Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Henry, İbra, Casillas, Xavi, Ronaldo

En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 28.12.2009, 14:10.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu Lassana Diarranın yerine Gerrard ı almak lazım..Yoksa kahrımdan ölücem..Bu kadar top kaybeden başka biri daha yok..Bir de sağ kanata transfer lazım Ramos u çok yoruyoruz..Robben i niye gönderdiysek..
      Gerrard'ın Totti gibi olacağına adım gibi eminim. Liverpool'dan ayrılamayacak. O bir Ronaldo ya da Kaka gibi değil. O bir Totti benim gözümde. Liverpool'un kalbi
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerrard'ın Totti gibi olacağına adım gibi eminim. Liverpool'dan ayrılamayacak. O bir Ronaldo ya da Kaka gibi değil. O bir Totti benim gözümde. Liverpool'un kalbi
        Bizimki de bir umut işte İlhan..Adam doğuştan Liverpool lu..

Yorum

• İnanılmaz bir adam. Tıpki Kaka gibi.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gerrard ve Everton forması,o da güzelmiş

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aslında bunu vasat takımlarla da yapıp kendisini kanıtlamak isteyebilir. Meselâ Real Madrid'e gidip birkaç kupa alsa ne büyük hoca olduğunu kanıtlar.
              günü kurtarmak adına güzel espri ama matematiksel açıdan daha komik
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• barca...buyuk takım ılk 18 de 10 tane topcu altyapıdan..devasa birşey bu..zten bunu yapanlr basarılı oluyor

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında bunu vasat takımlarla da yapıp kendisini kanıtlamak isteyebilir. Meselâ Real Madrid'e gidip birkaç kupa alsa ne büyük hoca olduğunu kanıtlar.

Ben bunu nasıl yeni gördüm, hayret Harikasın Özkan

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    günü kurtarmak adına güzel espri ama matematiksel açıdan daha komik
                    Bütün kupaların sayısına bir baksalar kimin ne olduğu kabak gibi çıkacaktır ortaya..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bütün kupaların sayısına bir baksalar kimin ne olduğu kabak gibi çıkacaktır ortaya..
                      Hugo Broos geldi aklıma da neyse gerek yok şimdi, onun bir sözü vardı atasözü tadında
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İspanyada tuttuğum takım Bilbao başarılı olmasını isterim..Şampiyonluk olayına gelince bence şanslar eşit sonuna kadar iki takım kapışacaktır..Higuain'i izlemek keyif verici
                        En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 00:31.
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İspanyada tuttuğum takım Bilbao başarılı olmasını isterim..Şampiyonluk olayına gelince bence şanslar eşit sonuna kadar iki takım kapışacaktır..Higuain'i izlemek keyif verici
                          Higuain ne öyle ya..At önüne yazsın..Yeter ki at..

Yorum

• Santos a ne diyon Metin abi..

Yorum

• david Luiz i tercihederim
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Resimdeki rahmetli abimizin ismi Agustin Arana ya da Bilbao'luların ona verdiği ad olan "Bata". 7 sezon forvet mevkisinde formasını giydiği Athletic Bilbao'da harika sezonlar geçirmiş ve 1930-31 senesinde La Liga gol krallığını elde etmiş. Bu abimiz ile ilgili enteresan bir bilgi . La Liga tarihinin en farklı skorlu maçı olan Athletic-Barcelona (12-1) maçında Bilbaonun attığı 12 golün 7 sini atarak lig tarihinde Barcelona'ya bir maçta en fazla gol atan oyuncu olmuştur..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim