Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Züğürt tesellisi
    Kendini kandırmaca falan da filan...
    Hamiş

Yorum

• Los últimos Clásicos, un no parar de tanganas - Los enfrentamientos de la Supercopa se unen a la larga lista de la temporada pasada El manotazo de Ramos a Puyol y el rifirrafe entre Pep y Cristiano, entre otros momentos imborrables en la memoria de los aficionados... sin balón de por medio.

güzel video yapmışlar geçen seneki maçdan

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.marca.com/2011/08/18/futbol/1313656402.html
        Yılın Oskar Adayları. Bence en başarılı Erkek Oyuncu Messi.. Dani Alves'te fena değil gerçi..

Yorum

• David Villa sözde Mesut Özile laf attiginda Islamiyeti karistirmis diyorlar, yani Özil ondan cok sinirlenmis...
          ???

Abidal'da orda idi...
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yılın Oskar Adayları. Bence en başarılı Erkek Oyuncu Messi.. Dani Alves'te fena değil gerçi..
            Villa'yı tek geçerım kıvranırken yerken kaldırma ve biranda savaşçı röle bürünme.Bir rolden diğer bir röle geçiş mükemmel

Yorum

• Mourinho'nun her pozisyona itiraz etmesine hastayım. İnsanda biraz izan olur. Her şeye itiraz edilir mi ya her şeye. Pozisyon mu oldu zırt ayağa kalk ağzına da artist bir ifade yapıştır tamam. Adriano oyuna girdi biçtiler adamı çok şanssızdı çok güldüm Real Madrid'in şu an daha iyi oynadığını düşünüyorum. Barcelona şımarmaya devam ederse sonuç kötü olur benden demesi. Mascherano'nun iyi oynadığını söylemek lazım, stoperde bu kadar iyi oynayacağını hiç tahmin etmiyordum.

Iniesta abi dün bir kez daha hasta oldum adama: http://www.youtube.com/watch?v=5o7VVyFsgRo

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Barçalıların tek bahanesi Pepe...Pepe oynamasa da aynı tiyatro devam edecek çünkü onları yenebilecek tek takım Real Madrid o yüzden bu şekilde yapıyorlar özellikle Nou Camp'da dikkat edin her sert faul de hemen hakemin etrafına doluşmalar ve Real lilere saldırmalar sonuç tabi Real liler kırmızıyı görüyor..Olan Mesut'a oluyor..

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kapak üstüne kapak yapıyoruz, almadık kupa bırakmıyoruz ve bunu yaparken bazıları gibi kişiliksiz, tamamen sertliğe ve rakibi sakatlamaya dayalı yavşakça bir oyun anlayışı benimsemiyoruz ama yok, yine de olmuyor arkadaş. Türkiye'deki Madridliler çaresizlikten nereye saldıracaklarını şaşırıyorlar.Kafanıza göre takılın; kasap Puyol, terbiyesiz Messi, çirkef pep, tiyatrocu barça, taraflı hakem.Barcelona kendini fes etmediği sürece devam edersiniz artık safsatalara.

Bir yazar da karizmatik teknik adam(!) hakkında şunları söylemiş bugünkü yazısında, harika yazmış yalnız birşeyi atlamış.O adam artık kazanamıyor, LOSER oldu çıktı..

" (...) artık yalnızca skor tabelasının ve rakamların konuştuğu bir dünyaydı bu. dokuz madalyalı biri, tek madalyasını çıplak ayakla koşarak alan birinden daha büyük olmak zorundaydı mesela. büyüklüğün tek ölçütü başarıydı, başarının tek ölçütü ise kazanmak, nasıl olursa olsun. bu anlayışın yarattığı plastik kahramanların futbolda en net cisimleşmiş hâli hiç kuşkusuz josé mourinho. kibir, sportmenliğe olan kin derecesinde düşmanlık, sevimsiz bir egoizm ve şahikasına ereli epey olmuş bir makyavelizm."

" (...) beni rahatsız eden mourinho’nun küstahlığı, kendisinden daha zayıf gördüğü rakipleri aşağılamaktan haz duyması ya da futbolcularına kasti kırmızı kart görme talimatı vermek gibi vukuatlarının olması da değil aslında. beni rahatsız eden josé’nin şahsında bütün bunların meşrulaştırılıyor ve özendiriliyor olması. bütün bunları yapıyor ama sonunda kazanıyor ya, bu yaptığı her şeyi meşru kılıyor. büyük balığın küçük balığı yemesi bile değil mevzu, trolle avlaması, soyunu tüketmeye çalışması, ve bunun işin gereği, başarıya giden mutlak yol olarak sunulması."

Anlayana renkdaş harika özetlemişsin
                  1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• Bir ezüğün anatomisi

En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 18.08.2011, 17:08.

Yorum

• Madridli oyunculara da hak veriyorum biraz,devamlı yenilmiş olmanın verdiği psikolojik baskı var sonuçta.
                      Arada bir kupa aldıklarında da heyecanda kupayı kırıyorlar.

Yorum

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı hareketi Mesut'ta yaptı hani şu alaman olan Hakem dün topa düdükten sonra vurmalara bişey demedi ki zaten Başka sebeplerle gelin
                        Mesut oyun devam ederken kasten saha içinde tutulan topu dışarıya attı.

Küfür eder gibi vurmasının sebebi ise zaman geçirmeye çalışan uzaylı(!) futbolculara tepkiydi.

Düdükten sonra topa vurmakla yanı şey olmadığını adınız gibi biliyorsunuz da, delil delildir diyorsunuz bu yoklukta
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mesut oyun devam ederken kasten saha içinde tutulan topu dışarıya attı.

Küfür eder gibi vurmasının sebebi ise zaman geçirmeye çalışan uzaylı(!) futbolculara tepkiydi.

Düdükten sonra topa vurmakla yanı şey olmadığını adınız gibi biliyorsunuz da, delil delildir diyorsunuz bu yoklukta

Delille işim yok Metin Abi,işim olsa fenerli olurdum )

Tiyatro aşağı,tiyatro yukarı başka bişey yok Madridlilerin cümlelerinde

Barça az bile yapıyor bütün maç tekme atan bir takım olsa yerden kalkmam Hee kalkarsam da çakarım yumruğu )

Bu arada alıntı yaptığın mesajı son sayfaları okumadan yazmıştım Metin Abi,başka arkadaşlarda sorduğunu görünce sildim ama sonra senin alıntını gördüm

Neyse şimdi onun yerinde daha güzel bi video var

Yorum

• Tamam yerde yalandan yere yatıp hakemi etkilemeye çalışmak hoş değil kabul ama kafa topunda kasten rakibe tekme atmakla bir tutmayın.

Yorum

• Şu Mourinho'nun arkasındaki adam Messi'ye ne kadar benziyor..

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.marca.com/2011/08/18/futbol/1313656402.html
                                oscar goes to villa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim