu yıl geçirdiği en unutulmaz hatırasının hangisi olduğu şeklindeki soruya genç yıldız, "Roma'da Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırdığımız an" yanıtını verdi. Fifa'nın Abu Dabi'de düzenlediği Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı övdü ve oradaki atmosferi 'çok ateşli' olarak değerlendirdi.

Arjantinli oyuncu bu performansı devam ettireceklerini ve 2010 yılında da bütün kupalara talip olduklarını belirtti.

Messi ödüle aday olarak gösterilen 3 Barçalı oyuncunun(Kendisi, Xavi ve İniesta) ezeli rakipleri Real Madrid'den vitrine çıkan Kaka ve Ronaldo'dan kısa olmasının ne gibi fark yarattığı şeklindeki soruya ise, "Barça uzun oyuncular da var, ama maç boyunca da durmadan koşan oyuncular da var. Futbolda boy yetenek kadar önemli değil" şeklinde yanıt verdi..

Barça'nın genç yıldızı kendisine öven Ronaldo'ya teşekkür ederken, Kaka ve CR9'un La Liga'ya heyecan getirdiğini söyledi. Barça'ya Ocak ayında transfer olması beklenen Robinho hakkında konuşmadı, Katalan ekibine gelirse 'hoşgeldin' diyeceğini söyledi.

Messi, "Barcelona'daki performansını ve başarılarını neden Arjantin Milli Takımı'nda tekrarlayamıyorsun?" şeklindeki bir soruyu ise, "Barcelona için ne yapıyorsam, Arjantin için de aynı şeyi yapmaya çalışıyorum. Eleme maçları zordu, ama Dünya Kupası çok farklı. Kulübümle yaşayabileceğim her türlü başarıyı tattım, şimdi sıra Arjantin'de" diye cevaplayarak sözlerin bitirdi.

Yorum

• Espanyol yenilgisi görevinden etti

İspanya La Liga takımlarından Almeria'da yönetim, Espanyol yenilgisinin ardından, teknik direktör Hugo Sanchez'in işine son verdi.

Almeria Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, La Liga'da dün Espanyol'a 2-0 yenilgiyle biten maçın ardından, Sanchez ile yollar ayrıldı.

Açıklamada, ''Kulüp başkanı Alfonso Garcia ve asbaşkan Ricardo Martinez, maçtan sonra teknik direktör ve antrenör ile 1 saat görüştü. Takımın durumu analiz edildikten sonra, Hugo Sanchez ve yardımcısı Sergio Egea görevden alındı'' ifadelerine yer verildi.

Teknik direktörlük görevini, 1 yıl önce Gonzalo Arconada'dan devralan eski Real Madrid ve Meksika Milli Takımı forvet oyuncusu Sanchez, ligde küme düşme hattının 1 puan yukarısında, 17. sırada bulunan takımının durumu nedeniyle uzun süredir baskı altındaydı.

Yorum

• barcelona nın posteri wallpaper şeklinde olan varmı ilk 11 olacak şekilde yanı maça çıkmadan önce çekildiği resim

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @adem6167

Yazdığım yazı eğer umrunda olsa idi; bana böyle bir cevap yazmazdın.

Çünkü bu mesajı sakin ve rahat bir şekilde okuduğun zaman kötü bir niyet yada belirttiğin gibi "laf sokmak" amaçlı olmadığını anlarsın.

Eğer bu yazıyı direkt bu başlığa girip ani bir heyecanla okuyup bende bir cevap veriyim hissi ile okur isen. Bu yazı pek tabiki sana kötü gelir yada belirttiğin gibi "laf sokma" gibi gelir.

Bahsettiğin laf sokman ve eğlence aramak gibi ilginç kelimeler ne yazıkki benim lugatımda yazmaz.

Bu arada arka sayfaları bol bol okudum.

Bahsettiğim gibi ben real gözle Avrupa futbolunu takip ediyorum. Sen ise fanatik gözle takip ediyorsun, bu son derece normal.

Ve diyorumki benim fanatik gözle bu olaya bakmamı bekleme, real gözle bakarak finalin Chelsea'nin hakkı olduğunu söylüyorum.

Çünkü bazen fanatik gözle bakıldığı zaman bazı gerçekler gözükmez; yada insan o gerçekleri görmek istemez.

Bu arada bol bol makaralar. Aman dikkat, her şakanın altında bir gerçek yatar.
                          Ben avrupa futbolunu takip etmem sadece barçayı takip ederim gelir burda muhabbetimi yapar yatarım aşağı, bilmem kaç sene önce öyle olmuş böyle olmuş durup bunu 2 saat tartışacak halim yok.

Bundan sonra varsa cevap hakkını da kullan daha da alıntı yapma.
                          Boş muhabbetler üzerinde tartışmaktan hoşlanmam pek.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Barcelonayı tebrik ederim..Şampiyonlar Ligini saymazsak diğer kupaları da almak zor iş helal olsun..

Higuain için ne söylesek az dünyanın en iyi forvetlerinden biri...
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• a.madrid kötü gidişe devam ediyor, mazisine yakışmayan bir yerde bir an önce toparlanmalılar...

Yorum

• Bugün Katalunya-Arjantin maçı mı vardı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim