Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pellegrini'nin kutusunda ne hissettiğine bakarım ben.
    ççç
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gecmis Olsun Ronaldo...
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pellegrini'nin kutusunda ne hissettiğine bakarım ben.
        ççç
        Ben memnun olduğuma göre büyük çoğunluk memnundur
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Beni ilgilendiren Pellegrini'nin bu duruma bakış açısı ve nasıl değerlendireceği.

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

Beni ilgilendiren Pellegrini'nin bu duruma bakış açısı ve nasıl değerlendireceği.
            Okkalı bi küfür etmiştir ne yapsın
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Portekiz'in hocasına mı?

“Ben basit bir '
              Eduardo Galeano

Yorum

Portekiz'in hocasına mı?
                Ona, Ronaldo'nun milliyetçiliğine, Ronaldo'nun sakatlandığı ilk pozisyona, Barcelona'nın iyi durumuna..

Yorum

• ronaldoya geçmiş dlsun kırmızı forma ve 7 numara yakışıyordu.
                  japonlara gelince inamoto vardı hollandada oynayan honda iyi eleman birde efsane nakata vardı.
                  öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                  MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                  BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ronaldoya geçmiş dlsun kırmızı forma ve 7 numara yakışıyordu.
                    japonlara gelince inamoto vardı hollandada oynayan honda iyi eleman birde efsane nakata vardı.
                    Ronaldo kendisine beyaz formayı yakıştırmış ki isteyerek Real e geldi....
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Hic üzülmedim nedense Ronaldo'nun sakatligina.
                      Ayrica milliyetci adamlarin hepsinin karakterli oldugunu da ögrenmis olduk.
                      Yok Almanya'da yasamasaydim belki inanirdim ama , neyse...
                      Sakatligi icin kimsenin üzülmesine gerek yok.
                      Ronaldo bu yetenekle müzik piyasasinda bayagi is yapar.

En güncel videolar, haber videoları, gündem haberleri ve diğer tüm kategorilere ait videoları NTV Video Galeri’den full hd olarak izleyebilirsiniz.
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• inşallah uzun sürmez sakatlığı, onca hafta en tepede çekilmez yoksa alttan birilerinin zorlaması lazım.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inşallah uzun sürmez sakatlığı, onca hafta en tepede çekilmez yoksa alttan birilerinin zorlaması lazım.
                          Barcelonalıların daha sıkı takip ettiği doğru Ronaldo'yu gerek futbol hayatı olsun gerek özel hayatı

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Barcelonalıların daha sıkı takip ettiği doğru Ronaldo'yu gerek futbol hayatı olsun gerek özel hayatı
                            Evet hepimiz icten ice Ronaldo hayraniyiz, zaten milli maclarini da kacirmam. Elimde olsa da antremanlara gitsem bi imza settirsem diye düsünmüyor da degilim yani. Bu baslikta gün gectikce yeni seyler ögreniyorum. Bir futbolcunun yaptigi reklam kampanyasinin özel hayati oldugu gibi. Ne olur mahrum etmeyin bizi bu bilgilerden.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Ronaldo çabuk dönmeli yoksa...
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ronaldo çabuk dönmeli yoksa...
                                fatih madrid ronaldoya mahkum bir takım mı sende bilmezmiş gibi konuşuyorsun. bence ronaldo kadar etkili bir guti , kaka var . ronaldo geç dönsede madrid fazla etkilenmez diye düşünüyorum. sevillia maçını örnek göstermeye kalkarsanız. sevillianın ilk kez yaptığı şey değil madridden puan almak.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim