Kılpayı ofsayt bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
El Clásico | Barcelona - Real Madrid
Daraltma
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
Lütfen saygısızlık etmeyelim uyuz nedir ya ayıp oluyorİlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleD smartım var ama maçı izleyemiyorum olaya bak.
Smarttürk Web tv verecek mi maçı ?
Neyse barçalarız umarım.
Parlak penaldoyada başarılar.

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegol attı uyuz, maç 1-1
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Xavi Iniesta'nın Messi'ye verdiği %100lere saysınlar sonuçta adam o dakikada oradaİlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolde pay %90 Benzama'nın.
Yorum
-
Tamam işte verdik hakkını %10.
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle... sonuçta adam o dakikada orada
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Elimiz boş döneceğimizi biliyordum ama gerçekten 2-1'e kadar Barça'yı top diye oynadık
Sonrasında mecburen üzerlerine gitmeye çalışıp boş alanalar verdik. O bücürde iki üç pas şut attı işte neyse Reis attı en azından golü o yeter bana
Seneye inşallah 100m luk ampute Bale'i Manu ya kakalayıp Reus'u alacağız. Ramos ya düzelir ya gider Pepe zaten ilk yolcu olmalı Bernd Leno kaleye bir de Danilo çektik mi sağa Los Galacticos tekrar toparlanır
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 23:57."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Bir de gol atamayanlar varİlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam işte verdik hakkını %10.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum