Cok ballilar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Zlatan ve Messi'nin golleriyle 2-0 kazanıp sezona iyi bir giriş yapmış olduk..
O tutanın cahilliğinden kaynaklanan bir problem..İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Not: Katalanlara ve onlarin üzerinden Barcelona'lilar ayrilikci gözüyle bakildigi ve bazilari tarafindan Pkk ile esdeger tutuldugu icin böyle bir haberi ekledim.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İyide verdiğin haber bunu değiştirmez ki. Oradaki haber yapılan katliama karşı tepkileridir. Ancak katalanlar İspanya'dan ayrı olmak istiyor vede bağımsız topraklarını olmasını istiyor aynı bazı kürtlerin bağımsız bir devlet istemesi gibi. Bende hangi ülke olursa olsun ülkeyi parçalamaya çalışan gruplara karşıyımdır vede ülkelerine sadık olan Real Madrid'i tutarım hep.İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNot: Katalanlara ve onlarin üzerinden Barcelona'lilar ayrilikci gözüyle bakildigi ve bazilari tarafindan Pkk ile esdeger tutuldugu icin böyle bir haberi ekledim.
Yorum
-
Zevk vermiyor artık karşımıza İspanya karması isteriz
Yorum
-
Sabırsızlanma 10 hafta sonra dünya karması ile maç yapacaksınız .....İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZevk vermiyor artık karşımıza İspanya karması isteriz
Yorum
-
Benzema çıktı 94 milyon oyuna girdi..İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonaldo girecek oyuna..Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Golllllllllllllllll
Kaka neler yaptı be Gol Guti........
Kaka çıktı Lass girdi...En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 12.09.2009, 22:43.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum