Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    farkımız işte burda siz müthiş oynuyorsunuz 1-0 yeniliyorsunuz biz müthiş oynayınca 6 atıyoruz
    ççç ççç ççç

Yorum

• o zaman şöyle bir sonuç çıkıyor; 1935 yılında real madrid bizi yendiği için, ve karadenizspor bu hafta galip geldiği için, dün yağmur yağmadığı, halamın oğlunun düğünü olduğu için, fırıncı temel'in ekmeği iyi piştiği, meydanda ayşe 3 tur attığı, boluspor için amca dua ettiğinden en iyi takım real madrid oluyor bu mudur?

ahaha

yani barça ne kadar galip gelse, ne kadar futbolu futbol olarak oynasa, ne kadar kendi değerlerini yaratsa da bir önemi yok, aslolan franco'nun madrid'inin taaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmişten gelen başarılarıdır
      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Çetin ve Adem Allah iyiliğinizi versin

Dünden beri yazdıklarınızı okudum da bir çırpıda şu an yazarken bile gülüyorum

1935 yılı muhabbeti süper

Ayrıca Fatih kardeşim, objektif yorum okuyamadığını söylemişsin de.En azından benim mesajıma tekrar bakmanı tavsiye ederim.Ortada geçen oyunu kaliteli ayağımızla kazandığımızı yazmıştım.Sindirmesi zor biliyorum lakin alışkanlık yaptı sizde bu.Geçen sene 2-0'lık maçtan sonra Barnebau'da görüşürüz diyen sizlere Barnebau'daki maçın sonucunu yazmıyorum Bu sene de aynı nakarat

Yorum

• Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmişten gelen başarılar.

UEFA Şampiyonlar Ligi: 15
          La Liga: 31
          Kıtalararası Kupa: 3
          UEFA Kupası: 3
          İspanya Kral Kupası:18
          İspanya Süper Kupası: 8
          Ayrıca EL CLASİCO TARİHİNİ HATIRLATMAKTA FAYDA VAR
          Real Madrid :68
          Antibarça:61

8 SENE Nou campta kazansanız geçiyorsunuz bizi

dünkü takımının taraftarları bizimle dalga geçiyor
          çççççççççççç
          En son Ömer Kaya tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 00:29.

Yorum

• ççççççççççççççç
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Buradaki Real Madridliler'e samimi olarak soruyorum. Gerçekten merak ettiğimden. Çünkü ben düşündüm ve bir sebep bulamadım.

Arkadaşlar Real Madrid'in size sempatik gelen yönü nedir?

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buradaki Real Madridliler'e samimi olarak soruyorum. Gerçekten merak ettiğimden. Çünkü ben düşündüm ve bir sebep bulamadım.

Arkadaşlar Real Madrid'in size sempatik gelen yönü nedir?
                Maçtan sonra fazla Realli dolaşmadıgı için ben cevapliyorum

Herkesin sevdiği, örnek aldığı,Mahalle maçlarında gol atınca ismini bağırdıgı futbolcu vardır
                Ben ZİDANE ile büyüdümJuventusta fazla izleme şansım olmuyordu Reale Transferinden sonra daha sık izlemeye başladım.Çok seviyordum zidanı futbolu bir başka oynuyorduAttıgı o ince paslar Haladaha AkımdaOgün bugün Real madrid Fanatiğiyim
                Yeterli değilmi?
                Renkleri Bordo mavi olmak zorundamı?
                ççç

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  farkımız işte burda siz müthiş oynuyorsunuz 1-0 yeniliyorsunuz biz müthiş oynayınca 6 atıyoruz
                  Son günlerde okuduğum en güzel mesajdı.

Tebrikler Mehmet.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçtan sonra fazla Realli dolaşmadıgı için ben cevapliyorum

Herkesin sevdiği, örnek aldığı,Mahalle maçlarında gol atınca ismini bağırdıgı futbolcu vardır
                    Ben ZİDANE ile büyüdümJuventusta fazla izleme şansım olmuyordu Reale Transferinden sonra daha sık izlemeye başladım.Çok seviyordum zidanı futbolu bir başka oynuyorduAttıgı o ince paslar Haladaha AkımdaOgün bugün Real madrid Fanatiğiyim
                    Yeterli değilmi?
                    Renkleri Bordo mavi olmak zorundamı?
                    ççç
                    Kimsenin sevgisine sempatisine karışacak halim yok tabi ki ama bence hiç yeterli değil.

Gerçi zaten yeterli bir sebep çıkacağını da beklemiyordum.

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Kimsenin sevgisine sempatisine karışacak halim yok tabi ki ama bence hiç yeterli değil.

Gerçi zaten yeterli bir sebep çıkacağını da beklemiyordum.
                      Yok sanki biri müslüman takımı
                      ççç
                      Ne bekliyordun

Yorum

Yok sanki biri müslüman takımı
                        ççç
                        Ne bekliyordun
                        Beklemiyordum dedim ya...

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Beklemiyordum dedim ya...

Neyse iyi geceler
                          En son Ömer Kaya tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 01:14.

Yorum

Neyse iyi geceler
                            Sana bir sır vereyim Ömer. Biz adminler düzenleme yapılan mesajların ilk hallerini de görebiliyoruz.

Öncelikle Barça'nın mazisini ve duruşunu seviyorum. Bu duruşu İstanbul'a karşı olan konumumuza benzetiyorum.

İkincisi renklerinden dolayı sempati duyuyorum.

Üçüncüsü de ilk izlediğim şöhretli takım olması hasebiyle seviyorum. Trabzon'da izlemiştim 8 yaşımdayken.

E bu kadar da yeter da. Bir futbolcudan dolayı sevmekten daha iyidir.

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hani bize İspanya'nın Fbsi yakıştırması yapıyorlarya Metin görüldüğü üzere tam tersi durum var ortada.İki gündür objektif yoruma rastlamadım.Halbuki geçen sene Barça'nın şampiyonluğu hakettiğini söyleyen bizdik onlar bu erdemi nedense gösteremiyorlar.
                              Ortada geçen maçı usta ayakları ile almışlar usta, bizim dediğimiz "futbolu biz oynadık" lafı ise Anadolu takımlarına has bir ifadeymiş

Anadolu takımı da oluyoruz, fb benzeri de oluyoruz..

Tek tespitim şudur, maçın ilk yarısı o kadar korkuttu ki bu 3 atarız 5 takarız şeklinde uçan arkadaşları, makara yaparak unutmaya çalışıyorlar

Sezon uzun yazarız burada usta ayakları bol bol
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Amma uzadı Barca-Real muhabbeti
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim