Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hani bize İspanya'nın Fbsi yakıştırması yapıyorlarya Metin görüldüğü üzere tam tersi durum var ortada.İki gündür objektif yoruma rastlamadım.Halbuki geçen sene Barça'nın şampiyonluğu hakettiğini söyleyen bizdik onlar bu erdemi nedense gösteremiyorlar.
    İlk önce şamp. olunda ondan sonra karar veririz hakettinzmi haketmedinizmi.Siz dereyi görmeden çalılıkların arasında balık tutmaya çalışıyorsunuz.

Görende diyecekki hakemle aldık maçı.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk önce şamp. olunda ondan sonra karar veririz hakettinzmi haketmedinizmi.Siz dereyi görmeden çalılıkların arasında balık tutmaya çalışıyorsunuz.
      Adem bir daha oku.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ligtvnin Bu haberide Herşeyi Anlatıyordu.
        Real Madrid'in müthiş oyunuyla başladı. Yüksek pas yüzdesiyle ünlü rakiplerinin pas yollarını iyi kilitleyen eflatun beyazlılar, ilk yarıda bir çok önemli fırsat yakaladı. İlk devrede rakibine ayak uydurmakta zorlanan Barcelona, El Clasico'da ilk perdeyi 0-0'lık eşitlikle kapattı.

Sezon başında orijinal formasına girdiğim idddaa için çok umutluyum seneye formaya vereceğimiz para kombineye gidecek
        farkımız işte burda siz müthiş oynuyorsunuz 1-0 yeniliyorsunuz biz müthiş oynayınca 6 atıyoruz
        TRABZONSPOR

Yorum

• Adamlar muhalefet olmaya kilitlenmiş mesajlari okumaylerkiççç
          ççç

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            farkımız işte burda siz müthiş oynuyorsunuz 1-0 yeniliyorsunuz biz müthiş oynayınca 6 atıyoruz
            Real madridinde süper ötesi oynadıgı zamanlar olmuş canım(8-2)

Yorum

Adem bir daha oku.
              Gerek yok Fatih, hakkımızla kazandık haklıyız, tebrik edilmesi gereken takım 30 dakika 10 kişiyle oynayan Barça'dır.Yok iyi oynadık ama kazanamadık gibi avuntu kokan replikler bizim anadolu takımlarının futbolcularına has demeçlerdir.
              Özkan SÜMER

Yorum

Real madridinde süper ötesi oynadıgı zamanlar olmuş canım(8-2)
                olmuştur muhakkak ama ben görmedim malesef franco zamanında yaşamıyordum
                TRABZONSPOR

Yorum

Gerek yok Fatih, hakkımızla kazandık haklıyız, tebrik edilmesi gereken takım 30 dakika 10 kişiyle oynayan Barça'dır.Yok iyi oynadık ama kazanamadık gibi avuntu kokan replikler bizim anadolu takımlarının futbolcularına has demeçlerdir.
                  Tebrik mi bekliyorsunuz bir de.
                  Bordomavi.net

Yorum

olmuştur muhakkak ama ben görmedim malesef franco zamanında yaşamıyordum
                    Görmediğin şampiyonluklarla övünme ozaman

Yorum

• burda bazı arkadaşlar 1935 yılındaki mağlubiyetimizi "biz görmedik" falan diyerek geçiştirmeye çalışıyor sanırım. arkadaşlar sizin yaptığınız ayıptır, günahtır. o günleri yaşamadık ki hep beraber? maçtan sonra 1935'in o puslu gününde omuz omuza verip ağlamadık mı? ah o 1935 yılında aldğımız 8-2'lik mağlubiyet. insanın kanını donduruyor...
                      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Tebrik mi bekliyorsunuz bir de.
                        Tebriğe gerek yok, yenildik eziğiz demeniz yeterli.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          burda bazı arkadaşlar 1935 yılındaki mağlubiyetimizi "biz görmedik" falan diyerek geçiştirmeye çalışıyor sanırım. arkadaşlar sizin yaptığınız ayıptır, günahtır. o günleri yaşamadık ki hep beraber? maçtan sonra 1935'in o puslu gününde omuz omuza verip ağlamadık mı? ah o 1935 yılında aldğımız 8-2'lik mağlubiyet. insanın kanını donduruyor...
                          Dediğim gibi ben ve binlerce insan şampiyonluklarımızıda görmediler ne yapıcaz şimdi

Yorum

Tebriğe gerek yok, yenildik eziğiz demeniz yeterli.
                            Onu da çok beklersiniz Adem.
                            Bordomavi.net

Yorum

Görmediğin şampiyonluklarla övünme ozaman
                              Benim bahsettigim real madrid in başarılıları degil övündügün o skorun nasıl alındıgıdır yoksa onun dışında muhakkak yendiginiz oldu ona sözümüz yok bilmem anlatabildim mi
                              TRABZONSPOR

Yorum

Benim bahsettigim real madrid in başarılıları degil övündügün o skorun nasıl alındıgıdır yoksa onun dışında muhakkak yendiginiz oldu ona sözümüz yok bilmem anlatabildim mi
                                Başarılarndan bahsetmeye kalkma sayfa atlamayalım
                                Ben hala anlamadım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim