Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Los Galacticos bu ara çok kötü oynuyor. Özellikle savunma anlamında. Ronaldo formsuz. Rakipte Messi çok formda Suarez kendini bulmaya başladı ve yine Rakitic iyi durumda. Bu maçı Barcelona alacaktır. Büyük bir Los Galacticos hayranı/taraftarı olsam da malesef gerçekler acıdır

Hala Madrid !
    Forza Cristiano !
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 15:47.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• normal şartlarda şuan ki form durumlarına göre barça real'i sahadan siler!. schalke bile real'i inim inim inletti barnebau'da. barça ise çok formda ileri üçlü messi-suarez-neymar daha ne olsun. ama işte ama bu maçların sağı solu belli olmaz şimdi gider real form patlamasını bu maçta yapar.

ben ne olursa olsun barça alır diyorum gollü bir maç izleriz inşallah. 2009'da galiba barça 6-2 yenmişti reali deplasmanda öyle bir maç olması dileğiyle.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Lionellllllllllllll Messsiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Messi oynayacak Penaldo izleyecek

Yorum

• Forza Barca !
            .

Yorum

• Barçalarız.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• her seyi anlatiyor
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Messi oynayacak Penaldo izleyecek

Yorum

• zizou olsa maçı gider ispanya da izlerdim, madridliyiz ezelden
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• birçok insan messi yi izlemek için oturacak tv başına.el classico olsa bile

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          birçok insan messi yi izlemek için oturacak tv başına.el classico olsa bile
                          Ben Messi'yi izlemek için Elche maçı izleyen birini görmedim
                          Zaten Koskoca Barça'da sevdiğim 3 oyuncu var. Luis Suarez Ivan Rakitic Iniesta gerisini salla gitsin
                          Tabi Tony Kroos ile Sağ açık Bale'i günahım kadar sevmem o ayrı
                          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 18:05.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Messi'yi izlemek için Elche maçı izleyen birini görmedim
                            Zaten Koskoca Barça'da sevdiğim 3 oyuncu var. Luis Suarez Ivan Rakitic Iniesta gerisini salla gitsin
                            Tabi Tony Kroos ile Sağ açık Bale'i günahım kadar sevmem o ayrı
                            sen görmedin de var, ne elche'si hazırlık maçı oynasa izlerim ben. messi'nin oynadığı yerde kapalı gişe olur.türkiye'ye gelmedi ki bir türlü.bir gün yolu düşerse buraya, oluşan heyecandan anlarsın ne kadar büyük futbolcu olduğunu
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 18:20.

Yorum

• Realliler de akşam '10'u izleyecek -söyleyemeseler de-.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sen görmedin de var, ne elche'si hazırlık maçı oynasa izlerim ben. messi'nin oynadığı yerde kapalı gişe olur.türkiye'ye gelmedi ki bir türlü.bir gün yolu düşerse buraya oluşan heyecandan anlarsın ne kadar büyük futbolcu olduğunu
                                Gelmez zaten gelmesin Büyük futbolcu değil diyen mi var Messi işte Messi yani Ronaldo'yu sevenler için Ronaldo neyse Messi'yi sevenler için de Messi o
                                Totalde ikiside dünyanın en iyileri. Stilleri farklı olduğu için sevnleri de farklı. Biri dar alanda çabukluğu ince işleri ile sevdiriyor kendini ,diğeri gücü hızı sertliğiyle. Biri sakin açıklama yapmaktan kaçınan diğeri daha göz önünde daha medyatik biri. Ama ikisi de egoist Bence Ronaldo veya Messi'yi sevmek mantıkla değil psikoloji ile beğenilerle açıklanacak bir durum
                                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 18:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim