Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlamaz abi bosuna gosterme

Yorum

• İlk yarı Ronaldo yokken çok yalın bir maç gibiydi. İkinci yarı Ronaldo oyuna girince futbola benzedi oyun. Ronaldo demek Real Madrid'in kalbi demek. Kalbi olmayan yaşayamaz, Ronaldo'su olmayan Real Madrid kazansa bile sırıtır. Ronaldo ve Messi sağlıklı ise her maç 90 dakika oynamalılar.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu masalda son buldu beyler Real yedeklerle ezdi geçti Barça çok kötü izlerken eski takımdan eser göremedim..

Eğer mucize olurda Milanı geçerse Galatasaray gözüne kestirir bunları (:

Yorum

• Sezon sonu Barcelona şampiyonluğu kutlarken siz de izlersiniz artık.

Yorum

• Barcelona futbolunda büyük düşüş olduğunu söylemiştim ki zaten maçları biraz takip eden biri bunu görebilir.Son haftalardaki oyuna bakarak bu yenilgiler sürpriz değil ama Madrid'in yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı maçta bu kadar temposuz ve etkisiz kalınmasını beklemiyordum.Guardiola'nın yardımcısının yardımcısıyla sezonun geri kalanını tamamlama fikri pahalıya patlayabilir.Haftaya oynanacak Milan maçında da tur şansını fazla görmüyorum Barcelona'nın, Milan aşırı saçmalamazsa turu geçen taraf olacaklar.

Şu ''barça moda real gelenek'' lafına da birşey demeden geçemeyeceğim.. Real 'in genel tarihte Barcelona'dan daha başarılı olduğu gerçek ama Barcelona'ya da sanki son 5-10 yıldır Arap-Rus sermayesiyle ortaya çıkan City yada Chelsea gibi muamele edilmesini çok komik buluyorum.Son 30 yılda Real ile eşit sayıda lig şampiyonluğu kazanmış -bu sene şampiyon olursa önüne geçecek- hem de bu süreçte Avrupa'da daha fazla kupa kazanmış bir kulüp moda yada heves değildir.Bu anlayışa göre kazandığı kupaların çok büyük bölümünü son 20 yılda kazanan Manchester United'ın da ''moda'' sınıfına dahil edilmesi lazım ki bunun ne kadar saçma olacağı açık.Uzun lafın kısası Barcelona da futbol dünyasında güçlü bir geleneği olan sayılı kulüplerden biri.Gelenek yarıştıracağımıza bu rekabetin tadını çıkarsak daha çok zevk alırız..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• dünyada 5 senelik barca hegomanyası bitti diyebiliriz

artık onun yerine bayern münih geldi...

dikkat edin,bayern münih 5 sene içinde ilah olacak
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ahmet suat,haminin formsuz olduğu ve tartışıldığı bir dönem "haminin futbolculuğu tartışılmaz,form durumu tartışılabilir" demişti..

barca bu aralar formsuz..uyumsuz..belki de ligde rakipsiz kalmalarının verdiği rekabetsizlik ortamı onları bu formsuz duruma getirdi..belki de titonun hastalığı ve takımdan uzak kalması geçici bir dağılmaya sebep oldu..neticede büyük bir formsuzluk var takımda..

barca bence hala dünyada rakibi olmayan tek takım..bayern diyorlar bana göre bayern barcanın çeyreği bile olamaz..barcanın kadrosu diğer takımların fersah fersah önünde bir kadro..tek sıkıntı şu an aşırı bir isteksizlik var takımda..doymuşluk da denilebilir..

milan maçında görüldü ki bu formsuz barcayı yenmek için dahi,milan gibi bir takımın akıllara zarar derecede koşması lazımmış..barca biraz yürüyebilseydi turu alır gelirdi..

rövanş maçında bu formsuz barcanın turu alması bence imkansız..bugün başlasalar form tutmaları 1 ayı bulur..ligi götürebilirler ama cl'den elendiler bence..
                Herkese Merhaba

Yorum

• milan ilk maçta insan üstü koşup barcanın tüm pas yollarını kesmişti..elenir demiştim barca için,maçı da izlemedim şu an tekrarına bakıyorum,milan çekilmiş;ilk maçta ki önde basan ve her tarafa basan milan yok sahada..neticede 4-0 la barca turu geçti ama barca şu an yeryüzünde böylesine önemli bir turnuvada 2-0 yenilecek bir takım kesinlikle değil..hadi goller kaçırır kontrayla 2 yer,bu olur ama asla ve asla o kadar silik kalmaz bu barca kadrosu..

bir haftada bu kadar çok şeyin değişmesi akıl alır gibi değil..milan gibi henüz form tutan bir takıma,şu formsuz haliyle 4 atan bir barca..barca ilerleyen günlerde formunu arttırırsa bu kupayı kesin alır..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• Neymar attı 0-1

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Neymarrrrr...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Real fena bastırıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• El Clásico | Barcelona 1 - 3 Real Madrid

Ronaldo (35’) 1-1

Pepe (50’) 2-1

Benzema (61’) 3-1

Yorum

• El Clasico'yu bekliyoruz : )
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• bu ne lan bu nasıl iddaa oranı..

barcaya 1.50 nedir....
                                real parçalar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X