Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• El Clásico | Barcelona - Real Madrid

İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir de gol atamayanlar var

Messi 32-31 Ronaldo

kaldı ki bugün de asist yaptı Messi ve asist Kral'ı hemde farkla

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Messi 32-31 Ronaldo

kaldı ki bugün de asist yaptı Messi ve asist Kral'ı hemde farkla
      El Clasico özelinde dedim ben
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

El Clasico özelinde dedim ben

tebrikler Penaldo'ya başka diyecek birşeyimiz yok

Yorum

tebrikler Penaldo'ya başka diyecek birşeyimiz yok
          Diyecek bir şey yerine Ronaldo desen olur mesela Penaldo nedir ayıp bak biz Messi'ye Messi diyoz kaç zaman sonra anca kendini buldu Yatanel Messi gib acaip isimler takıyoz mu

Yorum

Diyecek bir şey yerine Ronaldo desen olur mesela Penaldo nedir ayıp bak biz Messi'ye Messi diyoz kaç zaman sonra anca kendini buldu Yatanel Messi gib acaip isimler takıyoz mu

hocam hadi senin için tebrikler Ronaldo yazıyorum ama Messi sakatlıktan dolayı geçen sene kötüydü şimdi yine estiriyor

Yorum

hocam hadi senin için tebrikler Ronaldo yazıyorum ama Messi sakatlıktan dolayı geçen sene kötüydü şimdi yine estiriyor
              Orasını ben de biliyorum adam Messi sonuçta Ama geçen yaz Dünya Kupası'nı alacak diye ödüm koptu. Alsaydı boyun eyip eyvallah çekecektim. Eğer başka bir klübe gidip estirirse de başımı ğeceğim Bakma Ronaldo'yu çok sediğime benim bağım gönülden ayrı bir durum o. Messi'yi çok beğeniyorum cidden harika oynuyor stilini de çok seviyorum. Kafa topları hari komple bir futbolcu. Ronaldo'da yok öyle paslar .Eskisi gibi 4-5 kişinin arasına dalıp çıkmıyor da. Ama zamanında Ronaldo dedik bir kere gençti kıvrakdı başkaydı böyle terminatör değildi ah ah
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 23.03.2015, 00:31.

Yorum

Orasını ben de biliyorum adam Messi sonuçta Ama geçen yaz Dünya Kupası'nı alacak diye ödüm koptu. Alsaydı boyun eyip eyvallah çekecektim. Eğer başka bir klübe gidip estirirse de başımı ğeceğim Bakma Ronaldo'yu çok sediğime benim bağım gönülden ayrı bir durum o. Messi'yi çok beğeniyorum cidden harika oynuyor stilini de çok seviyorum. Kafa topları hari komple bir futbolcu. Ronaldo'da yok öyle paslar .Eskisi gibi 4-5 kişinin arasına dalıp çıkmıyor da. Ama zamanında Ronaldo dedik bir kere gençti kıvrakdı başkaydı böyle terminatör değildi ah ah

Üzülme hocam Ronaldo da içinden öyle düşünüyordur.

Yorum

Üzülme hocam Ronaldo da içinden öyle düşünüyordur.
                  Sanmıyorum " Acaba gol vuruşunda saçım bozuldu mu?" diyordur o

Yorum

Sanmıyorum " Acaba gol vuruşunda saçım bozuldu mu?" diyordur o

evet bunu daha çok dert ediyordur

Yorum

evet bunu daha çok dert ediyordur
                      Sonuçta Messi iki senedir dert değil
                      Bakalım bu sene ne olacak

Yorum

Sonuçta Messi iki senedir dert değil

Bakalım bu sene ne olacak

Taşlar geliyor inceden Messi'ye Hadi bakalım Messi bu sezon böyle devam ederse Ronaldo stresten kel olacak

Yorum

• Bekledigim Bi Sonuctu 2015 Yaramadi Madride Düsüstüler
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Klasik 2015 | Barcelona - Real Madrid

SON: Barcelona 2-1 Real Madrid (Mathieu, 19 ', Luis Suarez, 55' / Cristiano Ronaldo, 31 ')

Ronaldo 31 '(yardım: Benzema) | 2015 El Clasico

Cristiano Ronaldo, Barcelona'nın Dani Alves deplasmanda 22 Mart 2015 tarihinde Barselona'da Nou Camp Stadı'nda Real Madrid CF vs 'clasico' İspanyol lig futbol maçı FC Barcelona sırasında yürür gibi Karim Benzema ile gol sonrası kutluyor.

Barcelona puanlarının Jeremy Mathieu Barselona, İspanya 22 Mart 2015 tarihinde Camp Nou FC Barcelona ve Real Madrid CF arasında La Liga'da maç sırasında bir başlık ile ilk hedefi.

[B]Real Madrid 2-1 Luis Suarez, Hedef Barcelona vs - 2015 El Clasico

Yorum

• Hala Barca
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Abi pas sayılarına bakarmısın ya.........

500 birisi 450 diğeri......

10 saniyeye bir pas düşüyor......
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim