İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
o zaman şöyle bir sonuç çıkıyor; 1935 yılında real madrid bizi yendiği için, ve karadenizspor bu hafta galip geldiği için, dün yağmur yağmadığı, halamın oğlunun düğünü olduğu için, fırıncı temel'in ekmeği iyi piştiği, meydanda ayşe 3 tur attığı, boluspor için amca dua ettiğinden en iyi takım real madrid oluyor bu mudur?
ahaha
yani barça ne kadar galip gelse, ne kadar futbolu futbol olarak oynasa, ne kadar kendi değerlerini yaratsa da bir önemi yok, aslolan franco'nun madrid'inin taaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmişten gelen başarılarıdır
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Çetin ve Adem Allah iyiliğinizi versin
Dünden beri yazdıklarınızı okudum da bir çırpıda şu an yazarken bile gülüyorum
1935 yılı muhabbeti süper
Ayrıca Fatih kardeşim, objektif yorum okuyamadığını söylemişsin de.En azından benim mesajıma tekrar bakmanı tavsiye ederim.Ortada geçen oyunu kaliteli ayağımızla kazandığımızı yazmıştım.Sindirmesi zor biliyorum lakin alışkanlık yaptı sizde bu.Geçen sene 2-0'lık maçtan sonra Barnebau'da görüşürüz diyen sizlere Barnebau'daki maçın sonucunu yazmıyorum
Bu sene de aynı nakarat
Yorum
-
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmişten gelen başarılar.
UEFA Şampiyonlar Ligi: 15
La Liga: 31
Kıtalararası Kupa: 3
UEFA Kupası: 3
İspanya Kral Kupası:18
İspanya Süper Kupası: 8
Ayrıca EL CLASİCO TARİHİNİ HATIRLATMAKTA FAYDA VAR
Real Madrid :68
Antibarça:61
8 SENE Nou campta kazansanız geçiyorsunuz bizi
dünkü takımının taraftarları bizimle dalga geçiyor
ççççççççççççEn son Ömer Kaya tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 00:29.
Yorum
-
Maçtan sonra fazla Realli dolaşmadıgı için ben cevapliyorumİlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradaki Real Madridliler'e samimi olarak soruyorum. Gerçekten merak ettiğimden. Çünkü ben düşündüm ve bir sebep bulamadım.
Arkadaşlar Real Madrid'in size sempatik gelen yönü nedir?
Herkesin sevdiği, örnek aldığı,Mahalle maçlarında gol atınca ismini bağırdıgı futbolcu vardır
Ben ZİDANE ile büyüdüm
Juventusta fazla izleme şansım olmuyordu Reale Transferinden sonra daha sık izlemeye başladım.Çok seviyordum zidanı futbolu bir başka oynuyordu
Attıgı o ince paslar Haladaha Akımda
Ogün bugün Real madrid Fanatiğiyim 
Yeterli değilmi?
Renkleri Bordo mavi olmak zorundamı?
ççç
Yorum
-
Son günlerde okuduğum en güzel mesajdı.İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarkımız işte burda siz müthiş oynuyorsunuz 1-0 yeniliyorsunuz biz müthiş oynayınca 6 atıyoruz

Tebrikler Mehmet.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Kimsenin sevgisine sempatisine karışacak halim yok tabi ki ama bence hiç yeterli değil.İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan sonra fazla Realli dolaşmadıgı için ben cevapliyorum
Herkesin sevdiği, örnek aldığı,Mahalle maçlarında gol atınca ismini bağırdıgı futbolcu vardır
Ben ZİDANE ile büyüdüm
Juventusta fazla izleme şansım olmuyordu Reale Transferinden sonra daha sık izlemeye başladım.Çok seviyordum zidanı futbolu bir başka oynuyordu
Attıgı o ince paslar Haladaha Akımda
Ogün bugün Real madrid Fanatiğiyim 
Yeterli değilmi?
Renkleri Bordo mavi olmak zorundamı?
ççç
Gerçi zaten yeterli bir sebep çıkacağını da beklemiyordum.
Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
Yok sanki biri müslüman takımıİlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin sevgisine sempatisine karışacak halim yok tabi ki ama bence hiç yeterli değil.
Gerçi zaten yeterli bir sebep çıkacağını da beklemiyordum.
ççç
Ne bekliyordun
Yorum
-
Beklemiyordum dedim ya...İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok sanki biri müslüman takımı
ççç
Ne bekliyordun
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeklemiyordum dedim ya...

Neyse iyi geceler
En son Ömer Kaya tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 01:14.
Yorum
-
Sana bir sır vereyim Ömer. Biz adminler düzenleme yapılan mesajların ilk hallerini de görebiliyoruz.İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neyse iyi geceler

Öncelikle Barça'nın mazisini ve duruşunu seviyorum. Bu duruşu İstanbul'a karşı olan konumumuza benzetiyorum.
İkincisi renklerinden dolayı sempati duyuyorum.
Üçüncüsü de ilk izlediğim şöhretli takım olması hasebiyle seviyorum. Trabzon'da izlemiştim 8 yaşımdayken.
E bu kadar da yeter da. Bir futbolcudan dolayı sevmekten daha iyidir.
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
Ortada geçen maçı usta ayakları ile almışlar usta, bizim dediğimiz "futbolu biz oynadık" lafı ise Anadolu takımlarına has bir ifadeymişİlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani bize İspanya'nın Fbsi yakıştırması yapıyorlarya Metin görüldüğü üzere tam tersi durum var ortada.İki gündür objektif yoruma rastlamadım.Halbuki geçen sene Barça'nın şampiyonluğu hakettiğini söyleyen bizdik onlar bu erdemi nedense gösteremiyorlar.
Anadolu takımı da oluyoruz, fb benzeri de oluyoruz..
Tek tespitim şudur, maçın ilk yarısı o kadar korkuttu ki bu 3 atarız 5 takarız şeklinde uçan arkadaşları, makara yaparak unutmaya çalışıyorlar
Sezon uzun yazarız burada usta ayakları bol bol
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum