Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Federasyon izin verirse Lig tv Sivasspor'un maclarini verecek.
    1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Federasyon izin verirse Lig tv Sivasspor'un maclarini verecek.
      o izin verildi sivasin maclari canli yayinlanacak
      bizim mac saatimizin degisme nedeni de bu

Yorum

• Ben başka Anadolu takımlarının aldığı başarılı sonuçlarıyla mutlu oluyorum. Bu takımın adı x yada y olsun farketmez. Eğer biz şampiyon olamazsak Anadoludan herhangi bir takım olsun. İsterse Sivas olsun farketmez. İstanbul takımları olmasın yeter.

Yorum

• Ya tamam Sivas büyük takım amenna ,tamam da ne kadar büyük, neye kıstasla büyük

Sivas >= Üç ezikcanlar < 0
          Denklemimiz budur.
          Ben büyüğe büyük demem artı sonsuza gitmiyorsa
          TSira- Şükran
          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o izin verildi sivasin maclari canli yayinlanacak
            bizim mac saatimizin degisme nedeni de bu
            Basbakan'imiz soz vermis. 25.000 kisilik stad yapacaklar Sivasspor'a. Hemde yerden isitmali. Bizim stadyumumuza baslayamadilar bile.
            1

Yorum

• iyi yayınlar adaşımm
              ders çalişirken seni dinlemek büyük zevk
              *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben başka Anadolu takımlarının aldığı başarılı sonuçlarıyla mutlu oluyorum. Bu takımın adı x yada y olsun farketmez. Eğer biz şampiyon olamazsak Anadoludan herhangi bir takım olsun. İsterse Sivas olsun farketmez. İstanbul takımları olmasın yeter.

bende anadolu takimlarinin basarisindan mutlu olmak istiyorum ama az basariyi yakalayan takim bizimle büyüklük boyu ölcüsmeye kalkiyor

Yorum

• Bıraktım yemekteyizi geldim.İyi yayınlar.
                  #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada Gamze biz bu zamana kadar hiçbir zaman 4.büyüğüz demedik.

Büyüklüğümüzüde hiç tartışmadık tartıştırmadık.

Çünkü bizim aşağılık kompleksimiz yok biz neyin ne olduğunu billiyoruz aslında herkez çok iyi biliyor.

Ama kimse bunu kabulenmek istemiyor.

Gerçekten de senin dediğin gibi böyle kendilerini birşey sanıp havalara girince insanın çıldırası geliyor.
                    Birde Bülent Uygun un asker selamı vermesi yokmu birde sonra ağlaması ey Allahım sonrada diyorlar insanlar neden sinirlenip birbirlerine kızarlar.

Geçen sene Sivas ın maçını gösterip bizim maçı atlayan Ligtv şimdi de Sivas ın maçlarını verir eminim ama bizim maçları göstermemek yemez işte.

Kendi illerinde diğer 3 eziklerin takımlarının formasıyla gezen insan var gelmişler bize büyüklük gösterisi yapıyorlar.

Tükürsek boğulacaklar haberleri yok.
                    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• yukarilar icin mücadele eden bir takim olarak kendi futbolcusunu televizyonlarda pazarlamaya calisan tek kulüp sivasspordur. bülent uygun söyle demisti; mehmet yildizin cebinden parasini alabilirsiniz, ama yemegini ve topu asla alamazsiniz, mehmeti alan mutlaka kazancili cikar. böyle mi büyük takim olacaklar?
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• lig tv bu haftadan itibaren sivas maçlarınıda canlı olarak verecek

versin bakalım yiğidoşlarımızıda izleyelim biraz

aklınca sempatik gözükmeye çalışıyo bülen bey
                        En son Mustafa K. Demirbaş tarafından düzenlendi; 28.01.2009, 22:11.

Yorum

• ses gayet çok iyi başarılar

ÖĞrencinin Altından kalemi olsa yardım ediceksin der.. Büyüklerim.
                          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• canım çok geçmiş olsun ya günlükten okudum başına gelenleri

ula bi kahvaltu edduniz hepuniz hasta olduniz

kesun nazara geldu hau BMN istanpul

canım çok teşekkür ediyorum hepimizin yardımcısı olsun allah inşallah

dinlemedeyim
                            *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• Sivasspor' bu sezon yapılan kıyaklar her ne kadar konuşulmasada,bu yapılan kıyakların sebebide bu zaten.
                              fb,gs,bjk ye yapılan kıyaklar yada aleyhindeki hareketler dikkat çekiyor.
                              Ama Sivas öyle değil,Hatırladığım kadarıyla Sivas'ın almış olduğu 12 puanın içinde birşeyler var.Bunu neden yapıyorlar bilmiyorum,iyi niyetli düşünmek istiyorum ama mazi buna engel oluyor..
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Didou'nun Lazcası olursa güzel olur aslında
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X