Bu maç Real Madrid için dönüm maçı... Kazanıp yola devam edecekler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
El Clásico | Barcelona - Real Madrid
Daraltma
X
-
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
-
sevip sevmemekle ilgisi yok, konu dünyanın en iyisi olmaksa biri diğeriyle karşılaştırılamaz bile, hakaret sayarımİlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelmez zaten gelmesin
Büyük futbolcu değil diyen mi var Messi işte Messi yani Ronaldo'yu sevenler için Ronaldo neyse Messi'yi sevenler için de Messi o 
Totalde ikiside dünyanın en iyileri. Stilleri farklı olduğu için sevnleri de farklı. Biri dar alanda çabukluğu ince işleri ile sevdiriyor kendini ,diğeri gücü hızı sertliğiyle. Biri sakin açıklama yapmaktan kaçınan diğeri daha göz önünde daha medyatik biri. Ama ikisi de egoist
Bence Ronaldo veya Messi'yi sevmek mantıkla değil psikoloji ile beğenilerle açıklanacak bir durum 
Yorum
-
O zaman orda durcan gardaşİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevip sevmemekle ilgisi yok, konu dünyanın en iyisi olmaksa biri diğeriyle karşılaştırılamaz bile, hakaret sayarım
Terminatör varken yer cücelerinin adını anmak hakaretlerin en büyüğü
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
El Clásico | Barcelona - Real Madrid
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman orda durcan gardaş
Terminatör varken yer cücelerinin adını anmak hakaretlerin en büyüğü 

Yorum
-
Didier Drogba diyorum susuyorumİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyun futbol olunca terminatörlüğün anlamı kalmıyor
topa hükmetmek lazım.
Oyun hala futbol
Topa da hükmeder kendileri 

Yorum
-
Ufak bi şarj(!) sonuçtaİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaul var orda
Yorum
-
Farda Tv de şifresiz.İzlemek isteyen olursaTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum