Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki ben de olmam.
    Ama en azindan hazmedebiliyorsun ki, bunu dalga gecme vesilesi olarak kullanabiliyorsun.
    Ben olsaydim o saibeli galibiyetin adini agzima bile almazdim.
    Neyse, pek önemli seyler degil bunlar.
    Dün dündü, bugün de bugündür.
    Ben bu güne bakiyorum.
    Ben dogmadan önce kac kupa almissiniz, veya aritmetik hesaplarla bizimkine orani nedir hic ilgilendirmiyor beni.
    Zamaninda arap kabilelerinin cokluklariyla övünmeleri yetmeyip, mezardaki ölülerini bile saymaya baslamalari gibi bir sey benim icin.
    6 gol atmissiniz, tebrik ediyorum.
    Sampiyonluk yarisi hep böyle zevkli gecer insallah.
    Sen hatırlamazsın 2-3 sene evvel 4-1 yenip barcelona'yı şampiyon olmuştu Real Madrid. Zidane'lı dönemi hatırlamazsın, Figo'nun gelişini, Mijatoviç-Suker-Redondo-Hierro şeklindeki iskeleti de hatırlamazsın.. Onlar dündü..

Diğer konuya gelirsek ben o cevabı sana yazmadım, gırgır yapmaya devam edeceğini bildiğim için adem'den alıntı yaparak ona yazdım..

Burada İspanya tarihini konuşmanın lüzumu yok, bunun üzerinden insanlara istanbul takımı taraftarı, arap kabilesi üyesi vb gibi hitap etmeye hiç gerek yok.. Gerek var der isen birisi de kalkıp sana, Barcelona'yı, o bölgenin takımını destekleyen adamın gözümde Türkiye'den toprak isteyenleri destekleyen adamdan farkı yoktur deme hakkına sahip olur. Hiç hoş olmaz..

Kal sağlıcakla..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin de matematik zayıf anlaşıldı
      sayması zor olur diye başlarına numara koyarak yazdım.sonrada tersten doğru sayarak sağlamasını yaptım metin. evet, 6 kupa hemde 1 senede.Hatta 1 sene bile değil; tam 1 sene olduğunda bu sayının 10 olma ihtimali çok yüksek.

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1-La Liga şampiyonluğu
      2-Copa del Rey
      3-İspanya Süper Kupası
      4-Şampiyonlar Ligi
      5-UEFA Süper Kupası
      6-Kıtalar arası Şampiyonluk Kupası

Tarihte 1 yıl içinde böyle bir başarı yakalayan başka bir takım varmıdır acaba.
      Özkan SÜMER

Yorum

• sevilla dan 130 tl gitti ona yanarım ,

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sayması zor olur diye başlarına numara koyarak yazdım.sonrada tersten doğru sayarak sağlamasını yaptım metin. evet, 6 kupa hemde 1 senede.Hatta 1 sene bile değil; tam 1 sene olduğunda bu sayının 10 olma ihtimali çok yüksek.

Daha çok devam ederdi bu muhabbet ama keyfim kaçtı.. Bilahare bakıcaz senin çarene..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Sen hatırlamazsın 2-3 sene evvel 4-1 yenip barcelona'yı şampiyon olmuştu Real Madrid. Zidane'lı dönemi hatırlamazsın, Figo'nun gelişini, Mijatoviç-Suker-Redondo-Hierro şeklindeki iskeleti de hatırlamazsın.. Onlar dündü..

Diğer konuya gelirsek ben o cevabı sana yazmadım, gırgır yapmaya devam edeceğini bildiğim için adem'den alıntı yaparak ona yazdım..

Burada İspanya tarihini konuşmanın lüzumu yok, bunun üzerinden insanlara istanbul takımı taraftarı, arap kabilesi üyesi vb gibi hitap etmeye hiç gerek yok.. Gerek var der isen birisi de kalkıp sana, Barcelona'yı, o bölgenin takımını destekleyen adamın gözümde Türkiye'den toprak isteyenleri destekleyen adamdan farkı yoktur deme hakkına sahip olur. Hiç hoş olmaz..

Kal sağlıcakla..
            Ben Redondo, Hierro'lu kadroyu hatirliyorum. Ona da lafimiz yok. Kimsenin Real Madrid'i tutmasina lafim da yok olamaz zaten. Benim demek istedigim sadece o mac üzerinden yorum yapilmasiydi. Sanirim yanlis anlasildim, özür dilerim. Hic bir R.Madrid taraftarina Istanbul takimi taraftari , arap kabilesi gibi yakistirmam da yok zaten.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Redondo, Hierro'lu kadroyu hatirliyorum. Ona da lafimiz yok. Kimsenin Real Madrid'i tutmasina lafim da yok olamaz zaten. Benim demek istedigim sadece o mac üzerinden yorum yapilmasiydi. Sanirim yanlis anlasildim, özür dilerim. Hic bir R.Madrid taraftarina Istanbul takimi taraftari , arap kabilesi gibi yakistirmam da yok zaten.
              Canın sağolsun kardeşim, ortak paydamız belli Trabzonspor.. Problem yok.

Yorum

O stadın skorboard u 6'ya alışkındır yeri farklı olsa da.

Çok yaşa e mi Adem

Yorum

• evet evet hemde çok iyi alışkındır

Yorum

• Barcalılar aldıkları son 3 kupayı Ovrebo ya borçlu olduklarının farkındalardır umarım...

Yorum

Valla bu gözler 6 kupaya da 6 ikiye de canlı olarak şahit oldu; fi tarihini pek iyi bilmediğim için sana yardımcı olamayacağım.
                      Trabzonsporun da şampiyonluklarını görmedin sanırım.En büyük son şampiyon Beşiktaş o zaman...

Yorum

• Ovrebo dediğin şu kel hakem galiba; o mu çalıştırdı takımı son zamanlarda nasıl borçlulukmuş o?

Ayrıca büyüklükten bahsetmedim hiç de senin zorunu anlayamadım ben fincher.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Futbolcuysa futbolcu.

Futbolsa futbol.

Kupaysa kupa.(7-8 ayda 6 tane. )

Altyapıysa altyapı.

Yorum

• Bizim apartmandaki bayanlar bile Barça maçlarını izler oldular
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Adamım Granero giriyor..
                              Çok farklı bir oyun stili var. Çok beğeniyorum.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok farklı bir oyun stili var. Çok beğeniyorum.
                                Kaka elinden tutarsa bir şeyler olacak gibi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim