Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1935 yılındaki maçı hiç unutmuyorum, hava soğuktu, günlerden cumartesi idi, ne günlerdi be... o yenilgimizi hala bir acı olarak hatıralarımda yer alır..
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1935 yılındaki maçı hiç unutmuyorum, hava soğuktu, günlerden cumartesi idi, ne günlerdi be... o yenilgimizi hala bir acı olarak hatıralarımda yer alır..
      İlk yarısı 1-1 biten maç.

İkinci yarı 10 gol ve hepsi Real'li oyunculardan.

İlham geldi herhalde.

Yorum

1935 yılındaki maçı hiç unutmuyorum, hava soğuktu, günlerden cumartesi idi, ne günlerdi be... o yenilgimizi hala bir acı olarak hatıralarımda yer alır..
        Hiç sorma ya, tam maç başlayacaktıki radyoya şifre girdi ama iyiki de girmiş o hezimeti dinlememiş olduk bu sayede.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hiç sorma ya, tam maç başlayacaktıki radyoya şifre girdi ama iyiki de girmiş o hezimeti dinlememiş olduk bu sayede.
          o gün uyuyamamıştım şimdi burda konusu geçince o günlere döndüm... kaç yıl geçmiş üzerinden bilemedim ama acı hatıralar aktive oldu tekrar. o yediğimiz gollerin eve gelip tekrar izleyince hd yayın yapan lcd televizyonumdan garip oluştum. erman hoca hakemi kötü bulmuştu allahtan da bir nebze olsun rahatlamıştım. çok acı günlerdi çok... 1935 yılı kabusu benim peşimi hiç bırakmadı... allah kimseye yaşatmasın, ne diyeyim...
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• A.Madrid'in kazanması iyi oldu, bulundukları durum geçmişlerine hiç yakışmıyor...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün akşam konvoy yaptık Fatih sabahlara kadar içtik.ççç
              İnanırım.
              Bordomavi.net

Yorum

• 61. galibiyet için 61 kere ayağına sağlık..

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• maçı malesef izleyemedim misafirlikteydim ve uydunun gazabına ugradım sonradan izledim tekrarını.zaten barcelona lı arkadaşlarım söylnemesi gerekenleri söylemişlerneyse 2. maçı ne olursa olsun izleyecegimibrahimoviç in golü için söylenecek bir şey yok teşekkürler barça
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Moralim bozulunca buraya giriyorum sağolsun Barça sayesinde tekrar düzeliyor
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Gerçeklikten uzak barcalı yorumlarına güldüm
                      Bugün hürriyet'te okuduğum ve kimin yazdığını hatırlamadığım cümle herşeyi özetliyor : "Barça için tek olumlu şey 3 puandı, Real Madrid için ise futbol.."
                      Bu kadar net

3 puan gitmiş olabilir ama Real Madrid'in şampiyon olacağını gördüm ben maçtan sonra, Barçalılar sevinedursun
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• yakında madridlilere dünya avunma ödülü verilecekmiş, blatter açıkladı

bir de promosyon niyetine ibra imzalı biberon seti

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçeklikten uzak barcalı yorumlarına güldüm
                          Bugün hürriyet'te okuduğum ve kimin yazdığını hatırlamadığım cümle herşeyi özetliyor : "Barça için tek olumlu şey 3 puandı, Real Madrid için ise futbol.."
                          Bu kadar net

3 puan gitmiş olabilir ama Real Madrid'in şampiyon olacağını gördüm ben maçtan sonra, Barçalılar sevinedursun
                          Bende her fener maçından önce fenere 5 attığımızı görüyorum, tabi rüyamda.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerçeklikten uzak barcalı yorumlarına güldüm
                            Bu kadar net

Hani bize İspanya'nın Fbsi yakıştırması yapıyorlarya Metin görüldüğü üzere tam tersi durum var ortada.İki gündür objektif yoruma rastlamadım.Halbuki geçen sene Barça'nın şampiyonluğu hakettiğini söyleyen bizdik onlar bu erdemi nedense gösteremiyorlar.
                            Bordomavi.net

Yorum

yakında madridlilere dünya avunma ödülü verilecekmiş, blatter açıkladı

bir de promosyon niyetine ibra imzalı biberon seti
                              Eee bu çok iyimiş

'Dünya Avunma Ödülü'
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ligtvnin Bu haberide Herşeyi Anlatıyordu.
                                Real Madrid'in müthiş oyunuyla başladı. Yüksek pas yüzdesiyle ünlü rakiplerinin pas yollarını iyi kilitleyen eflatun beyazlılar, ilk yarıda bir çok önemli fırsat yakaladı. İlk devrede rakibine ayak uydurmakta zorlanan Barcelona, El Clasico'da ilk perdeyi 0-0'lık eşitlikle kapattı.

Sezon başında orijinal formasına girdiğim idddaa için çok umutluyum seneye formaya vereceğimiz para kombineye gidecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim