Hani bize İspanya'nın Fbsi yakıştırması yapıyorlarya Metin görüldüğü üzere tam tersi durum var ortada.İki gündür objektif yoruma rastlamadım.Halbuki geçen sene Barça'nın şampiyonluğu hakettiğini söyleyen bizdik onlar bu erdemi nedense gösteremiyorlar.
İlk önce şamp. olunda ondan sonra karar veririz hakettinzmi haketmedinizmi.Siz dereyi görmeden çalılıkların arasında balık tutmaya çalışıyorsunuz.
Ligtvnin Bu haberide Herşeyi Anlatıyordu. Real Madrid'in müthiş oyunuyla başladı. Yüksek pas yüzdesiyle ünlü rakiplerinin pas yollarını iyi kilitleyen eflatun beyazlılar, ilk yarıda bir çok önemli fırsat yakaladı. İlk devrede rakibine ayak uydurmakta zorlanan Barcelona, El Clasico'da ilk perdeyi 0-0'lık eşitlikle kapattı.
Sezon başında orijinal formasına girdiğim idddaa için çok umutluyum seneye formaya vereceğimiz para kombineye gidecek
farkımız işte burda siz müthiş oynuyorsunuz 1-0 yeniliyorsunuz biz müthiş oynayınca 6 atıyoruz
Gerek yok Fatih, hakkımızla kazandık haklıyız, tebrik edilmesi gereken takım 30 dakika 10 kişiyle oynayan Barça'dır.Yok iyi oynadık ama kazanamadık gibi avuntu kokan replikler bizim anadolu takımlarının futbolcularına has demeçlerdir.
Gerek yok Fatih, hakkımızla kazandık haklıyız, tebrik edilmesi gereken takım 30 dakika 10 kişiyle oynayan Barça'dır.Yok iyi oynadık ama kazanamadık gibi avuntu kokan replikler bizim anadolu takımlarının futbolcularına has demeçlerdir.
burda bazı arkadaşlar 1935 yılındaki mağlubiyetimizi "biz görmedik" falan diyerek geçiştirmeye çalışıyor sanırım. arkadaşlar sizin yaptığınız ayıptır, günahtır. o günleri yaşamadık ki hep beraber? maçtan sonra 1935'in o puslu gününde omuz omuza verip ağlamadık mı? ah o 1935 yılında aldğımız 8-2'lik mağlubiyet. insanın kanını donduruyor...
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
burda bazı arkadaşlar 1935 yılındaki mağlubiyetimizi "biz görmedik" falan diyerek geçiştirmeye çalışıyor sanırım. arkadaşlar sizin yaptığınız ayıptır, günahtır. o günleri yaşamadık ki hep beraber? maçtan sonra 1935'in o puslu gününde omuz omuza verip ağlamadık mı? ah o 1935 yılında aldğımız 8-2'lik mağlubiyet. insanın kanını donduruyor...
Dediğim gibi ben ve binlerce insan şampiyonluklarımızıda görmediler ne yapıcaz şimdi
Benim bahsettigim real madrid in başarılıları degil övündügün o skorun nasıl alındıgıdır yoksa onun dışında muhakkak yendiginiz oldu ona sözümüz yok bilmem anlatabildim mi
Benim bahsettigim real madrid in başarılıları degil övündügün o skorun nasıl alındıgıdır yoksa onun dışında muhakkak yendiginiz oldu ona sözümüz yok bilmem anlatabildim mi
Başarılarndan bahsetmeye kalkma sayfa atlamayalım
Ben hala anlamadım
Yorum